teamforce kirjutas:
Ilmselt olete te väga rumalad ja kitsa silmaringiga.Teie mõttemaailm ei ulatu just väga kaugele .Teie arust on vaja tuunida ruttu,miljonitega ja teie respekti vääriliselt.Ei ole kunagi sellistest inimestest midagi arvanud ,kes foorumites ainult mölisevad ja reaalselt jalgrattaga hommikuti planku värvima sõidavad.
Teema algataja alustab väga väga ja väga õigest otsast,varudes omale ruumid,tööriistad,ehitamistingimused ja vajaliku materjaalse tagala.3D mudel näitab selgelt asjalikust,et asi on läbi töötatud ning läbi kalkuleeritud.Omades vajalikke töötingimusi võib alustada vaikselt ehitamise ning edasiarendusega.Kuna raha ei kasva puuotsas ,siis ka seda peab varuma ning teenima.Inimesel on raha ka muuks vaja ,kui auto ehitamiseks ning BMW ei ole elus nr 1.Pere,töö,kodu ja muud vajadused on ikka oluliselt tähtsamad ,kui klaviatuuri taga teie näol lolluste pritsimine.Küll iga asi tuleb omal ajal ja omamoodi.
Teema omanikule edu ning jätka samas vaimus.Vaikselt,kindlameelselt ja oma asja ajades.
vabandused vabandused... tuleb oma tööriistad valmis sättida, garaaž valmis panna ja siis teha teema, kui asjaks läheb, mitte niisama tilulilutada.
Ma ei hakka suure suuga tegema teemat, et plaanin 10 aasta pärast osta endale evo9, et seda siis tuunida. Näete, tegin juba väiksed renderdused ja varun tööriistade jaoks raha, aga hetkel asi venib, kuna laps tahab uusi lelusid ja naine uut käekotti.

Ma saan aru, kui midagigi oleks tehtud, aga mida ma 13lk jooksul näinud olen? Ühte ja sama renderdust sellest koleda kapotiga bmw-st ja mingit fotot mahatõstetud v12 mootorist ja mõlkis x5 kapotist ning see on ka kõik.
edit: Jah, võib siin kussutada, sussutada ja "Jõudu tööle!" soovida, aga reaalsus on täpselt see, mida terve see teema siin räägitud on. Kurb aga tõsi.