Anzix kirjutas:
See on vist jube hea koht oma pikalt mõlkunud küsimuse küsimiseks:
Kui tavalist kiiret tänavasõidu Imprezat tahta, siis on WRX vist kõige mõistlikum valik või? STI on kindlasti kähkusõiduks sobilikum, kuid sellevõrra ka keerulisema tehnika ja suuremate ülevalpidamiskuludega?
Kui ülaltoodud väide on õige, kas on põhjust üldse muretseda, et WRX-del mingi märkimisväärne ralliajalugu oleks?
Või nojah... WRX kindlasti ka pensiokas ei osta ja eks talle ikka peake tallatase, kuid trenniautona jääb ta ikka ses mõttes lahjaks?
Impreza on ikka ilusa agressiivse kujuga ja see konkreetne õiget värvi ka, väga ilus.
Tänavasõiduks on mainitud sobilikuks ka Legazy Spec B-d aga see ei näe üldse nii kiire välja, vaiksem ja mugavam vist aga küll.
Sellepärast ma ei leidnud ka ühtegi mõistliku hinnaga korralikku STi'd ja WRX'i ost tundus ohutum. Kõik, kes oma oskusi treenida tahavad või lihtsalt mõnda lahjemat külarallit sõidavad, ei osta ju ometi omale WRX'i?!? Mina ostsin sest mul pole STi'd vaja. Kui oleks, oleksin Evo ostnud, mitte STi

See on minu isiklik arvamus, mis ei pretendeeri absoluutsele tõele onju! Selle konkreetse läbisõit on sobilikult madal, on ta siis keritud või mitte, mina elan teadmisega, et see nii on

Praegu käib ilusti, sillad on peaaegu, et korras, rihma ka ära vahetan, siis jääb üle ainult lund oodata, mida lubati ka selleks talveks piiramatus koguses

Mikk