See on jah suht rõve teema, esiteks on järjekorrad päris pikad. Eile hommikul läksin haiglasse, anti kohe tabletid sisse, siis 6 pikka metallvarrast ninna, need pidid nina tuimestama, pisarad jooksevad joana. Siis operatsioonile, üks jubedamaid kohti on kohaliku tuimestuse süstid. Ega ise seal midagi ei näe, silmad on kinni kaetud, pulss pidevalt 100+ See, miss seal täpselt tehakse, oleneb mis sul täpselt viga on, mõnel natuke lõigatakse ja siis kõrvetavad laseriga, see nii hull vist ei ole. Mul oli tööriistadeks ka meisel ja haamer, tangid, raspel. Tangidega nina kaudu kurgus käimine on pääääääris julm Operatsioon ise kestab 20-30 min, terve see aeg on külm higi üle keha, mul vahetati peale oppi kohe riided ka ära, läbimärjad olid. Mulle pandi 24h lamamisreziimi ja ega poleks jõudu ringi liikuda olnud. Samas mõni kõndis paar tundi peale operatsiooni ringi juba, oleneb mis ära tehakse seal. Terve eilne päev sõin valuvaigisteid ja verd hüübima panevaid rohtusid, pidevalt nõrgub verd kurku, alla seda neelata ei tohi. No ja täna hommikul võttis arst nina lahti, pani rohtu ninna, käskis tunnike pikali olla ja siis peksti haiglast välja, kannatas täitsa autoga sõita. Vähemalt 2-3 nädalat haiguslehte, nädala pärast pean minema ninast plaate välja võtma, eks siis näha ole kas läheb asi paremaks. Praegu on küll nina paks, kurk ja silmad paistes, pidevalt ninast verd tilgub aga see pidi esimesel nädalal täitsa normaalne olema. Tuleb loota, et kui sellest jamast paranen, saab jälle normaalselt hingata ja kannatused polnud asjatud. EDIT: Teist korda vabatahtlikult sellist asja küll enam ette ei võtaks
_________________ Nobody is perfect but Im pretty f*cking close!
Viimati muutis onuwoody, 04.08.2010 23:43, muudetud 1 kord kokku.
|