skyaudi kirjutas:
BussiJänes kirjutas:
keegiveel kirjutas:
haaahhh... käisin naisega restos söömas. Aastapäeva puhul 50% ale't välja kaubeldud. Pole paha

Naine oli ka kindlasti sillas, et sa tema peale täishinnaga lõuna/õhtusöögi/milleiganes ostmist liigseks kulutamiseks pidasid.
No järgmine aastapäev jätad juba naise sinna koristama ja saad 100% alet ja ülejärgmine aasta saadad peale luksuslikku õhtusööki naise ööseks omaniku juurde ja saad paar sotti veel õhtusöögile pealegi

Või teine variant, et ei maksa üle võimete elada ja mine kuhugi odavamasse kohta sööma, kus ei pea alet nuruma pisarsilmi.
te lähete ikka eriti ulmeliseks ära. Aga nagu arvata oli, osalise info jagamine, keerab ikka rahva päris pööraseks. Okei. Mainin veel, ära, et asi polnud ale saamises, kuna raha pole vaid selles, et kogu see ale võrra võidetud summa läks ettekandjale jootrahaks

Ja ettekandja oli lähedalt sugulane. Win-win. Hundid söönud, lambad terved
Ja ma ei säästa raha statoili jaoks. Ma ei tangi statoilis. Pole juba ligi 5 aastat seal tankinud. Ja äi ei maksnud arvet, kuna ma ise poleks suutnud, vaid kuna ma terve suve tema katuse all olen, siis meil käibki asi nii, kes poodi läheb see ostab ja mingeid tasaarveldusi ei järgne (a la, sinu asjad läksid kallimaks, kui minu asjad).
PS! mina ei käi sularahaga ringi ja siis poleks teenindajaneiu saanudki jootraha. Äi seevastu ei hoia eriti raha pangakaardil.
Seega- minge muffi tilganäppijad

Mina küll süümekaid ei tunne.