No türr. Täna on olnud juhtumeid rohkem kui peaks. Hommikul enne tööleminekut kaotasin autovõtmed ära, leidsin need ülesse ja olin ära kaotanud auto signapuldi. Viisin õe tööle ja läksin poodi. Poest tulles panin rahakoti ja just ostetud coca pudeli auto katusele, istusin autosse ja tegin täpid. Jõudsin sauelt männikule ja avastasin, et blin rahakotti pole. Ots ümber ja tagasi aga nagu ikka, et kui muidu on alati nägijaid rohkem kui tegijaid, siis rahakotti kaotamise peale pole keegi kuulnud ega näinud midagi. Pagan ainukesed kes seal parklas hommikul peale mind viibisid olid mingid lehemüüjad. Noored 7aastased räbalad. Hakkasin siis mööda sauet kihutama ja neid otsima. Nii kui nad leidsin kiirendasin nende ette ja tõmbasin auto teeäärde. Üks tüüp tõmbas taskust juba mingit tsekki välja. Küsisin siis, et ega rahakotti näinud pole. Tutkit brat, ei olnud need noored silmad tühjagi näinud, pakkusid ainult seda tsekki, et nad leidsid ainult selle. Ok slava, poistele käbe enda number, nõks raha ja lubadus, et kui tengelpunga leiavad, siis ostan kõik nende lehed ära ja maksan veel kummalegi 100-.. Otsisin veel igaks juhuks nende kotid ka läbi, et ehk on saadanad valevorstid. Siis lendasin sinikuubede baasi, et seal sellest rahakoti loost märku anda. Tüüp kes seal valves istus ei pannud mind tähelegi ja vaatas netist mingit lauluvideot ja ise üürgas sajaga kaasa. Muhelesin seal pisut ja siis lõpuks andsin endast märku. Hakkasin just seadusesilmade juurest lahkuma, kui välgatas, et tra miks need ajalehepoisid kohe mingit tsekki krabama hakkasid, kui mind nägid. Ok hakkas jälle Cobra 11 pihta, jalg gaasipedaali peale sirgeks löödud, baywatchi theme mängima pandud ja silmad fokusseritud hakkasin siis jublusid otsima. Leidsin üles ja kõik raisk ajavad ikka sama mulli suust välja, et nad nägid ainult coca pudelit ja leidsid ainult tseki. Mõtlesin ja vaagisin pisut ja siis sai zajebal. Ütlesin, et davai kraamige rahakott välja, slava saate kõik sularaha mis seal sees oli, ehk siis ligi 1000eek. Tüübid seal mõtlesid pisut ja jäid endale kindlaks, et nad pole näinud. Näitasid jälle siis kõik oma kotid ja taskud ette. No ei olnud. Ütlesin veel, et käisin miilitsas ja andsin nende numbrid ja särkivärki, et kui ümber mõtlete, siis võtke kontakti, et rahakoti sees olevad kaardid on rohkem väärt kui mõne venna vasak kott. Nüüd tüübid enda päris tööd ei teegi vaid nö "otsivad" rahakotti ja helistavad mulle pidevalt, et mis siis saab kui nad ei leia seda

Ja küsivad koguaeg, et kus ma olen. Ju tahavad raiskama minna aga vot ei saa, sest minu kullipilk jälgib koguaeg. Ja kogu asja point on see, et nüüd ei saagi täna peole minna, sest raha ja dokustaate ei ole. Ei saa kuskile sisse ja kui saakski siis peaks olema kaine pult.
Pikk jutt, s*tt jutt aga nagu ikka siis loll pea on ihu nuhtluseks. Kui keegi leiab rahakoti dokumentidega Kaspar Monese nimele, siis ausale leidjale maksan ka vaevatasu.