turvik kirjutas:
jan021 kirjutas:
Saadaks siitpoolt tervitusi SWED, SEB, Sampo ja Nordea pangale. Samas tervitaks ka AKTIA FIN osakonda, kelle tehted kõik läbi SWED'i jooksevad. Äitähh teile, et te täna öösel oma f***ing pangahooldustöid teete ja tänu sellele kõik Tallinna pangaautomaadid sulgesite, rääkimata baaride-pubide-burgeriputkade jms makseterminalidest. Raske on ju sellest oma kliente maili või sms või misiganes teel mainida. Tänu teile oli mul lihtsalt nii tore õhtupoolik ilma rahata, kuna sularaha ma otseloomulikult varem piisavas koguses varuda ei osanud...
Ahjaa, siinsamas tervitaks uut Balou nigtclubi Tallinnas ka, mis lausa kutsub tagasi. Nii tore ruumidekorraldus, nii tore muusika ja nii palju naissoost külastajaid seespool, et need seal viidetud 3 minutit lausa kutsuvad tagasi sinna !
Ise oled tainas ning tuled pankasid süüdistama?
See,et SWED ainukesena täna hooldustöid tegi ning SIND personaalselt sellest ei teavitanud,sellest teed sina siin kära?Sellest räägiti nii uudistes,kui ka nende kodukal info üleval

Teised pangad pole sellega üldse seotud

Arvestades seda, et ma eile kaks korda erinevates swedi kontorites asju ajamas käisin, oleks mõni teller võinud seda kasvõi mokaotsast peatada või oleks võinud nad igakuiste info vms mailide asemel ühe hooldustöödest teatava maili ka saata. Ma lihtsalt ei tule enam selle pealegi, et sellist asja netist enne väljaminekut kontrollima peaks.
Ja teiste pankade seotuse või mitteseotuse kohta...kõikide pankade
kõik pangaautomaadid olid eile öösel kella poole kolme paiku Tallinnas suletud.