Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 19:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 340 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jaguar Sovereign Gold 4.0i XJ40 '94 .:Scorpio Ghia:.
PostitusPostitatud: 12.07.2010 14:04 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
Umx kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
kes on käinud autoga Soomes? ma mingi 300 korda olen käinud jälksi, autoga mitte kordagi, kardan, et hakkatakse aju nussima, kuna kuni 5m on üks hind, ja üle seda teine, mul probleem aga selles, et auto pikkus, krt 5.02m :)

Äh, ei hakka keegi aju n...ima. Ega autosid laeva peale minnes üle ei mõõdeta. Ostad tavalise pileti ja sõidad peale (küll ära paigutatakse, praegu pole nii jõhkralt sõitjaid, eriti kui nädala sees käid).

tänks, rahvast ikka on, eile tahtsin ära broneerida aega teisipäevaks, aga kõik kohad olid kinni, pidin oma plaanid üle mängima ja kolmapäevaks võtma piletid.. imelik ka see, et laevapiletid.ee kaudu sinna-tagasi sõit on märgavalt odavam kui otse Viking Line kodukalt :S kas mingi vuffel firma äkki see laevapiletid.ee?

Ei ole tegemist vuffel kohaga. Isegi sealt piletid ostnud vága soodsa hinnaga. Skyplusis oli mingiaeg isegi selle kohta mäng paar nädalat, kui see leht avati :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2010 15:42 
Kasutaja avatar

Karuliin kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
Umx kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
kes on käinud autoga Soomes? ma mingi 300 korda olen käinud jälksi, autoga mitte kordagi, kardan, et hakkatakse aju nussima, kuna kuni 5m on üks hind, ja üle seda teine, mul probleem aga selles, et auto pikkus, krt 5.02m :)

Äh, ei hakka keegi aju n...ima. Ega autosid laeva peale minnes üle ei mõõdeta. Ostad tavalise pileti ja sõidad peale (küll ära paigutatakse, praegu pole nii jõhkralt sõitjaid, eriti kui nädala sees käid).

tänks, rahvast ikka on, eile tahtsin ära broneerida aega teisipäevaks, aga kõik kohad olid kinni, pidin oma plaanid üle mängima ja kolmapäevaks võtma piletid.. imelik ka see, et laevapiletid.ee kaudu sinna-tagasi sõit on märgavalt odavam kui otse Viking Line kodukalt :S kas mingi vuffel firma äkki see laevapiletid.ee?

Ei ole tegemist vuffel kohaga. Isegi sealt piletid ostnud vága soodsa hinnaga. Skyplusis oli mingiaeg isegi selle kohta mäng paar nädalat, kui see leht avati :) .

nuh, siis süda rahul, et niisama ei maksnud neile pappi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 06:59 
Kasutaja avatar

mul tuttav käib juba aastaid soomes tööl kaubikuga. Alati valetab kõrguse paar cm madalamaks, et saaks pileti odavamalt. boxer on paar cm kõrgem, kui maksimaalne sõiduauto (maasturi) kõrgus. Pole kunagi probleeme olnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 10:49 
Kasutaja avatar

käisin täna hommikul silla regullis ära, esisillas kõik ok..
sai seda paika kah,
aga krt tundub, et esisilla remondiga asi ei piirdu
tagumised sillatala puksid on ka läbi..
tuleb tellida
http://www.britishparts.co.uk/.sc/ms/dd ... ME%20MOUNT
lisaks vasak kardaani rist ka kulunud
http://www.britishparts.co.uk/.sc/ms/dd ... AL%20JOINT

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2010 16:45 
Kasutaja avatar

fuhhh, 4 tundi pedereerinud autot... nagu uus näeb välja präegu :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 17:42 
Kasutaja avatar

Sai tehtud mõned pildid, ei ole ma eriline pildistaja :)
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Viimati muutis Scorpio Ghia, 21.07.2010 11:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 19:59 
Kasutaja avatar

hinnad kõige rängemad ei olegi.. :)
Kas sa seda risti mõõta ka saaksid? Ehk õnnestub mõne teise margi soodsama variandiga asendada? samas ei ole ka seegi kallis ..
pildid on head.. ega sul seda eelviimast pilti pole suurema resolutsiooniga? (1600x1050 oleks hea :D )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 20:17 

neid teisi (4 ümmargust) esitulesi pole mõelnud panna ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.07.2010 22:30 
Kasutaja avatar

mario. kirjutas:
hinnad kõige rängemad ei olegi.. :)
Kas sa seda risti mõõta ka saaksid? Ehk õnnestub mõne teise margi soodsama variandiga asendada? samas ei ole ka seegi kallis ..
pildid on head.. ega sul seda eelviimast pilti pole suurema resolutsiooniga? (1600x1050 oleks hea :D )

mul olemas mingi 5mb suurusega need pildid, aga teises läpparis..
mis puudub risti, siis kahjuks neid mõõte pole :( aga sai tellitud GB-st, peaks varsti tulema: tagasilla simmerling, tagasilla talapuksid, kardanirist.. ja jaguari kuldne mascot.. septembris plaanis keevitamis ja värvimistööd

Paks1 kirjutas:
neid teisi (4 ümmargust) esitulesi pole mõelnud panna ?

olid mõtted, aga kandilised tuled on just "Sovv Gold" varustus aste (Daimlerid olid ka kandiliste tuledega)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 11:47 
Kasutaja avatar

Nii saabus mulle siis kiisu kapotti peale kah, reedel tellitud, täna juba kohal, eriti kiire :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2010 14:53 
Kasutaja avatar

Ei saa mainimata jätta, et kui ma sellise kerega jaguari näen siis esimese asjana tuleb mulle meelde kohe kutsuge kobra 11, kus neid pidevalt lóhuti :D, ei tea, mis teema neil nende jaguaritega oli. Antud konkreetne masin tundub igati ilus ja sile olevat, mis on sellisele masinale igati kohane.Viimased pildid 5+ :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 11:25 
Kasutaja avatar

tänks...

Täna ma sain vanaks :)
30 on täis, sünnipäevaks pean mascoti kätte saama, siis leidma inimest, kes julgeks kapotti läbi puurida, et panna kujukese peale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 11:27 
Kasutaja avatar

Karuliin kirjutas:
Ei saa mainimata jätta, et kui ma sellise kerega jaguari näen siis esimese asjana tuleb mulle meelde kohe kutsuge kobra 11, kus neid pidevalt lóhuti :D, ei tea, mis teema neil nende jaguaritega oli. Antud konkreetne masin tundub igati ilus ja sile olevat, mis on sellisele masinale igati kohane.Viimased pildid 5+ :)

No ma arvan, et neid kasutati seal sellepärast, et rondimad ei maksa mitte midagi ja saab leiva raha eest kätte vähemalt saksast(võib mobile.de-s.t vaadata) ja kui keegi seal rikkam boss pätt oli siis ideaalne masin jaguar ju vaatajad ka teavad, et jaguar on uhke ja rikkurite pill. Nii saabki odavalt seriaali toota. Mõnikord kasutati seal ka porcshe 928-said ka. Sest needki rondimaid saab juba 1000-2000 euriga kätte ja hea ära kasutada filmis. Aga kõike rotimad pätid seal sõidavad golf1/2, kadett, omega jne. Nendega võrreldes siis porschega sõitvad pätid ja jaguariga on edasijõudnud.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Jaguar Sovereign Gold 4.0i '94 .:Scorpio Ghia:. (pildid
PostitusPostitatud: 21.07.2010 15:30 
Kasutaja avatar

lasin mootorit ära lopputada, nüüd kroomitud kolle katte läigib kah:)

Pilt

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Jaguar Sovereign Gold 4.0i '94 .:Scorpio Ghia:. (pildid
PostitusPostitatud: 22.07.2010 13:46 
Kasutaja avatar

"Golden" Leaping Jaguar Mascot
Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 340 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis