tomcraft kirjutas:
sry, aga ma ei mõista, kui sõeldadl on alfa 166 ja siuke towncar, siis mis moodi nad yhel sõelal saavad olla???
Valik selline, kuna otsitakse suur ja mugavat autot (maksimaalne suurus ja mugavus ei ole iseenesest eesmärk), mis oleks nö natuke teistsugune, samas oleks niivõrd kuivõrd mõistlik pidada.
Loor kirjutas:
Mine käi nende kõigiga sõitmas ja sul on pilt selge millist sa tahad

Sõidukogemus nendega kõigiga (va uuem DeVille) ka olemas, seega huvitas just nende vastupidavus, juppide hinnad ja muu selle laadne info.
Loor kirjutas:
Deville on tükkmaad kindlam valik kui see Alfa või Peugott. Seda juba ainuüksi töökindluse ja ülalpidamise poolest.
See on info, mis huvitab, kuid lisaks väljakäidud väitele sooviks ka mingitlaadi tõestust, et millel see väide põhineb.
DevilDeVille kirjutas:
selline vanem deville on natuke riskantne ost, nimelt kui pole jahutusvedeliku juures tehase nõuetest kinni peetud, on täiesti võimalik teha mingi aja pärast 25000 kroonine plokikaante remont (plokikaane tikkpoltide timesertimine jms).
Tänan väärt info.
DevilDeVille kirjutas:
pesoo pole ei mugav ega juhitav, lisaks on ta isegi alfast kehvema vastupidavusega.
Mulle isiklikult 607 meeldis, oli selline mersulik mugav, kuid mitte ujuv ja õõtsuv, seda muidugi normaalselt sõites. Jutud selle auto vastupidavuse kohta on üldjuhul negatiivsed, kuid kuna enda tuttav on kahte sellist pidanud (3.0 bensukas ja 2.7 diisel) ja nendega rahule jäänud, siis mõtlesin uurida, kas ka teistel on sellise autoga positiivseid kogemusi, või vaid ainult mu tuttavale sattusid korralikud eksemplaarid.
TownCari vastupidavus jne?