Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:58

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: lühikeste inimeste automured
PostitusPostitatud: 29.08.2010 23:34 
Kasutaja avatar

trykmann kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Ma näiteks 176cm pikk ja probleeme tekitab mitmete autodega see, kui reguleerin tooli nii, et siduri saaksin põhja vajutada, siis gaasipedaal jääb paremale jalale liiga lähedale ning jalg peab nö kronksus kogu aeg olema.

Ma olen sama probleemi kohanud päris paljudes autodes, üsna häiriv kusjuures. Kõige ebamugavam oli selles osas Audi 80 B3 minu arust.

Golf5'ga on mul sama probleem. Muidu hea, aga õiget istmekaugust leida, et pedaalida hea oleks, on raske.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.08.2010 23:52 
Kasutaja avatar

FreeFaller kirjutas:
:D kui te praegu räägite, et mingi audi B3 v e36 on kitsas proovige ära minu esimene auto VW Scirocco vot see oli püss :D originaaal rooliga ei mahtund mu jalad eriti hästi rooli ja istme vahele äragi, pärast sport rooli paigaldamist muutus asi talutavamaks :D taga istmed olid seal pooleldi ilu pärast mugavusest oli asi kaugel. elusees ei lähe meelest ära kui üks tuttav kes on ala 2 m pikk sellega sõitu tegi :D ta pidi katuseluugi lahti kerima ja sealt pea sõnaotseses mõttes pea välja pistma, et ta mahuks sinna autose sõitma, isegi e34 oli suht ebamugav mu meelest kuigi olen mingi 17x... kasvu, noh ei saa muidugi väga kritiseerida kuna kupee on kupee aga e46 kupee tagaiste 3-ksi on nagu kilud karbis efekt kuigi passis on kirjas, et seal on koht ja värki :D aga avariise seal taga 3-ksi olles sattuda ei tahaks

ma täitsa ootasin kuna keegi midagi scirocco kohta postitab, olen päris palju loksunud nii mõnegi erineva sciroccoga, parim oli ilmselt viiekesti kuutsemäele minek, 3 lumelauda tagumisel aknalaual, 60 km puhast piina 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.08.2010 14:38 

tfr kirjutas:
Hetkel on mul majapidamises Renault Twingo ja Jeep Cherokee - kui Twingos ei saa ma oma 189cm pikkusega istet lõpuni taha lükata, siis Cherokees tahaks viimasest astmest veel umbes 10-15cm edasi nügida. Ja pikisuunas on mul ruumi väheks jäänud eranditult just suurtes maasturites - Chevy Tahoe, Patrol Y61, LC120.

Probleem pole ära mahtumises, vaid selles et istet tahapoole nihutades peaks rool ka sama palju kaasa tulema.
http://www.turnfast.com//tech_driving/driving_seating

Muidugi võib-olla tõesti mul on ebaproportsionaalselt lühikesed käed vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.09.2010 21:41 

trykmann kirjutas:
DeLaBig kirjutas:
Ma näiteks 176cm pikk ja probleeme tekitab mitmete autodega see, kui reguleerin tooli nii, et siduri saaksin põhja vajutada, siis gaasipedaal jääb paremale jalale liiga lähedale ning jalg peab nö kronksus kogu aeg olema.

Ma olen sama probleemi kohanud päris paljudes autodes, üsna häiriv kusjuures. Kõige ebamugavam oli selles osas Audi 80 B3 minu arust.

Järelikult peab ka gaas põhjas olema koguaeg. :D
Ei tea, aga sellised pisiasjad pole mind häirinud ja kui meenutada autokooli aegu, siis jalg peabki olema natuke kronksus nagu käsi roolil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 11:41 

naljakas et sa toyota previaga sõidetud saad ilma igasuguse probleemideta:D
Mul emal on esimese generatsiooni previa ning ma istun ise suht lähedal isegi roolile ometigi ma olen ise mingi 185cm pikk:D ning iste on tal suht kõrgel ja pedaalid suht madalal:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 16:07 

diagram kirjutas:
naljakas et sa toyota previaga sõidetud saad ilma igasuguse probleemideta:D
Mul emal on esimese generatsiooni previa ning ma istun ise suht lähedal isegi roolile ometigi ma olen ise mingi 185cm pikk:D ning iste on tal suht kõrgel ja pedaalid suht madalal:D

mul iste peaaegi täitsa ees ja rool aalumises asendis- mitte selles bussijuhi asendis:D
minujaoks rool isegi parajal kaugusel :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 16:16 

ise 192cm pikk (89-91kg massi) ja sõitnud töö asjus ~100 erinevat sorti ja marki masinaga ning ei meenu küll mitte ühtegi masinat, mille roolis oleksin tundnud, et kurat tõesti on kitsas. Seda isegi mitta daewoo matiz-is või suzuki altos, rääkimata suurematest masinatest. Või siis olen lihtsalt väga leplik olnud... :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 16:25 

Wabrik kirjutas:
ise 192cm pikk (89-91kg massi) ja sõitnud töö asjus ~100 erinevat sorti ja marki masinaga ning ei meenu küll mitte ühtegi masinat, mille roolis oleksin tundnud, et kurat tõesti on kitsas. Seda isegi mitta daewoo matiz-is või suzuki altos, rääkimata suurematest masinatest. Või siis olen lihtsalt väga leplik olnud... :D

Ju siis palganumber on piisavalt suur, et ei aja vinguma :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 53 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis