Iff kirjutas:
Haha, isegi mina üritasin kiirelt nendele velgedele käpa peale panna aga pagana kiirelt müüdi maha. Hind oli ka imeodav. Aga see auto on vist haapsalus silma jäänud just roosalillade velgede tõttu. Udutulede kohasti mustaks ei värviks vaid paigaldaks sinna udutuled ning küljeplastikud värviks kerevärvi. Ees märk mustkas või üldse ära võtta, tuledele kulmud ning tulede sisud mustaks värvida ja vb veel nipetnäpet

Madalaks kindlasti.
Huvi oli velgedele suur paljudel. Üldsegist ei imesta.
Haapsalus lähiajal käidu ja oldud küll.
Esistange vahetan välja, arvatavasti originaali vastu millel on udutuled ja kui kannatab siis stangelisa juurde. Aga hetkel juba päris madal. Esivõre läheb ka tulevikus vahetusse. Ei ole suutnud veel otsustada kas koeravõrega või lihtsalt ilma märgita võre vastu.
Kulmude osas ei ole veel mõelnud. Tulede sisu ma mustaks ei hakka muutma.
Madaldusel on juba silm peal. Siit ka küsimus rahvale: Kas Opel Astra G Coupe Turbo 2000a madaldusvedrud sobivad 5-ukselisele luukpärale????

Lisa:
Tulevad kindlasti tänu velgedele koopalaiendused, küljelaiendid, kui leian enda maitsele tagastange siis saab sinna ka midagi ikka. Hetkel pole leidnud midagi stiilset ja sobivat.
Kui kannatab siis madaldus ikka. Eks ülejäänud ideed torkavad pähe jumal teab millal ja kus.
Wabrik kirjutas:
Tee pilte siis, kui sul on auto väärib pildistamist. Praeguste lillade velgede, puuduva konksukatte ja puuduva küljelaiendikatte tõttu näeb asi üsna trööbatud välja.
Hetkel ei hakka raha kulutama pisijubinatele millel ma vb ei näe tulevikus mõtet. NT: stange konksukattele. (Arvatavasti läheb udutuledega stange või midagi muud.)
Mis sa ikka muretsed, kõik tuleb millal tulema peavad