Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 21:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Suur mugav auto.
PostitusPostitatud: 07.08.2010 03:45 

2 Pohlamoos: mitte, et ma nokiks su kommi osas BC-le, aga sa oled vist täna paar taurust sisse imend-igas teemas on raam laiali, ja kõik infernod ja bc-d saavad tongi baari ees, või on muidu lupsid..mis muud kui duubel :hail :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2010 18:39 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
Pusillanimous kirjutas:
automaat ja vr6 on küll väga paha kooslus. Sarnane Alfa Romeo vastupidavusele.

AR on väga vastupidav auto tegelt, eriti V6 isendid, R4 viga on see, et rihma tuleb vahetada iga 50 000 km tagant, Ferraril veel tihedamini - 20 000 km järgi

Kui ma ostan omale nüüd sellepärast Alfa Rome V6 ja kui see lagunema hakkab kas oled nõus mu auto remondiarved tasuma?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2010 18:47 
Kasutaja avatar

Pusillanimous kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
Pusillanimous kirjutas:

AR on väga vastupidav auto tegelt, eriti V6 isendid, R4 viga on see, et rihma tuleb vahetada iga 50 000 km tagant, Ferraril veel tihedamini - 20 000 km järgi

Kui ma ostan omale nüüd sellepärast Alfa Rome V6 ja kui see lagunema hakkab kas oled nõus mu auto remondiarved tasuma?

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2010 18:50 
Kasutaja avatar

Mis see pilt tähendab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2010 18:52 
Kasutaja avatar

Pusillanimous kirjutas:
Mis see pilt tähendab?

Isegi sellest sa aru ei saa :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.08.2010 23:26 
Kasutaja avatar

aunikesed suured ja mugavad autod on alla 2000 aasta usa autod :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.08.2010 09:40 
Kasutaja avatar

Pusillanimous kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
Pusillanimous kirjutas:

vsevalt tulevad suured arved, juhul kui sa teatud laiba ei osta ära.. präegu enamus E39 ja E38 mis müügis on (kuni 2000v.l.a) on laibad, juba piltide järgi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 14:34 

on ikka kõvad autospetsid koos siin :D kui alfal on kehv maine, siis see ei tähenda, et kõik AR-id oleksid saastad. v6 mootoriga 166 on üks õnnestunumaid neil. siin ka vastav artikkel http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2109 .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 20:41 
Kasutaja avatar

:D Ja USA kakadel 5L mootorid 100+mõni kw on jube lahe :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 21:37 
Kasutaja avatar

Pusillanimous kirjutas:

On sul endal selline auto kunagi olnud?

Mul on see auto juba pikemalt ja olen vahetanud ainult mootoris õli ja filtri....nüüd vahetan kastis õli ja filtri.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 13:21 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
kreeginupp kirjutas:
on ikka kõvad autospetsid koos siin :D kui alfal on kehv maine, siis see ei tähenda, et kõik AR-id oleksid saastad. v6 mootoriga 166 on üks õnnestunumaid neil. siin ka vastav artikkel http://www.autoleht.ee/testid/kasutatud?id=2109 .

ei see temast suurt ja mugavat autot tee

e: kuidas saab lugeda õnnestunuks mootorit, mis armetu kolmekomakaheliruse mahu juures pealt 18 sajale imeb linnas? ja seda siis 2003 aastal ??? see on nelikümmend aastat vana (ja 60 aastat vana tehnoloogiaga) ja viis liitrit suurema mahuga mootori linnakulu.

DeVille, aga tead mis pull selle 3.2ga? see pole Alfa Romeo mootor, vaid Holden-i (tervita GM :rokib )
mu semul on 2.5 manuaal kastiga töötab linnas, elab linnas, kell 9 peab olema tööl, kell 6 lõppeb tal töö, töötab kesklinnas, elab Haaberstis, keskmine kütekulu 9.9l sajale.. et need usa(austraalia) mootorid on ikka bensuröövlid :) (btw, sama mootor, nats väikeste erinevustega on Suzuki GV 3.2 ja Chevrolet Captival)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 13:22 
Kasutaja avatar

jurka056 kirjutas:
Pusillanimous kirjutas:

On sul endal selline auto kunagi olnud?

Mul on see auto juba pikemalt ja olen vahetanud ainult mootoris õli ja filtri....nüüd vahetan kastis õli ja filtri.

kui hakkad rihma vahetama, siis kuulame mida ütled ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 23:11 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
Scorpio Ghia kirjutas:
DeVille, aga tead mis pull selle 3.2ga? see pole Alfa Romeo mootor, vaid Holden-i (tervita GM :rokib )
mu semul on 2.5 manuaal kastiga töötab linnas, elab linnas, kell 9 peab olema tööl, kell 6 lõppeb tal töö, töötab kesklinnas, elab Haaberstis, keskmine kütekulu 9.9l sajale.. et need usa(austraalia) mootorid on ikka bensuröövlid :) (btw, sama mootor, nats väikeste erinevustega on Suzuki GV 3.2 ja Chevrolet Captival)

nuh, olen omastarust teadlik alfa mootoritest muideks. see, mida mina silmas pidasin on puhas alfa ja säändse tootmine lõpetati aastal 2005, kusjuures thesise, gt ja 166 tarbeks tehti neid veel lattu varuks. alles seejärel võeti kasutusele GM tehtud plokk, ülemine ots puha alfa disain ka sellel. pole ma veel kuulnud, et kütusekulu plokist sõltuks, ikka ülejäänud kola määrab asja. ja kui määrab plokk, siis on see GM-il alfast paremini õnnestunud, kuna kulu marginaalselt väiksem vanast 3,2-st.

wikid oskad kasutada küll.. istu - 5 ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 03:22 

BLACK-CIVIC kirjutas:
:D Ja USA kakadel 5L mootorid 100+mõni kw on jube lahe :hail

Sa uuri ka miks neil nüüdses aegmootoritest vähe jõudu on. Võin vihjeks öelda, et USA hakkas kasutama katalüsaatoreid varem kui ükskõik mis euroopa riik või aasia. USA-s olid palju rangemad heitgaasi reeglid, tänu sellele hakkati ka suuremates mootoriters lahjemat surveastet kasutama ja sitemaid nukkasi samas ka lahjemaid karburaatoreid. Neid seal peedistas nii nimetatud ''green peace'' varem kui meid kuna neil olid varem ikka väga võimsad mootorid mida mujal eriti ei olnud. Vaata masinate võimsusi mis on toodetud 70a või alla selle ja sa näed kus neil võimsust on. Peale 70nendaid hakkas hapuks minema tänu ''green peacele'' mida võttis kuulda ka riik ja kuulutus oma maksuteemad. Samas ka siis tulid seal kindlustusmaksed suuremad kui sul võimas mootor on.
Võin näite tuua LS6 kohta. 1970 aastal 7.5l mootor mis tehase järgi on 450hp ja 400meetrit chevelle kerel kiirendas 13,1 sekki umbes. Kuigi see jõud oli tehasest allahinnatud ja reaaslelt sellel mootoris stockis oli 500hp kanti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.08.2010 03:50 

Kuule mees vaata C5 või C6 kütusekulu ehk siis ls1 ja ls2 ja ka teised ls seeriad ls7 jne ei hakka kõike välja toomagi, mootoril sa näed, et peaegu ükski euroopa sportmasin selline jõudluse peal ei suuda sõita nii ökoult ringi kui LS sissepritse mootorid, aga samas kui kanda tahad anda siis annab ka silmad ette euroopa ja aasia masinatele. Ja seda ka väiksema kütusekuluta ja vabalthingavana.
Ja mugavusest sa vist midagi ei tea. Ameerika luksusautod on alati olnud ühed mugavaimaid sõidumasinad.
Ja kui Corvettede peale läks siis isegi C5 kerega corvette suutis ringradasi traalida sama kiiresti kui porsche 911 turbod jne, masinad.
Kui veel oleks siin foorumis teema mingite sportmasinae kohta siis ma soovitaks ka C5 või C6 kerega Corvettesi. Palju odavam jõudu juurde saada ja stockis on isegi väga hästi ringrajal sõitvad masinad juba. Vabalthingavana saab palju odavamalt lisada jõudu ka juurde kui mingit väiksemat mootorit turbotada.
Samas ka 21 sajandi USA luksusmasinate V8 mootoritega pole kütusekulud suuremad kui euroopa ja aasia maade luksusmasinatega. Pigem isegi on ökomad ja odavamad jupid kõvasti kui BMW-l või muul saksa lipulaevadel.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 121 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis