Part2 kirjutas:
sa inferno oled ise loll ja võiks moka maas hoida, kui midagi tarka öelda pole, ma vaatan sul on ikka üüratult ülbust ja kombeid pole sul üldse.
Sa üldse kipud suht paljude asjade peale sõimama, kuigi keegi pole sinu kohta midagi öelnud.
oled mingi ennasttäis siga, kes oma arust on maailmanaba.
Kas sa oma ülbuse eest peksa pole saanud kuskil pubis, tavaliselt sinusugustele seal antakse?
On vaja lampi tulla mölisema siia?
Arvad, et sõidad corvettega, siis oled mingi hull tegija omast arust?
Tüüpiline eesti rullnokk, ainult bemmi asemel on corvette.
aga mul oli ju päris palju tarka öelda ? rohkem kui sinu postides kokku ?
ega otsekohesuse eest tavaliselt kahjuks pead ei kiputa silitama jah... mis teha.
ega ma otseselt ju tegelt midagi valesti ei öelnud võta kuidas tahad... (pugemislause,et rohkem sõimu ei tuleks)
igaüks kiidab oma autosid vastavalt omadele kogemustele ja tulemus on 10lk erinevaid autosid ja spekulatsioone kõige kohta.
ma ei saanud ju audit reklaamida sest seda ma siiski remontinud mingi 10k eest 3a peale.

Sa part tee parem siis teema kokkuvõte,et mis auto kõige parem on,selle asemel,et siin minumoodi emotsioone välja elada,peksa pole selle eest saanud või ? Ja kui sa mind ei tunne siis ära pane sõnu mulle suhu mida ma endast arvan või teen eksole. peace . Kõik sinu postitused on vabas teemas ja küsimused-vastused postis enamvähem. Sinust pean ikka asjalikumaks ennast jah