sc0u7 kirjutas:
Me ei tea päris kogu lugu, kas too bmw sõitis koguaeg sul pikema vahega järgi võis ilmus täiesti ootamatult. Lihtsalt blokkida on mõttetu, me ei tea mis põhjustas tal äkilise signaalitamise ja vajaduse sinust ette jõuda, järsku mingid halvad uudised, võimalusel reastuks ikkagi paremale, kuid mitte närviliselt.
Kui tal on vaja, siis milleks blokkida, selleks et tal on bmw ja andis signaali?
enne vasakule reastumist ma isegi märkasin peeglist kaugemal seda bemmi. aga jah sellist kiirust ei osanud oodata. tundus sinna 90 või isegi üle. ju siis oligi kusagile kiire.
minu valik oli siiski ignore
1. ca 80 kmh pole 70 alas linnas põhjendamatult aeglane sõit. ka minul oli kiire ning ja kaubiku taha reastumisel oleks pidanud ise oma kiirus alla laskma ja kaubiku või selle taga liikunud masinate vahele ennast pressima.
2. variant paremale reastumiseks tolle kaubiku ette oleks ka olnud võimalik , aga see oleks tähendanud juba kiiruse ületamist sinna 90 ligi. pealegi paistis eemalt juba 50 märk (miks peaksin ma vabatahtlikult iseendale probleeme tekitama mõne liiklustrahvi näol?)
3. pealegi oli vaja sooritada vasak pööre
BMW muide on minu silmis soliidne masin. signaalitamine ilma erilise põhjuseta on nõme, aga jätab siiski külmaks.
Kiire on suhteline mõiste. Kui sa sõidad pereliikme juurde kellega on õnnetus juhtunud vs tööle kiirustamine näiteks.
Olen ise samuti ületanud linnas kiirust kuni +90 ja ei vaidleks absoluutselt sellega kui minult load ära võetakse, trahv määratakse ja ka korduseksamitele saadetakse sellega seoses. Arvestasin sellega ja tean väga hästi, et käitusin seaduse silmis valesti ent käituksin samas olukorras samamoodi. Sarnastel asjaoludel toimiks enamus nii. Mitte, et see õigustus oleks. Pigem on lihtsalt erandid mil iga inimene otsustab, et tagajärjed vs tegutsemisviis on korrektses suhtes ning taolise juhtumi puhul oma õiguse pealesurumine on täiesti mõttetu ja tekitab pigem ohtliku olukorra.