hallscorpio kirjutas:
3lvis kirjutas:
Iff kirjutas:
Öelge üks asi mis teeb sellest Ventost Rati ?
Sa siis ei tea, et kui autol on matt värv ja plekkveljed koopast väljas siis on kohe rat?

Aga mis on rotti stiil siis? Keegi filosoof võiks lahti seletada, kust lõpeb tuuning ,kust algab rät ? Kas rät on see kui mu uksenurk roostetab? Ja kas tuuning on see ,et ma e30 veljed oma golfile alla panin?
Üritasid irooniliselt väita, et see Vento on siiski sinuarvates Rat ?
Mina liigitaksin rotid Rat Baikidega ühte klassi millest ka see asi on enamvähem alguse saanud. Rat-Tsiklid hakkasid levima rohkem nii, et kui miskit pudenes küljest ära asendati see millegi käepärasega või sama asi parandati millegi käepärasega. Kui miskit oli vaja juurde "tuunida" tehti seda mäkaiveri teibist, nipodest, vanaema trussikutest ja koeravõrgust. Kui kuskile tekkis mölk või midagi hakkas roostetama siis see ei seganud sõitmist. Kui vedrud väsisid ära siis ei takistanud ka see sõitmist... Lai plekkvelg, ohtralt kleepse, igapäevane nähtus "kohvrid katusel", matt värv jm on rohkem midagi kustom, custom, hoodride jm kanti asi. Või siis teisisõnu, auto, mida nähes käib peast läbi mõte "... but still runs"