corrado kirjutas:
Fastum gel ja/või valuvaigisti aitab
Aga mis juhtus, suurt midagi, tulin poest välja, samal hetkel mingis seltskonnas ühel tüübil olid maas õlled ja üks just kukkus pikali ja pudel läks katki, sis tüüp vaatab üllatunud näoga otsa mulle "no miks sa nii tegid?", ma vastu, et "kogemata

", too jälle, et "häbi ei ole ka w?

"
Täiesti võõras oli

Ei normaalne, eestis on huumorisoonega, seltskondlikke inimesi ka, kes pole kibestunud

Mind igatahes ajas muigama

mina olen siis kindalsti mõnede arvates kibestunud, aga pole hullu.
mul tekkib alati selliste tegelastega millegi pärast vastupidine reaktsioon. et, mis mõttes? täiesti suvaline võõras tegelane võtab kätte ja mögiseb midagi. ok. on tegu eestlasega saad ehk arugi, et üritatakse omaarust nalja teha. kuigi ma selels mingit huumorit küll ei taba.
näide omal siis paar päeva tagasi poes. kolm neli klemmi prismas . tõenäoliselt oli juba kerge sumin sees. seisavad õlle elti ees ja ei suuda otsustada mida võtta. läksin ja võtsin omale sealt samas paar purki õllet ja ükks kukub mu tüdrukule targutama stiilis: "oo näe küll, sul ikka õige mees teab , mida võtma peab!" üle poe ja kõvahäälega. kuna midagi naljakat selles ei näinud ja sellised familiaarsus mingi lampi tegelaste poolt ei meeldi siis küsisint:"et tunned sa mind või seda tüdrukut?" siis tuli vastuseks mingi mökmök. ja polnudki midagi muud mul lisada neile , et tra te siis mölisete siin keset poodi, tegelege oma asjadega.
sama asi igasugustel massi üritustel. mingitel joobaritel on vaja alati iniseda.