cali kirjutas:
Mehed, ma aru ei saa, laimate kui sita keegi müüs.
Aga ise te need rondid ostsite omale, ja ega kui ise vaadata ei oska siis ärge jumala pärast kontrolli ka viige kuhugi.
Pärast on hea pläkutada kui rondi keegi müüs, loll ei ole see kes müüb, vaid loll olid sa ISE ,et omale ostsid.
Mina ostsin / vahetasin samamoodi kunagi kasutaja digitaliga autod, sain vastu A4 ja senimaani rahul.
Kokkuvõtteks, vaadake mida ise ostate , mitte ärge pärast aastaid hiljem halisege.
Vanasõna ka ju, et iga lits kiidab oma v...u
ära kiida siis oma v...u, kui õnneks läks siis ole õnnelik.
teiseks ma lihtsalt mainisin selle jaoks, et selle mehe juttu peabki kontrollima üle, laimust oli asi kaugel
tartus kunagi oli mul ühe autopoega ka paras naljakas teema, ükspäev läksin vaatasin et oh käib kah. läksin siis proovisõidule, ühtegi kolinat kuskil pold, isegi läbi jõnksude ja aukude panemist. mootor tiksus nii nagu peab. no järgmine päev ostsin ära, sain kilomeetri sõita aiast välja, ja mootor kottis

no alguses siis helistasin, ütlesin et mismoodi asi lahendada, nähvati vasta, et nemad kontrollisid kõik ennem üle ja kõik oli täiesti korras - ühesõnaga tee ise mis tahad sellega. natuke asja edasi ajades, lõpptulemusena lohistasin londi otsas selle nende juurde, ja sain pool raha tagasi. seal siis vaatasid et moto oli täiesti pilbasteks, ja nad ei saand ise ka aru kuidas see võimalik, kuna just päev enne müüki nad kontrollisid kõik üle