Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:39

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Liiklemine udutuledega
PostitusPostitatud: 16.08.2010 23:25 
Moderator
Kasutaja avatar

6 valikvastust, mille hulgast igaüks peaks omale meelepärase leidma ja sellele otsatul hulgal argumente külge pookima:

1. Udukas ja lähituli valge päevaga koos on lahe.
2. Udukas ja parktuli koos hoiab raha kokku.
3. Udukas ja kaugtuli on hajameelsus. Vist.
4. Udukas ja lähituli pimedas on ohutu ("safety first, kids!")
5. Parktuli on säästmine, sest pirn ei kulu ja auto võtab vähem kütust.
6. Ükski tuli ei põle, kuna naise auto (millega iga päev ei sõida) omab Lõuna-Euroopa "tunneliautomaatikat" ja läks lihtsalt meelest tulelülitit näppida.

Argumendid hakkavad otsa saama, läheb juba lahmimiseks. Paneks äkki teema kinni?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 23:30 

mul üks volvo v40 millel valgusvihk ise ilgelt ergas niiet suht pimedaks lööb silmist kuid, pimedas sõites ei näe mitte midagi, pooltuled näitavad liiga ette ja kaugtuled liiga üles ???? H4jad sinaka tooniga pirnid.
tuletargad jagage infot mida teha. udukaid veel pole kuid plaan on midagi aretada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 23:35 

oskaja kirjutas:
audikupee kirjutas:
ja no tra küll sellist juttu et udukatega pimedal ajal valgustab tee ääri ja see päästab juba mõnel mehel mingi olukorra, seda pole küll mõtet täiskasvanud inimesele rääkida. See näitab täpselt 3 meetrit ette ja parimal juhul 5 m kõrvale. Aga et see sul mõne olukorra tõesti päästa saaks sel juhul soovitan sul mitte üle 50kmh liigelda. Mitte kunagi

tule, õrn lilleke, üksõhtu ja ma näitan sulle :)
sinu käkil võibolla tõesti näitavad need aiateibaid või krt teab mida veel.

oskaja, kallis kaaslilleke, kui sul need oluliselt paremini või kaugemale näitavad, siis äkki hakkame reguleerimisest rääkima? Siis pimestavad need juba konkreetselt vastusõitjat, mitte ei põle lihtsalt kui lisa valguallikas. Juhul kui sa muidugi ainult üksinda liigeldes neid ei kasuta. ja minu käkil on nad tehase reguleeritud, nii et nad näitavad tõesti ninaette, sinna kuhu nad suunatud on...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 23:39 
Kasutaja avatar

tigekala246 kirjutas:
mul üks volvo v40 millel valgusvihk ise ilgelt ergas niiet suht pimedaks lööb silmist kuid, pimedas sõites ei näe mitte midagi, pooltuled näitavad liiga ette ja kaugtuled liiga üles ???? H4jad sinaka tooniga pirnid.
tuletargad jagage infot mida teha. udukaid veel pole kuid plaan on midagi aretada

Huvitav, ei oskagi midagi kosta, endal h7 ja suht rahul valgusega, praegu muidugi 1 vedru katki ning nina madalal ning tuled näitavad sellest tingituna ka alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.08.2010 23:42 

audikupee kirjutas:
oskaja, kallis kaaslilleke, kui sul need oluliselt paremini või kaugemale näitavad, siis äkki hakkame reguleerimisest rääkima? Siis pimestavad need juba konkreetselt vastusõitjat, mitte ei põle lihtsalt kui lisa valguallikas. Juhul kui sa muidugi ainult üksinda liigeldes neid ei kasuta. ja minu käkil on nad tehase reguleeritud, nii et nad näitavad tõesti ninaette, sinna kuhu nad suunatud on...

no aga sul pole ju midagi kaotada kui vaatama tuled.
mul on need samuti tehase tuled ja tehase reguleeringuga ning ei pimesta nad mitte kedagist.
seni pole sul ju mõtet vaielda kui pole vaatamas käinud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.08.2010 00:12 

väga kihvt pakkumine iseenesest. Kui mul igav hakkab, siis ma luban, et tulen. Väidad et valgustavad need udukad teeääri nii kaugele ette et jõuad reageerida nt metslooma teele ette hüppamisele? ja seda suurema kiiruse juures? Ja ei pimesta nad mitte kedagi sest sa arvad nii? Või sest siiani pole keegi otsa ringi keeranud ja järgi sõitnud ning sind noominud pimestamise pärast?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis