Selline "huumoriprisma" on küll natukene kummaline. Võistlejana saaks võibolla isegi naljast aru, aga pahatihti tehti selliseid "nalju" just siis kui võistleja parasjagu mootori mürina saatel raja lõpupoole kihutas. Hiljem oli lihtsalt natukene ebameeldiv selliste kommentaaride kokkuvõtteid oma sõpradelt kuulda, kes teie "naljadest" nii hästi aru ei saanud kui mina võibolla oleksin saanud. Mootorispordist sellise pisikese asja pärast keegi vaevalt loobub, lihtsalt nagu mainisin, siis sellisele üritusele lihtsalt edaspidi ei tuleks (s.t. tuleb hoolikamalt võistluseid valida). Aga ma arvan, et võibolla oleks siis tõesti parem "kuivalt tulemusi lugeda" ja mõni auhinnamäng vahele teha, selle asemel, et aeglasemate autode kulul publikule mahlakaid "nalju" teha. Sellise ürituse korraldamine on igati tänuväärne ettevõtmine, kuid edaspidi võiks reklaamides mainida, et tegemist on väga kiiretele autodele mõeludud humooririkka võistlusega.

Samuti ei tahaks ma hästi uskuda, et ma ainus olen, kes nii mõtleb, kuna eestlast kui rahvust võib iseloomustada peamiselt kui küllaltki kinnist inimest, kes naljalt iga asja peale sõna võtma ei lähe.
Edu edaspidiseks,
Siim.
Lisa Veedlerile:
Ennem kui räägi, mõtle (kas keegi on üldse kedagi kusagil süüdistanud?). Mina polnud ainus, kes sealt võistluselt lahkus ja kui ma hiljem teemas mainisin, et mis valesti oli, siis seda võtad sina kui süüdistust, miks sa sellest varem rääkinud pole? (isiklikult vaatlen küll sellist asja pigem kui soovitust, et järgnevatel aastatel ei pandaks finišhit kohe kurvi ette, kuhu mõned mehed otsustasid sekundite võitmiseks valli sõita - tulemuseks võistluse venimine). Usun, et inimesed kes sellises foorumis, nagu seda on Tartu Autoklubi foorum, Raadirace teemat lugenud on, saavad isegi aru, et keegi seal kedagi süüdistanud küll pole (väga kahetsusväärne lugu, et sina sealt süüdistuse välja lugesid). 1000 eur võistluse kohapealt võin öelda, et tulin sõitma täpselt seda, mida korraldajad pakkusid "legaalset võimalust oma autot proovile panna", seega koha saamisega pole siin mingit pistmist millelgi. Ja kui ei suuda meenutada, siis kindlasti mõni videoklipp aitab meenutada. Hea mulje jätmise kohapealt - ei usu, et Sinugi kommentaarid sellisel juhul aeglasemate autode omanikele (kes võibolla tulevikus tahaksid ka oma auto proovile panna) eriti hea mulje jätsid (pada sõimab katelt). Püüan tulevikus Sulle selliseid "keerulisi olukordasid" rohkem mitte tekitada.