Wabrik kirjutas:
Randoj kirjutas:
täitsa kena ,kuigi muidu jagid ei meeldi aga see päris äge

ütleks vastupidist. Muidu jaguarid meeldivad, aga sellised suured kandilised tuled ei ole kohe mitte jaguarilik. Aga auto muidu ilus, vunts ja korralik. Asjatasid vist täna Delta Plaza ees parklas.
kus see on?!
a vaatasin kaarti järgi, jah olin seal, tankisin autot Nestes, siis ootasin ühe tuttava ära samas kohas
kus juures tuled pole kandilised

vaid kaldega, teiseks, just need tuled teevad XJ40st - XJ40

Aastast 1986 oli mõeldud, nii, et kandilised tuled tulevad Sovereign-ile ja Daimler Six-ile, ja ümargused bezelid XJ6 ja muu odavatele variantidele, aga kuna enamus arvas, et jaguar millel pole ümargused tuled - hakati tellimuse peale panema ka Sovereignile, kuid kroomitud tulede ümbrusega, Daimler aga tulid tehasest välja ainult 1 variandiga - kandliste tuledega, need kandilised tuled uuest peast on 4 korda kallim kui osta ümargused, kuid mitte pruugituna, kuna kõik just tahavad ümargusi endale.. ma esialgselt ka tahtsin ümargused endale, aga asi on selles, et see on "Limited Edition" auto, ja Inglismaal Limited Edition tähendab mitte 50 000 toodetud, nagu Grand Cherokee, aga ikka mõni sada tükki

Kui ma hakkan seda "tuunima" siis kaob selle auto väärtus, kui originaali, mul präegugi 1 lisa kerelt puudu, kuid sai tellitud, ja kui saab keretööt tehtud, saab see lisa tagasi nagu originaalis
muidu hea meelega paneks teised veljed alla, teised tuled, rohkem kroomi bagasnikule, tooniks klaasid ära jne.. aga mulle meeldivad autentsed autod