Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:36

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: K:Berlingo vs. Partner vs. Combo vs. Caddy
PostitusPostitatud: 09.06.2010 10:08 

Küsimus siis masinate kohta alates 2006 ja üles.
Enda arvates võiks vastupidavamad olla Caddy ja Combo aga kuidas on tegelikult.?
Kuulnud ka et Berlingo ja Partneri tagasillad nõrgad?
Tahaks teada millist mudelit neist valida!

Aitähh!!!

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: K:Berlingo vs. Partner vs. Combo vs. Caddy
PostitusPostitatud: 09.06.2010 13:11 

Miks näiteks Ford Tranist Connect valikus ei ole? Lihtsalt huvi pärast küsin, ei soovita seda ega pole ise ka elus kokku puutunud nendega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 14:16 

Jah, sobib Connect ka!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 14:21 
Kasutaja avatar

Caddyga kogemus puudub, teised on kontoris katsetatud mudelid. Tagasild on prantslastel nõrk ainult niipalju, kui seda sihtosttarbele vastupidiselt kasutada. Kui tööajal seesama sõiduk kenasti vatipalle veab, siis piisab ainult idioodist autojuhist õhtul naabritele garaaziehituseks telliseid kärutama, kui tagasild ülekoormusele alla vannub.
Combo on natuke tugevamast puust, kontoriomadest, mida ise iga päev näen - kõige südikam. Eks see ole kindlasti ka autojuhtide sõiduharjumustes kinni, samuti selles, kui kokkuhoidlikult hooldustesse suhtutud on. Remondis käivad nad aegajalt siin kõik, ehk juba tüdimuseni ja vandumiseni sageli juhtub seda prantslastega.
Üldises plaanis julgeksin siiski Combo natuke kõrgemale upitada. Eks võib olla ka teistsuguse nägemusega arvajaid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 18:23 

Võta uusim Berlingo või Partner. Päev ja öö võrreldes vanema seeriaga..
Combo 1.3cdi. oli mu eelmine töö auto (tutikana sain). Masinal oli ainult 2 positiivset asja. Tuled ja pidurid.
Nüüd on uus Partner ja see ületab peaaegu igas asjas Combot. Kütet võtab linnas tiba rohkem ja minek suht uimane.

Olen ka jutte kuulnud, et vanem Berlingo või Partner olevat veel hullemad kui Opel.

Lisaks veel seda, et töö kaaslane sai tutikana Opel Combo tiba forsitud varjandi 55kw 1.3cdi..
3aasta jooksul parandati Garantii korras seda autot mingi 100x. Jumala eest ei tohi osta Opel Combo 55kw diisel varjanti. Ma ei kujuta ette mitme auto raha eest seda parandati.. Ja ei olnud juhi süü, ta tegi kõike mida õeldi. Opel lahendas küll probleemi aju ümber sättimisega. Tuli välja, et kõik 55kw varjandid olid defektiga ja tunnen kaasa kes need enda raha eest ostsid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.06.2010 21:15 
Kasutaja avatar

omal kogemus mingi 2005 comboga. Muud häda pold kui rooste lõpuks. Sõita mugavam kui peukariga, ruumi rohkem jne. Käis aint korralises hooolduses. Hinna suhe oli kah parim. Uksed(lykand) suuremad ja sees rohkem ruumi kui peukaril. Muudega ei oska võrrelda, kogemused aint nendega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.06.2010 23:56 
Kasutaja avatar

Pikem kogemus siis Caddyga. Kahe aastaga sai 200 000 kellale keritud. Oli kasutusel tooautona ja sai ka parajasti tuld ja torva. Mootoriks oli ilma turbota diisel. Kui ma myyd ei eksi siis 51 kw. Edasi liikus hasti. Kuni 140 km tunnis oli talutav, kuid yle selle ei soovita liikuda. 2 aasta jooksul sai kaidud vaid hooldustes, vahetatud garantii korras ka numbritule juhtmestik ja mingi muu x detail kuskil armatuuris. Kytusekulu suht normaalne. Suure koormaga suht uimane. Luxust otsida ei tasu, kuid pikemaid otsi oli samuti suht mugav soita. Pirnid kipusid vast liiga tihti labi polema. Pean silmas piduritulede pirne. Ronis ka taluteedel ja maastikul ysna hasti. Panipaiku ja yldist ruumikust jatkus piisavalt. Igapaevaseks tooautoks tehnikule kolbas suureparaselt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2010 23:07 

Mart911 kirjutas:
Võta uusim Berlingo või Partner. Päev ja öö võrreldes vanema seeriaga..
Combo 1.3cdi. oli mu eelmine töö auto (tutikana sain). Masinal oli ainult 2 positiivset asja. Tuled ja pidurid.
Nüüd on uus Partner ja see ületab peaaegu igas asjas Combot. Kütet võtab linnas tiba rohkem ja minek suht uimane.

Olen ka jutte kuulnud, et vanem Berlingo või Partner olevat veel hullemad kui Opel.

Lisaks veel seda, et töö kaaslane sai tutikana Opel Combo tiba forsitud varjandi 55kw 1.3cdi..
3aasta jooksul parandati Garantii korras seda autot mingi 100x. Jumala eest ei tohi osta Opel Combo 55kw diisel varjanti. Ma ei kujuta ette mitme auto raha eest seda parandati.. Ja ei olnud juhi süü, ta tegi kõike mida õeldi. Opel lahendas küll probleemi aju ümber sättimisega. Tuli välja, et kõik 55kw varjandid olid defektiga ja tunnen kaasa kes need enda raha eest ostsid.

räegi siis mis vahe on berlingol ja partneril
ja millepärast nad vanemast mudelist erinevad nagu öö ja päev :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.07.2010 20:59 

mastergut1 kirjutas:
räegi siis mis vahe on berlingol ja partneril
ja millepärast nad vanemast mudelist erinevad nagu öö ja päev :)

Berlingol ja Partneril mingit vahet polegi.. Suht samasugused vist.
Nu enam vähem kõik on parem. Vanalt mudelilt on võetud mõned üksikud detailid.
Minu käes oleval Partneril on ls 16k km ja läbi on läinud ainult erinevad pirnid.
Ainukeseks miinuseks võib nimetada, et tagu vedrustus on suht pehme, kergelt käib amort põhjas ära. Muidugi on veel miinuseid, aga neid samu esineb igal minikaubiku ja neid on palju vähem tunda sellel isendill. Väikse raha eest saab suht rikkaliku varustuse ka... Kui see auto võeti meie firmasse, siis ma kuulsin seda ka, et selle auto ost oli odavam varjant ka võrreldes opel comboga, millele viimane kere uuendus tehti varsti juba 10aastat tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.09.2010 20:57 

Kas 2007+ aasta partner ja berlingo on siis vastupidavamad kui vanad(väikeste tuledega), ford connectiga veel kokkupuuteid kellelgi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.09.2010 20:55 
Kasutaja avatar

Caddy (uuem) peaks olema suht pommikindel. Aga lisa nimistusse ka Roomster. Naised saunas rääkisid, et sigahea masin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.09.2010 22:08 

DevilDeVille kirjutas:
uuemad pasad ei kõlba väga kuhugi, märksõnaks kahemassiline hooraratas. vana combo ja vana caddy on käpikud.
Mis asjad on "uuemad pasad" ja miks sa niiväga kahemassilist hooratast kardad? Palju siis ikka hooratta ja siduri vahetus maksma saab minna? Ma kujutan ette, et esinduses tehes jääb hind alla 14k, mis ei ole just teab mis väljaminek 2006+ aasta auto kohta.

edit: kui ma juba küsima hakkasin siis küsin ka, mis tähendavad järgmised sinu kasutatavad mõisted:
anaalkast=automaatkast???
tomat???
võiks ju üritada kirjutada nii, et normaalsed inimesed saavad ka su jutust aru

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2010 12:48 

Aga räägi lähemalt, mis autodel(aasta arv k.a.) on siis kahemassiline hooratas, nn tüüpvead esinevad mu arust kõigil autodel, osadel lihtsalt pole tüüpvea kõrvaldamine nii kulukas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2010 12:55 

Ma võtaks küll automaatkastiga sellise auto. Nigunii igav sõita siis vähemalt käsi puhkab. Saab pärast kiiremini kauba välja tuua kui käsi pole ära väsinud käigukangi liigutamisest. Ja pole siis ka kahemassiline hooratta probleemi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.09.2010 18:21 

roosasuss kirjutas:
Ma võtaks küll automaatkastiga sellise auto. Nigunii igav sõita siis vähemalt käsi puhkab. Saab pärast kiiremini kauba välja tuua kui käsi pole ära väsinud käigukangi liigutamisest. Ja pole siis ka kahemassiline hooratta probleemi.

Enne kui postitad loe ikka mis autodest siin jutt! :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele 1, 2  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis