Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.05.2025 13:20

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 21.07.2010 13:54 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Keskharidus omandatud ja kõrgharidus on omandamisel, kuid riik.ee portaali päringu järgi on mul algharidus :kill :err
Samas portaalis ka gümnaasiumi lõputunnistus ja kõrgkooli andmed, aga enda andmete menüü all siis selline info. Iseenesest "tore" asi mida avastada.
Saatsin portaali haldajale meili, et saaks andmed siiski korrigeeritud.

Mu kesk-eri on ka seal algharidusena juba selle portaali algusaegadest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 14:13 

.Alar. kirjutas:
corbe kirjutas:
Keskharidus omandatud ja kõrgharidus on omandamisel, kuid riik.ee portaali päringu järgi on mul algharidus :kill :err
Samas portaalis ka gümnaasiumi lõputunnistus ja kõrgkooli andmed, aga enda andmete menüü all siis selline info. Iseenesest "tore" asi mida avastada.
Saatsin portaali haldajale meili, et saaks andmed siiski korrigeeritud.

Mu kesk-eri on ka seal algharidusena juba selle portaali algusaegadest.

Kas selle portaali info ei ole avalik nt tööpakkujale kui kuskile kunagi kandideerida? või ma nüüd eksin täitsa.
Tore et selline portaal tehti, aga eeldaks siiski andmete õigsust :)

Eks vaatab mida mulle vastu kirjutatakse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 14:57 
Kasutaja avatar

Minu teada on see info sulle endale

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 15:39 
Kasutaja avatar

Mingid tegelased varastasid korraliku GT jalgratta ära. :err Kui keegi eile Pärnus Ülejõel midagi kahtlast märkas siis võiks teada anda kuna nagu välja on tulnud siis päris mitmed rattad kadusid öö jooksul ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 15:46 
Kasutaja avatar

Tra,lõin varba vastu diivanijalga ära ,küüs sinine ja puha.Muidu oleks pohlad aga mingiaeg tagasi lõin teise jala, vastu äärekivi ära .Nüüd mõlemast jalast 50% lombakas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 16:15 
Kasutaja avatar

Jätkuks eelmisele...sai just rannas käidud ja seal natuke libisetud ning kukutud. Nüüd ühel varbal küüs maas ja tore olla :D Oh suverõõmud :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 16:32 

Ma 2 korda parema jala suure varba siniseks löönud, korra jalgpallis ja teine kord oli talvel kui kodus parketi peal kukkusin. Sokk ja saabas jalga ei mahtunud väga, traumapunktis ei näinanud mõra ega midagi, kuid jalg oli paistes ja sinine. Tänaseks päevaks on parema jala kohe präast varvast olev " kont" või mis iganes ta on vähe suurem kui vasaku jala oma.
Ning vahepeal lööb valu välja, kardan et selle varbaga enam korralikult palli mängida ei saa :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 16:57 
Kasutaja avatar

sc0u7 kirjutas:
Me ei tea päris kogu lugu, kas too bmw sõitis koguaeg sul pikema vahega järgi võis ilmus täiesti ootamatult. Lihtsalt blokkida on mõttetu, me ei tea mis põhjustas tal äkilise signaalitamise ja vajaduse sinust ette jõuda, järsku mingid halvad uudised, võimalusel reastuks ikkagi paremale, kuid mitte närviliselt.

Kui tal on vaja, siis milleks blokkida, selleks et tal on bmw ja andis signaali?

enne vasakule reastumist ma isegi märkasin peeglist kaugemal seda bemmi. aga jah sellist kiirust ei osanud oodata. tundus sinna 90 või isegi üle. ju siis oligi kusagile kiire.
minu valik oli siiski ignore
1. ca 80 kmh pole 70 alas linnas põhjendamatult aeglane sõit. ka minul oli kiire ning ja kaubiku taha reastumisel oleks pidanud ise oma kiirus alla laskma ja kaubiku või selle taga liikunud masinate vahele ennast pressima.
2. variant paremale reastumiseks tolle kaubiku ette oleks ka olnud võimalik , aga see oleks tähendanud juba kiiruse ületamist sinna 90 ligi. pealegi paistis eemalt juba 50 märk (miks peaksin ma vabatahtlikult iseendale probleeme tekitama mõne liiklustrahvi näol?)
3. pealegi oli vaja sooritada vasak pööre

BMW muide on minu silmis soliidne masin. signaalitamine ilma erilise põhjuseta on nõme, aga jätab siiski külmaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 18:15 
Kasutaja avatar

Täna siis sõitsin Kadaka Selveri. Jäin parklas seisma ja kuulen. Midagi sisiseb. Mõtlen, et pekki, kumm läheb tühjaks. Tulen autost välja, vaatan, näpin, aga ei lähe tühjaks. Mõtlen, et kus sisin võib tulla ja avan kapoti ja atsa radika juurest pritsib tosooli välja. Kohe mõtlen, et nüüd peetis radikas ja tuleb uus hankida. Läksin ihaks petteks Statoili ja ostsin ühe 1,5l jahutusvedeliku. Kallasin mingi osa sisse, et näha kust täpselt välja tuleb. Jälgisin mängu ja vaatan, et ohhoo, hoopis lõdviku ja radika vahelt tuleb ja mis ma näen, see klamber mis seal on on läbi roostetand ja puruks läind. Mõtlen, et lähen selveri ja ostan plastik tripid, aga seal ei müüdud. Siis läksin ühte elktripoodi. Seal oli aga müüdi paki kaupa ja pakk oli 185.- . Ei viitsind nagu sellise ajutise parandamise peale siukest summat panna. Ja tüüp ütles, et Lakis on autopood. Sai siis sinna mindud ja ostetud uued korralikud metall klambrid. Ja ostsin kohe 5 tükki. Siis tagasi Selveri juurde ja hakkasin kinni panema. Panin kinni ja kallasin järelejäänd jahutusvedeliku sisse. See voolas aga otsejoones torudesse, aga jäi pidama ja läksin ostsin ühe 1,5l pudeli veel. Seegi sees, hakkasin liikuma. Jõudsin Nõmme mäeni ja temperatuur läks lakke. Mõtlen et savikas, ehk jõuab koju Männikule, aga ennem Vabakat hakkas tugevalt sisisema. Kapott lahti ja mis ma näen, pritsib välja. Siis ei hakkand radikaga riskima ja hakkasin koju lükkama. Tükk maad lükatud ja mingi 150m jäi veel, kui nägin sõpra ja ta tuli koos isaga appi ja saigi maja ette lükatud. Siis võtsin lahti uuesti, tihendasin veitsa teibiga ja uuesti kinni. Seekord siis kahe klambriga, et asi tugevam oleks. Tundus, et asi korras ja tegin retke autopoodi, kust ostsin 5l tosooli. Sellega koju läind, kallasin ära, aga kõik läks otse torudesse ja paaki ei jäänd midagi. Tagasi poodi. Ostsin veel 2l. Nüüd jäi normaalne tase. Ei tilkund ka(ptüi ptüi ptüi üle õla). Lasin veitsa tuuri ja viskasin ihakspetteks kausi kapoti alla, et kui tilgub, siis vähemalt ei lähe raisku. Kokku sai seega ostetud 10l tosooli ja selle jagu oli ka jamamist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 18:28 
Kasutaja avatar

kadaka selveri juures pole statoili. Lähim on mustamäe-tammsaare ristis ja rocca al mares. Kuna sa aga autoga ei käinud ka autopoes, siis järelikult sa jala rocca al maresse ei läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 18:55 

vist on mõeldud järve oma :)
vahet pole kummal pool "kiirtee" otsas ju :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 19:56 
Kasutaja avatar

Oma pead võiksid ju nii kindluse mõttes arstile näidata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 20:02 

Tartus, tähtvere linnaosas käidi siis autos(rekkas) sees . Ära varastati: 2 paari kindaid uued, 1 paar kasutatuid, ca 20l naftat, pakk küpsiseid, komme, päikseprillid, pudel vett, vaana raadio käsn(blaupunkt kassetikas, display veits vigane ja ühte suurt nuppu pole ja lällar jäi alles), pudrukauss(mulgipuder oli sees), termosega kohvi jättis alles, nuga, taskulamp, paar kaitset, selveri riidest kott-punane. Puistati asjad jummala laiali salongi, kettad, helkurvestid, ja muu jama.
HAIGUS, ma ütlen.
Auto oli veel täiesti vastu hekki aetud, et keegi paagile ligi ei saaks, aga ikka keegi mahtus sinna ära. Tabaluku oli millegagi katki lõikanud ja ka selle kaasa võtnud.
Et siis, mis sa kostad, või kus sa pistad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 20:13 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
kuna sai 7a vahepeal ainult ajulõikustega tegeletud

Hmm... Ajukirurgist streetracer... Tundubhuvitav :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2010 22:27 
Kasutaja avatar

Müüsin eile woofri ja täna tuli postkasti kiri, et 5min sai kuulata ja põles läbi.

Tore, nüüd peab selle tagasi ostma. :rokib

Mitu kuud jamasin oma auto kliimasüsteemiga, kuna too ei töötanud.
Käisin firmades ja igalpool õeldi, et pumba vahetus, mille saaksin hetkel soodukaga, milleks on 6000.-.
Venitasin asjaga, kuniks laupäeval naabrimees juhtme autole külge pani, et veateateid otsida.
Kokkuvõte see, et uus andur ja freoon (kokku 1200.-) ja asi toimib.

Njah, oleks lasknud mõnes firmas pumba vahetada, siis raudselt arvel ilutseks pump + andur + freoon...kõik olid läbi. :uhoh
Nüüd hea külm sõita. :)

Viimati muutis DeLaBig, 21.07.2010 22:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis