Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:42

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Cadillac Seville STS 4.6 V8 Northstar 224kW
PostitusPostitatud: 18.08.2010 20:22 

Talvel on esivedu etem, kinni jäädes rabeleb ikka kuidagi välja. Kw kohapealt kuluks LSD ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 21:22 

Loomulikult sa ei teadnud ,et auto gabariidid nii suured on kui auto vahetasid :D

Sellest cäddiläkist veel sellise värviga on suht raske lahti saada kui e38´st.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 21:33 
Kasutaja avatar

4wd kirjutas:
Loomulikult sa ei teadnud ,et auto gabariidid nii suured on kui auto vahetasid :D

Mina teadsin kui suur ta on ja mulle ta sobib. Igale autole on kuskil ostja! Pakkumisi on juba isegi tulnud! Seda enam, et tehniline pool korras on. Naine on ka nüüd natuke liigelnud ja asi ei ole nii pakiline enam. Ta on vaimustuses automaat kasti mugavusest. Nähtavasti tuleb ka talveks teine auto perre.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 23:23 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
Taga aknalauale on integreeritud subwoofer millele on niiöelda kast alla tehtud mis on tavaline riidega kaetud vineerplaat ei mingit õhuisolatsiooni taob iga nurgapealt vahelt läbi õhku.

mnjah, kui sa teadnuks, et see nii8elda kast on lihtsalt juhtmepusa katteks ja element ise free-air, siis oleks internetis jupp maad v2hem bitte ringi seigelnud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.08.2010 23:26 
Kasutaja avatar

sc0u7 kirjutas:
Talvel on esivedu etem, kinni jäädes rabeleb ikka kuidagi välja. Kw kohapealt kuluks LSD ära.

Ma olen 27a vana ja mõtlen ikka veel, oumaigaad kui mõttetu ja igav see esivesu ikka on meesolendile... midagi ei ole teha ja mingeid asjalikke argumente pole olemas. Sest argument,et autot saab lihtsamini kraavist välja või kohapealt minema on lihtsalt liiga nõrk imho :rokib .
Samas on mul viimased 5 autod kõik enamvähem lsd ja tagaveod olnud nii,et jah......
ja jätkuvalt meenutagem : kui sa oled 90a ja siis meenutad ,et ou, kurat , ma sõitsin terve elu alla 75kw autodega ringi siis ma tõesti ütlen,et see selles osas oleks küll võinud väheke põnevam ollla.... :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 08:31 

Inferno kirjutas:
sc0u7 kirjutas:

Ma olen 27a vana ja mõtlen ikka veel, oumaigaad kui mõttetu ja igav see esivesu ikka on meesolendile... midagi ei ole teha ja mingeid asjalikke argumente pole olemas. Sest argument,et autot saab lihtsamini kraavist välja või kohapealt minema on lihtsalt liiga nõrk imho :rokib .
Samas on mul viimased 5 autod kõik enamvähem lsd ja tagaveod olnud nii,et jah......
ja jätkuvalt meenutagem : kui sa oled 90a ja siis meenutad ,et ou, kurat , ma sõitsin terve elu alla 75kw autodega ringi siis ma tõesti ütlen,et see selles osas oleks küll võinud väheke põnevam ollla.... :err
sa ei saa eeldada, et sinu isiklikud huvid kattuksid teistega. Jah, on inimesi, ka meesolendeid, kellele on auto täielikult tarbeese, mitte mingi karussell.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 12:03 
Kasutaja avatar

Inferno kirjutas:
bla bla

Kas su igapäevaauto mitte esivedune pole? :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 12:50 
Kasutaja avatar

mul tekkis kohe sportlik huvi et millise autoga siis naine s6ita eelistaks, arvestades et päris paljud oleksid meelsasti s6itnud 7sega kuna se on suur ja saab laiutada sinnamaani kui ei pea bensiini ostma, miskine alfa-romeo oli ka, ka selles autos istuks igas vanuseklassis proua vahet ple kas taga ,ees v6i sangas.
ei midagi halba eks maitse asi ole kah muidugi.
a selle asja pärast et auto liiga suur ja s6ita aeg ajalt harva on raske, ma unustaks selle jänkiauto myygi ära ja nihverdaks kuskilt järekaga kui muudmoodi ei saa mingi pisikese diisel golfi... mahub igale poole, juppe saab ka toidupoest, nina ei kao ära eest, seega ei saa öelda et ei näe esiotsa, sisse v6id kallata mida iganes, kasv6i naabrimehe traktorist ja sõit on lill :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 15:00 
Kasutaja avatar

taurtz kirjutas:
4wd kirjutas:

Mina teadsin kui suur ta on ja mulle ta sobib. Igale autole on kuskil ostja! Pakkumisi on juba isegi tulnud! Seda enam, et tehniline pool korras on. Naine on ka nüüd natuke liigelnud ja asi ei ole nii pakiline enam. Ta on vaimustuses automaat kasti mugavusest. Nähtavasti tuleb ka talveks teine auto perre.

kle, naine harjub ära, usu mind.. mu naine ka kisas, et ta ei hakka sellise suurega krokodilliga ringi sõitma, aga eks näe, sõidab ju ja täitsa harjunud sellega :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 15:50 

Inferno kirjutas:
sc0u7 kirjutas:
jutt

Ei ole elu nii must ja valge, et kui autot meeldivad sõidad ainult tagaveolisega ja soovitavalt pidevalt kerge nurga all, kui ei meeldi oled kuivik, sõidad Corollaga ja vabal hetkel proovid uusi overlokitehnikaid.

Kui autode vastu on huvi, aga rahaline seis seevastu huve ei toeta, tulebki leida kompromiss, sestap on kena kui autoga saab aasta läbi hakkama.

Finantsi olemasolul poleks paljudel midagi selle vastu, et suvel Corvettega ja lume tulekul neliveolise Audiga tänavaid mõõta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 16:53 
Kasutaja avatar

Mainisin juba eespool, et müügiga pole enam midagi pakilist, kuna naine juba liigelnud ja saab hakkama küll.
Endale ka väga meeldib väga suur ja mugav ikkagi.
Kütusekulu ei ole ka Bemmist erinev seega täiesti sõidetav.
Lusti jaoks oli mul E30 mis oli tagavedu ja sai siis seal roolis end rullnokana välja elatud.
Igapäeva auto puhul ei näe ma mingit vahet kumb ots veab kas esimene tagumine või mõlemad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 22:16 
Kasutaja avatar

Mida teevad kindalaekas asuvad kaks nuppu track ja valet.
Track nagu ma aru saan lülitab välja veojõukontrolli???
Aga VALET????

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 22:20 

googleda
Trunk valet lockout

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.08.2010 22:42 
Kasutaja avatar

vähe teema autost mööda aga jah..

See on siiski autohuviliste foorum,seega siin foorumis pole mõtet seda heietada,et margikogumisest leiab ka elumõtte . :) Mina olen siiski nö. autopede natuke ja valin asju ikka selle järgi et hea või äge sõita oleks :D :D :D Eks rahaliste võimaluste taha võib absoluutselt iga asja peita ,aga reaalsus on tihti ikka selline,et kui ikka tahad midagi osta-või teha siis kuidagi elus leiad selle aja või lahendi,et seda teha... see on täpselt sama jutt,et pole aega raamatut lugeda või filmi vaadata - kui tahad siis ikka leiab küll selle aja. :bs ma pole kunagi kõrgepalgaline olnud vms. Pole kunagi automaat pesulaski käinud ja services diagnostis on auto vist 1 x elus käinud.. see vist küll raha tunnus pole :D

see selleks...
Ma küll aru ei saa miks peaks punast caddid raskem olla müüa?minuarust küll ilus pill ja ilus sisu.

aivo28 - hea signatuur sul .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.08.2010 16:00 

Mnjaa, eks meist igaüks sõidaks peenema autoga, kui isa kuuekohalisi summasid loobib, nagu infernol.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 61 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis