Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 20:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 340 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jaguar Sovereign Gold 4.0i XJ40 '94 .:Scorpio Ghia:.
PostitusPostitatud: 06.07.2010 16:55 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
Ilus Jag on :hail
vaadata on ilus, omada veel vist ei julge, kuigi nagu näha, siis kütet ei taha väga ja eriti midagi suurt ei lagune, kui hoolt kanda. Vägev. Sellise paneks kunagi garaaži seisma ja jätaks ta lastele pensionisambaks. iseasi muidugi, mis on Jaguari väärtus nende jaoks. :)

tänud..
mul poissu on 1 aastane ja 9 kuune, jagab juba kus on jaguar, kus teised autod, nimetab jaguari ka "jaga"-ks, papsi ja ema, ehks siis vanaisa ja vanaema autod on mersud, ja need on tal "mers"-ud .. andsin talle mängimiseks mittu mudel autot enda endisest kollektsioonist, ja kutt kohe taipas, mis nendest on jaguar xj40 :) et mul peres kasvab üks jaguaride austaja, arvatavasti autot jättab talle, arvan, et selle väärtus aint tõuseb, kuna tegu haruldase mudeliga, samas prantsusmaal leidsin kaks sellist jagi müügis, hinnad alates 5k euri.. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 18:15 
Kasutaja avatar

.Alar. kirjutas:
Paypal-i kurss on muidugi natuke ostjavaenulikum, kui tava rahavahetuses aga ei miskit hullu.

Miks paypali vahetuskurssi üldse kasutad? Paypalist valid, et maksad kohalikus (müüja) valuutas ja pank arveldab sul ise krediitkaardilt maha võttes. Panga kurss on tavaliselt isegi parem kui valuutavahetustel

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2010 18:38 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
mul poissu on 1 aastane ja 9 kuune, jagab juba kus on jaguar, kus teised autod, nimetab jaguari ka "jaga"-ks, papsi ja ema, ehks siis vanaisa ja vanaema autod on mersud, ja need on tal "mers"-ud ..

sellega meenus, et mul tuttava poiss ka õppis automarke. kellel bemm, kellel volkar jne. Ja siis õpetasin talle, et naabrionu auto (Land Cruiser) on "länkari parsa" :D Mitu korda naabrionule öelnud juba nii :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 00:10 
Kasutaja avatar

Üks päev tegin kiirelt pilte õhtul, pildistasin käes hoides, statiiv olemas, kuid jäi kodus, ei vitsinud 5le korrusele minna :)
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 00:30 
Kasutaja avatar

Auto on muidugist kena, kuid hetkel myygis? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 00:33 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:

kle panin jah müüki, kui keegi tahab, siis tooks ühe Daimleri endale sama aasta arvuga, Jaguar-Daimler toodangu nüüd vahetan ainult sama tehase toodangu peale ja sama aasta arvuga, ma saaks osta 1998 V8 mootoriga X308 50k eeki eest, aga krt ei taha ma seda pasarulli endale :) teine kiik - maseratid, aga seda ostan ainult Jaguari juurde, mitte nii, et ühe müün, ja teist ostan..

samas erilist soovi mul sellest jaagist lahti saada pole üldse, sest asi haruldane, ja ajaga väärtus aint tõuseb, ja vaevalt Eestis keegi on nõus vana kassi eest maksta 50k eeki, vaatamata, et Euroopas kõige odavam Sovereign Gold mida leidsin maksab 4800 EUR

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 00:57 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
VW kirjutas:

kle panin jah müüki, kui keegi tahab, siis tooks ühe Daimleri endale sama aasta arvuga, Jaguar-Daimler toodangu nüüd vahetan ainult sama tehase toodangu peale ja sama aasta arvuga, ma saaks osta 1998 V8 mootoriga X308 50k eeki eest, aga krt ei taha ma seda pasarulli endale :) teine kiik - maseratid, aga seda ostan ainult Jaguari juurde, mitte nii, et ühe müün, ja teist ostan..

samas erilist soovi mul sellest jaagist lahti saada pole üldse, sest asi haruldane, ja ajaga väärtus aint tõuseb, ja vaevalt Eestis keegi on nõus vana kassi eest maksta 50k eeki, vaatamata, et Euroopas kõige odavam Sovereign Gold mida leidsin maksab 4800 EUR

Syyes kasvab isu jah :D kuid edu myygiga ning eks ootame j2rgmist s6idukit :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2010 10:07 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
sai ostetud m6ned vidinad, kroomitud peeglikatte, ja haruldane "kuldne" Jaguar-i kiri bagasnikul, enda oma oli suht l2bi (niiskus sees, ja rooste punnid tekkinud)

pidimateriaal kah siis :)
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2010 14:13 
Kasutaja avatar

kulgesid nii vaikselt, et oleksin eile õhtul haabersti prisma parklas sul auto alla jalutanud :D aga väga korralik näeb välja :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2010 00:13 
Kasutaja avatar

sigrblot kirjutas:
kulgesid nii vaikselt, et oleksin eile õhtul haabersti prisma parklas sul auto alla jalutanud :D aga väga korralik näeb välja :rokib

vaikselt mõtled, et kiirus oli väike, või mootor tiksub vaikselt :) ei mäleta kedagit, kes võis jääda auto alla, minu meelest ma olen küll suht viisakas autosõitja :) v.a. maantel, meeldib, et liigudes 100km-t võib vajutada kick-downi ja enamustest autodest mööda sõita :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2010 00:43 
Kasutaja avatar

tulid vist saku suurhalli poolt ja keerasid põõsatagant, auto oli jah nii vaikne et ma ehmatasin ära kui järsku jaguar põõsatagant välja keeras, ära ehmatas korra :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2010 01:07 
Kasutaja avatar

sigrblot kirjutas:
tulid vist saku suurhalli poolt ja keerasid põõsatagant, auto oli jah nii vaikne et ma ehmatasin ära kui järsku jaguar põõsatagant välja keeras, ära ehmatas korra :D

noh, sorry siis, ei tahtnud ehmatada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 09:28 
Kasutaja avatar

kes on käinud autoga Soomes? ma mingi 300 korda olen käinud jälksi, autoga mitte kordagi, kardan, et hakkatakse aju nussima, kuna kuni 5m on üks hind, ja üle seda teine, mul probleem aga selles, et auto pikkus, krt 5.02m :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 10:05 
Moderator
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
kes on käinud autoga Soomes? ma mingi 300 korda olen käinud jälksi, autoga mitte kordagi, kardan, et hakkatakse aju nussima, kuna kuni 5m on üks hind, ja üle seda teine, mul probleem aga selles, et auto pikkus, krt 5.02m :)

Äh, ei hakka keegi aju n...ima. Ega autosid laeva peale minnes üle ei mõõdeta. Ostad tavalise pileti ja sõidad peale (küll ära paigutatakse, praegu pole nii jõhkralt sõitjaid, eriti kui nädala sees käid).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 10:39 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:

Äh, ei hakka keegi aju n...ima. Ega autosid laeva peale minnes üle ei mõõdeta. Ostad tavalise pileti ja sõidad peale (küll ära paigutatakse, praegu pole nii jõhkralt sõitjaid, eriti kui nädala sees käid).

tänks, rahvast ikka on, eile tahtsin ära broneerida aega teisipäevaks, aga kõik kohad olid kinni, pidin oma plaanid üle mängima ja kolmapäevaks võtma piletid.. imelik ka see, et laevapiletid.ee kaudu sinna-tagasi sõit on märgavalt odavam kui otse Viking Line kodukalt :S kas mingi vuffel firma äkki see laevapiletid.ee?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 340 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 15 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis