Räägin ka yhe jutu:
Oli eelmine talv ja parasjagu oli just 11000 vaba raha:) , m6tlesin, ettahan saada audi 80 selle eest.
Hakkasin hommikul vaatama , leidsin tartus , olemas 9000 hind , heas korras jne..
Ytlesin, et davai , kui on nii , ma tulen olen paari tunni pärast raha näpus seal. Ise muidu tartust 80 km eemal , aga tuli m6te , et aa pohh , et läheks häälega . sai sis kuidagi kohale(teepeal taheti meid mingisse usku pöörata , aga kuna peale v6eti , siis noogutasime r66msalt vastu) see selleks:D
Lähme sis kohale , omaniku vend tuleb välja , et näe auto seal paksu lume all ..ok , lähme ligi vaatame siit sealt , vend kysib : Tahate sisse ka näha v? Ma muidugu muidugi ..vaatsin seda 5 minti ja tahtsin sis ära ostma hakata:D esimene asi , et bena ei ole ja sa ei saa minema , ma lubasin kanistriga tuua , teine teema , et omaniku ennast(kellega ma juba äri kokku leppisin) pole kohal ja dokud tema käes...
Jäin sis lolli näoga vahtima , aga tahtsin seda audit saada ja olime valmis juba sis dokude järele s6itma , kui ilmus mingi tyyp kanister bensuga käes kohale ja p6him6tteliselt valimistus ostetud autoga juba minema s6itma.

:D Mun*id olid auto vahepeal , kui ma kohale s6itsin maha myynud , aga öelda seda enam ei julgenud....
Läksin sis netipunkti ..leidsin veel yhe audi ..ok diil , tema tuleb 15 mindi pärast ka sinnasamma netipunkti sis oma autoga...ootame ootame ..ei midagi.. helistan sis tagasi vant ytleb , et ta ei saa tulla , tee autoni on täis tuisanud jne...Ma lubasin sis et tulen kohale ja kyhveldan selel lume ära ..a sis vant ytles ,e t at kodust autot myya ei taha ja pani toru ära:D:D
Ok järgmine hommik Lendasin pärnu (200 km) audi 90 ilus ,jne,väga heas korras , paugupill:D:D
Lähme kohale , lykkame lume maha

:D pool autot matiks lihvitud , s(jämeda liivakaga ) seest sitane , mootor päri ei käinud jne(Ja ma ei liialda ) Pidi projekti värk olema..

:D ...Aga kuna ma juba pärnu olin tulnud , sis ostsin ta raisa poole hinnaga ära ja tulin kodupoole.
See kevade läxin jälle audi 80 ostma ,sai räägitud naisterahvaga , et isa oma pidi olema ja väga heas korras..
läkisin kohale , välimuselt jh sile:D esisillas kolises midagi... sai ostetud ära.Ja paar päeva hiljem s6ber ostis ära. Nyydseks on vahetanud amordid , rooliotsasd , piduriklotsid , sillatala , mi oli pooleks rattallagreid jne .. vot sis vanapapi hooldadtud autot. 60km/H maantepeal ehk ei kolisend v6ibolla