Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 18:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 05.07.2010 15:37 
Kasutaja avatar

audi & bmw ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.07.2010 23:35 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
audi & bmw ..

Nagu olen aru saanud siis tegeled automüügi äriga? Siis peaks olema ka mingi argument vms, et miks just neid ei ostaks?
Kuna ise mõlemaid mitmeid omanud siis oleks nagu väga suur huvi selle vastu vastu :).

Saab24 - Saab originaal varuosad & muu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 10:58 

vaadates alexi autosid, mis ta omanud(vähemalt need, millest midagi teada on, kindlasti on neid rohkemgi) siis kui välja jätta scorpsid ja mesad, siis on suurem osa ikka sellised mitte mainstream masinad, alustades jagide, maseratide ja lõpetades gmc jne pillidega. Ehk ongi see põhjus? Audi ja bmw on ikka eestimaal muutunud rahvusmarkidest, sest see näitab selgelt et oled tegija :hail :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 11:37 

Scorpio Ghia kirjutas:
audi & bmw ..

Aga miks mitte Audi, BMW ja Mercedes? (loe:mis on Mercedesel, mida teistel pole???)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 12:34 

Fluid kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
audi & bmw ..

Aga miks mitte Audi, BMW ja Mercedes? (loe:mis on Mercedesel, mida teistel pole???)

Tavakodaniku silmis on mersu klass kõrgem pill kui bmw või audi. Päriselt see muidugi nii ei ole aga mina arvan, et suvalise küla maali või linna kati silmis pole mersu maine nii täis lastud kui bemmi ja audi oma. Samas on mersusid vist vähem ka kui audit ja bemmi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 16:09 

+ eks vene juurtega inimesele ole mersu alati sydamelähedane olnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 16:16 
Kasutaja avatar

Ma ei ütleks nüüd, et ma kunagi ei ostaks, aga hetkejuhul küll ei näe ennast järgmiste autode roolis.
BMW E36, mõttetu masin, E34 on sama hinnaga saadaval ja kõvasti etemate sõiduomadustega ja mulle meelepärasem muidu ka, samuti ruumikam. Ok ta on kallim pidada, aga mis siis, nii hull ta ka ei ole.

Audit ka tõenäoliselt ei osta, veermik nõrk ja pole minu maitse, kallivõitu ka.

Tõeäoliselt ei osta ma endale ka volvot, mis on tehtud enne 2007a, sest nad on lihtsalt liiga koledad seest ja maksavad kole palju raha.

Ford ka, kole mõttetu kuut, liiga väike, liiga kehvade sõiduomadustega minu jaoks jne.
Arvan, et võiksin seda rida jätkata veel pikalt.

Ega minagi mersus midagi erilist ei näe, kuid antud hetkel sõidan W124 mersuga sellepärast, et peab hästi vastu, on lihtne töökindel auto ja disasin on võrdlemisi kena, kuigi salong jätab kohati soovida.
ostuhind ka miagi väga hullu ei olnud, arvestades tema vastpidavust ja odavaid pidamiskulusid.
Diisel kah, sellepärast ka ostsin, jäi selline sobiv diiselmersu ette.
Aga muidu olen nõus, mersu ple midagi erilist, bmw kõrval.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 22:53 

ma tahtsin ka ennem kommenteerida, aga loobusin. part2 @ uugametsa ütleb kõik ja midagi muud lisada polegi vaja :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2010 00:12 
Kasutaja avatar

mul oli kunagi bemm :)
Pilt

minu meelest pole kõige koledam bemar :) Aga 3000 km jooksul matsin sellist pappi autosse, et ükski auto ei võtnud mult nii palju raha, nagu see 750ILA Shadow Line, ja abiks ei saanud tulla ega UM, ega Patrik ega muu spetsid..

et minu jaoks on 2 margi mida ma ei osta - Audi (alates ütleme 1990) ja BMW (alates 1984)..
imho - Audi ülehinnatud auto, bmw pole nii kindel (ja probleemne, ma neid autosi s---ks müünud, ja krt isegi värskema bemmiga mul olid jamad ÜV, ja samas mingi krt Fiat Brava-d pääsesid sellest laitmatult, vaatamata, et 1.2l nukkad on plastiliinis :))
ülejäänud margide maine mulle saviks, olen omanud nii kui Daewoot, nii ka Maseratit.. isegi VAZ 21082ga olen sõitnud, kui Jaguar oli SQ projektina mittu kuud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2010 10:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Mmmm, bemmi nivooamort on nii tore asi. E34 touringule maksab tükk 12.500.- tükk. :rokib Mul see vahetus ees. Parema meelega topin sinna kas kasutatud nivoo, või tavalised. Üks tilgub läbi ja taguots on vastu maad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2010 14:36 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Täis varustusega 750 E32 võib tõesti su rahakoti tühjaks imeda kui see kaka on. Ütleme nii ,et nivoo amordid taha koos vahetusega näitesk 30k. miski korralik sumps 10k. mootoris mingi jama 5k. korralik õlivahetus jälle mitu mitu tonni ja nii ta läheb ( eelduseks, et tollel ajal olid ikka hinnad ka vähe krõbedamad )

enne ostu auto oli vähemalt 3s kohas üle kontrollitud, kes tegetsesid just bmw-ga, ja kõik väitsid, et tasub võtta :) jaguari pidamine on mittu korda soodsam kui bemari.. kuid sisu kvaliteet on E32 750l kõrgemal tasemel, kui nt Sovereign-il.. Daimler Insigniaga ei võrdle, kuna see viimane uuest peast oli isegi kirvema hinnaga kui 750 ILA.. btw, mul tehase poolest oli tavaline sportvedrustus, koos sport piduritega (kes oli see idioot kes, tellist uuest peast endale ILA sport-pakettiga ma ei tea)

kaabakaz kirjutas:
Kui mu esimene auto oleks 750 olnud, siis ilmselt sõidaksin isegi praegu rõõmsalt opeliga

ma ei tea mitmes auto see mul oli, esimene auto mul oli MB W123 280E

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2010 17:29 
Kasutaja avatar

Ma usun et 750, eriti iL puhul kõige suuremaks kuluks iga kuu oli mõeldud olema vast ikka Higginsi palk.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2010 00:14 
Kasutaja avatar

Tegelane5 kirjutas:
Ma usun et 750, eriti iL puhul kõige suuremaks kuluks iga kuu oli mõeldud olema vast ikka Higginsi palk.

sõidan suht igapeävaselt hetkel ringi ja mina küll millegi üle kurta eisaa, ja varustust on rohkem kui alexi endiselt autol.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2010 16:10 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Mis ILA'l ja sport paketil viga on. Why not ennast lõdvaks lasta ja suurtematel kiirustel on see luper lux. Saab ju ümber lülitada reziimi. Ja Krss, ma ei rääkinudki, et nivoodel midagi viga on, ma tõin näiteks summa mis nivookas maksab :D

E32'te on siiani väga kallis ülal pidada aga see on haigus :waah

point ongi selles, et polnud nuppe :)

Tegelane5 kirjutas:

ma polnud Higgins, kui talvel tööl käimisel mul kulus 500 eeki bensu peale päevas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2010 17:11 

kaabakaz kirjutas:
e39 3.0 diisel või e38 4.0 diisel oleks oluliselt mõtekamad autod :D

4.0 bi-turbo-diisel on pm samasugune rahasurm, nagu 5.0gi. 3.0 on tõesti mõistlik alternatiiv:)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis