Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 01:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 10.08.2010 21:21 
Kasutaja avatar

Wabrik kirjutas:
Mani kirjutas:
rain0102 kirjutas:
Jube igav on. Tahaks mingit tegevust leida vms.

Osta endale need magnet kuulid, mul oli eile 4-5 tundi tegevust! Kurat ma ei tea kuidas neid nimetatigi Igaljuhul on kuulid mis magnetina kokku tõmbuvad ja saad igast kujundeid teha. Ma oskan juba täringut ja püramiidi teha... :D

ma ostsin need suures lootuses, et äkki igavatel momentidel hea näppida. Seda rõõmu oli kokkuvõttes üheks õhtuks kui sai internetist kõikvõimalikud kujud välja otsitud ja läbi proovitud. Ja seisma ta jäigi.

Osta siis endale 2000+ kuuli ja hakka midagi võimsamat tegema...

Kurat, läksin sõbraga korra kalale, enne oli muidugi vaja varustust juurde osta ja usse, nüüd juba 600.- kalapoes ja tagasi minek. Kurat, turuhoones ikka kõige odavam kala :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 21:31 

krt. üritasin üle pika aja labidameest mängida. Ajasin sauna põranda kõrgust täitematerjaliga paika. Põranda üldpinda (leiliruum, pesuruum, tualett, eesruum) on 73 m2. Ma ei taha teada, kui palju üleliigset pinnast välja vedasin. selg nii otsas, et kuku pikali :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 21:40 

KristoM kirjutas:
hanr kirjutas:
sain täna parkimise eest trahvi. ja trahv on autole mille müüsin pool aastat tagasi maha... oskab keegi öelda kas annab midagi ette võtta sellessuhtes või mitte. kahtlen et enam selle ostumüügi lepingu ka üles leian.

Siis ainult maksa.. muud ei saa midagi teha.. endal sama olukord olnud.

levita internetis auto marki ja numbrit, ehk keegi teab, kelle käes. siis mine aga külla ja vaata mis huvitavaid asju juhtuma hakkab. äkki on mõne ausa kodaniku käes, kes trahvi ära maksab ja ka auto ümber vormistab (kui korduvalt edasi müüdud, siis ei pruugi praegusel omanikul olla mingeid kontakte, millega ringi vormistada. ei oska omanikku otsida ka kuskilt).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 22:04 
Kasutaja avatar

Laupäeval sai juubelit peetud, sellist tuumapohmelli mille ma sain koduõllest..... :err .... seda ei soovita isegi pohlamoosile.
Esmaspäeval veel süda läikis, tööle ei jõudnudki (olin enne muidugi neid ette hoiatanud).
Pühapäeva õhtul 20:30 lahkus koos suure paugu ja tormiga 18 tunniks elekter, koos sellega ka vesi. Kuna juubelist jäi suure kuumuse tõttu palju toitu järgi, siis läks palju väärt kraami raisku. Elekter tuli tagasi, kuid telekat ei näe siiani. Jebisin antenniga, vahetasin digibokse, möllasin menüüs, mitte halligi. Käisin täna antenni plokiga remondimehe juures, tunnistas ok olema. Lõpuks tegin kõne digilevi infonumbrile, Koljaku mast ehk meie piirkonna oma rivist väljas. Küsimuse peale, et kes selle eest vastutab ja kelle rida korda teha, ei tulnud mingit selget vastust. Et loodusõnnetus, keegi pole süüdi jne. Nagu ma oleks kedagi süüdistanud.... Homme helistan Levirasse, eks näis mis seal ütlevad.

Pühapäeva lõunast kolis meie õuele selline elukas ja keeldub ära minemast:

Pilt

Arvatavasti ema hukka saanud ja omapäi jäänud, mugib siin õunu, marju ja kanade toitu. Laseb ca 5 meetri peale ligi, siis paneb jooksu ning umbes 10 minuti pärast tagasi. Homme tulevad jahimehed ja üritavad koeraga elusalt kätte saada ja loomaparki toimetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 22:35 
Kasutaja avatar

Käisin just Karepa-Eisma-Vainupea-Kivaküla tuuril. Mõtlesi, et vaatan mida pühapäevane torm on seal teinud.
Okei, Karepa enam-vähem. Mõni murdunud puu jne. Mida rohkem Eisma poole jõudsin seda rohkem hirmus hakkas :err
Ikka täiesti jõhker mida üks torm suudab oma jõuga teha...Osad kohad olid ikka päris tundmatuseni muutunud :?
Hektarite kaupa maha murtud, räsitud puid, mitmeid lõhutud maju...päris horror :err
Vainupeal polnud ka suurt viga. Okei, läbi Eisma suundusin Kivakülla(lapsepõlv sai seal veedetud).
Kohati oli nii umbes 4m. laiusest teest alles nibin-nabin auto laius. Ülejäänud on mattunud okste ja muu risu alla.
Ja siis hakkas jälle pihta. Kus enne oli uhke ja sirge männimets, siis nüüd laiutas seal lihtsalt hunnik pilbasteks murtuid
puutükke...
Kahel peretuttaval pole väärt palgimetsast põhimõtteliselt mitte midagi peale küttepuude järgi. Elektrist ei tasu lähima nädala-paari jooksul unistadagi, kuna maastik on tänu tormile läbimatu energiameestele. Ühel tuttaval läks värskelt remonditud sauna kattus ja traktor jäi puu alla.
No ei oleks uskund, et niisugust tormi siin tunda saab.

Edit: filmisin ka telefoniga. katsun homme üles panna kuhugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.08.2010 23:19 
Kasutaja avatar

kohvi jõime töökaaslasega autos (vanem 50 a mees) kusagil bensuka parklas ja siis sinna tuli calibra suht kena selline laiema veje ja venitatud kitsa rehviga peal. Töökaaslane ütles algul,et hähää..tüübil pole raha veljele sobivat laia kummi peale osta,pidi kitsa ostma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 08:32 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Kala kala

Kui ma oleks US A-s siis ma oleks juba röbalkal sinu asemel... Aga ise jõudsin just tagasi ja kogu saak oli 3 tatti, kõik võisid edasi kasvama minna.... Ja see üks, kes kaldast ära läks.... Oi to oli suur, silm juba oli selline, et .... aga tõmbas kaldal nahad...

kaabakaz kirjutas:

et on tasunud ostuhinna a´la 10k eeki

Kedas see summa huvitab, mul enamus asjatel kirjas et kokkuleppel. Miks ma pean Riiki teavitama enda "ostudest" Ja üleüldse võib minusilmis maksuamet näppu imeda... Isegi maksan riigile liiga palju, kohe endalgi loll olla.

Võtan nüüd teema kokku ja küsin uuesti, miks peab seal mingi summa olema?!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 10:08 

Mani kirjutas:
Võtan nüüd teema kokku ja küsin uuesti, miks peab seal mingi summa olema?!

tehing ei ole enne toimunud, kui ostja on tasunud ostuhinna, äkki :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 11:31 
Kasutaja avatar

Ei pea mingit ostuhinda olema, kirjutad "kokkuleppel" sinna, kelle asi on mis kokkuleppele jõudsite, ehk andsid hoopis tasuta auto? siis ei saa ka nõuda mingit paberit kellegilt, et on midagi tasunud kuhugi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 11:42 
Kasutaja avatar

Aga kui tühi on, siis hakkavad vinguma küll. Mul ükskord oleks suisa jäänud tehing vormistamata. Üks saksast toodud auto oli ja ostu-müügi lepingul oli hinna väli tühjaks jäetud. Õigemini kõigepealt küsiti, kus hinna väli on, et ega ma ei oska ju saksa keelt. Kui ütlesin et väli on siin ja hinda pole kirjas, siis tuli vastus, et siis ma ei saagi vormistada. Seletasin et auto osteti firmalt firmale ja maksti arve alusel, miks seda veel lepingusse dubleerida. Vingus, aga läks taharuumi uurima ja tagasitulles ütles, et vormistan siiski ära. Teisel korral vist kästi ka kirjutada sinna kokkuleppel või midagi sellist.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 14:22 

sain nüüd teada et tüüp on sujuvalt minu kindlustust pikendanud ja tegi seda veel paar päeva tagasi. ma saaks tema makstud kindlustuse raha enda kontole kanda aga mine tea siis keerab veel meelega mingi sita kokku..
ja auto on nüüd 2ks aastaks ajutiselt arvelt maas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 14:43 

Kruiisisime sõbra E38ga Kadaka tee ja Mustamäe tee ristis, järsku sõitis Läti nr'ga Karumsi auto tagant sisse , päris tükk aega hoidsime liiklust kinni, ootasime menti mingi üle tunni aja kuid see ei tulnudki, lõpuks täitsime paberid möllud , sõitsime minema...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 14:51 

hanr kirjutas:
sain nüüd teada et tüüp on sujuvalt minu kindlustust pikendanud ja tegi seda veel paar päeva tagasi. ma saaks tema makstud kindlustuse raha enda kontole kanda aga mine tea siis keerab veel meelega mingi sita kokku..
ja auto on nüüd 2ks aastaks ajutiselt arvelt maas

mis autoga tegemist on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 15:26 
Kasutaja avatar

Nägin Pohlamoosi Pärnu ARK`i juures. :D

Ja nägin kuidas ühte Maseratit Eestisse arvele võeti, seisis ka seal samas ARK`i juures. Mingi blond sõitis sellega. Parkida ta ka ei osanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.08.2010 15:40 

Drag kirjutas:
Nägin Pohlamoosi Pärnu ARK`i juures. :D

Ja nägin kuidas ühte Maseratit Eestisse arvele võeti, seisis ka seal samas ARK`i juures. Mingi blond sõitis sellega. Parkida ta ka ei osanud.

varsti jõuab tann foorumise ja kirjutab siia teemasse: "Nägin täna Pärnus maseratit". Pilti ei saanud teha, kuna fotokas kadunud." :D :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis