Suurt uut midagi.
No-liferit ka nats siia:
Gertrud sõidab, veermik tahaks nüüd kõpitsemist varsti vist.
Panin peale TÜV tähele, et üks veovõlli tolmukate on katski vähe.
Ilmselt tuleb ka tagasillas ära vahetada "bumerangid" ehk ülemised õõtsad pmst.
Summuti viimne pütt irdus ka vahetult peale TÜV sädemepilve saatel

Rooste lihtsalt tegi oma töö.
Hetkel löristan ilma viimase potita ringi - ilmselt peab Simonsi toodetest kombineerima uue kesk ja lõpu osa.
Juradest veel - juhipoolse küljepeegli klaas (isetumenev) on mingil põhjusel tuhmunud - nagu e39 jmt. pillidel.
Kui siin oleks mingid nupud nagu Feissbuukis - siis ma paneks selle peale: Dont Like.
Aga ÜLDISELT - ma toonitan, üldiselt, olen rahul pilliga. Ma ainult ekspluateerin teda pmst.
Selle kohta, kui vähe ta on hoolt saanud - on kõik väga hästi vastu pidanud.
Kalla&Talla.
18" lamell on ka otsa saanud aastaga - kombineerin uusi talvekaid hetkel alla.
Veljeks tuleb Remotec A 20 spoke 15" 7" laiad, ET 28 vist. (oldschool noh

)
15 on ju hea odav ka
Ostma läksin Borbetit - a kodus vaatasin järele - Remotec

Ikkagi hea!
Mattmustad saavad olema üleni.
Õrna 175/65 naela kavatsen sinna peale stretchida.
Seoses sellega tulevad ka uued kleepekad reklaamiga autole - et hõbe ja must oleks üldmuljes domineeriv.
Suured tervitused Tartus pesula kuttidele, kes lubasid mul nende pesulas traatharjaga paska velgedelt maha kaapida,
ja tegid velgedele veljehappega pesu. Pesula oli kuskil seal Raudtee ülesõidu juures, kus on Komatsu esindus. Turu tn. on see vist.
Seoses stiilipäeviku projektiga 18 vs 15 - järsku leiaks keegi kuskilt mulle katuse raamid/talad?
Kuidas sellist asja üldse ostetakse?
Mul on katuse "siinide" sees sellised "luugikesed", mille alla saab katusetalad kinnitada.
On kusagil mingit referents mõõtude tabelit, kus kirjas, mis markide ja mudelite katuseraamid võiksid sobida / kattuda Vectra C-ga?
Igatahes pikse kah:
Veljering siis tuleb taoline - ranti on ca 4 cm.
Müügikuulutuse pilt - veljed olevat mingi põllurallika alt pärit olnud, hea et päästa õnnestus:

Puhastusprotsess algne:

Juba parem:

Rant

Matt musta proov:

Klassipilt: