Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K:Liikluskindlustus kalkulaator
PostitusPostitatud: 31.07.2010 19:26 

Online kirjutas:
Part2 kirjutas:
Minu teada liikluskindlustuse puhul auto osasei oma tähtsust auto mark ega mudel, vaid ainult auto võimsus.

eih. konkreetsest autost sõltub. kui tal on varem nt salvas olnud kindlustus, siis seal on ka see edasi kõige odavam. just kogesin seda enda autoga ja seda tõestas ka mulle kindlustusmaakler, teheks teise numbriga auto kohta hinnapakkumise.

see ka naistejuttude tasandil?

Mu masin oli eelnevalt Salvas kindlustatud. Peale omanikuvahetust tegi Salva vaieldamatult kõige kallima pakkumise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2010 19:27 
Kasutaja avatar

See kus see auto eelmise omaniku käes oli kindlustatud ei oma mitte kõige vähimatki tähtsust, sest kindlustus tehakse sinu järgi personaalselt.

Kui sina ise oled oma autot kindlustanud ühes kindlustuses, siis nad võivad teha sulle parema pakkumise küll jah, aga see ei tähenda et nad odavaimad on.
Kuid siin jällegi ei oma tähtsust auto mark ega mudel, vaid lihtsalt see, et sa oled mingi kindlustuse kindel klient ja siis on tegemist juba personaalse pakkumisega sulle.
Kuid mingit kindlat reeglit pole,et oled ühes firmas kindlustanud, et ta sulle kindlasti siis soodsamalt teeb, see on ikkagi kokkuleppe küsimus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2010 13:39 
Kasutaja avatar

Kuidas ma oma koefitsendi teada saan? hetke poliisil seda kirjas ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2010 15:58 
Kasutaja avatar

Kui autol oli omanikuvahetus, siis eelmisel omanikul oligi odavam kindlustus, kui sul.

Ei ole kindlat reeglit ,et auto oli ennem selles kindlustuses kindlustatud, et nüüd kindlasti seal odavam või odavaim on, se võib aga personaalselt ja kokkuleppeliselt nii olla, kui kindlustusega näiteks jutu peale saad.

Auto osas mõjutab kindlustusmakset, võimsus, kas ta on mingi erisõiduk või tavakasutus erakliendil, arvel oleku koht ja ka see, mis tüüpi sõidukiga on tegemist, kas sõiduauto või kaubik, veoauto jne.

Nüüd tuleb aga veel üks asi, mis mõjutab just ühe kindla inimese auto kindlustust.
kindlustused võtavad seda küll erinevalt natuke, aga levinud asjad on järgmised, mis mõjutavad kindlustusmakset.
isiku vanus, tema riskigrupp, ühel isikul võib olla ka mitu riskigruppi, kui tal on mitu autot olnud korraga.
Nüüd enam riskigruppi ei kuvata poliisil, ametlikult seda enam pole, nüüd otsustavad kindlustused rohkem ise, mille järgi kindlustusmakse kuvatakse.
Nii, et sinu tekitatud eelnevad liikluskahjud, kindlasti loevad.
Samuti loeb enamikel kindlustusel see, kas teed kindlustuse 1 kuuks või aastaks või vahepealseks, kasulikumad variandid on 6 kuud ja 12 kuud, 12 kuud on muidugi kõige kasulikum, aga 6 kuud ka eriti kallim pole.
pean siis silmas, et 12kuud vs 2x6 kuud.

Kuigi nüüd pakutakse kuskil ka mingit sellist varianti ,et maksad kindla kuumaksena kindlustust ja makse on aasta oma kokku.
Muidugi ma ei tea kas see on kõige odavam kindlustus, kindlustusseltsidel on väga erinevad pakkumised.

Kui kindlustus veel kasutab riskigruppi, siis tuleb nüüd kindlustusse teha pärimine, et seda teada saada.
Kuid see, et ühes kindlustuses autot kindlustad kogu aeg, ei taga sulle teps mitte kõige odavamat pakkumist, sest kui kindlustus on kallim kui mõni teine, siis on ta seda igal juhul.

iizis saad võrrelda erinevaid kindlustusi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2010 17:20 
Kasutaja avatar

Mul tehtud Swedbank Varakindlustuses liikluskindlustus ja kuumakse (1.a otsekorraldus JAH leping) on kõige odavam ehk siis 177.- kuu. Eelmine kuu oli 190.- ja sellest eelmine 235.- Autoks 155kw 95.a bmw ja põlvamaa
Et ma ei saa nagu aru ka kuidas nii kindlustus langeb. Iseenesest hea aga hea oleks ka teada.

Viimati muutis tujula, 05.08.2010 20:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.08.2010 18:34 
Kasutaja avatar

OMFG!!! :waah

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 21 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil