Täitsa kena auto

Mul endal kah juba teine Mondeo. Esimene oli 2001 aasta Mondeo ja pidas väga hästi vastu, oli 2.0 tddi 85kW mootoriga ja 5 käiku manuaal aga see sõideti kahjuks mahakandmisele ja praegu jupitan seda varuosadeks. Peale seda sai endale 2004 aasta facelift Mondeo ostetud 2.0 tdci 85kW mootoriga ja 6 käiku manuaal kastiga ja sellega olen absoluutselt kõik tüüpvead läbi elanud. Teepeale olen mitu mitu korda jäänud. Kõik algas nukkvõlli asendi anduriga mis lampi auto välja suretas ja siis umbes 10 minutit enam käima ei läinud. Siis läksid pihustid ja suri möödasõitudel välja ja üldse natuke kõvema gaasi vajutamisega ning sai need kõik vahetatud. Järgmine asi oli hooratas mis kolises ja tänu sellele sai vahetatud sidur, survelaager ja hooratas. Järgmisena läks kõrgsurvepump mis jättis mind jälle teeäärde, läks maantee kiiruse pealt ja enam käima ei läinud. Siis hakkasid taga silla stabika puksid kolisema, tagaluugi lüliti ei tööta, kaks tagurdusandurit ei tööta jne jne. Siis mingi aeg veel kliima ei töötanud ja lõpuks tuli välja, et ühe aknapesutüüsi soojendus oli lühises ja see sulatas kuskil mingid juhtmed kokku ja kliima pump ei hakkanud tööle selle pärast.
Kõik oleneb konkreetsest autost mille otsa satud, esimene Mondeo oli mul väga hea aga teisega on kehvasti läinud.
Muidu mulle meeldib Mondeo väga, hea suur ja mugav ja keskmine kütuse kulu on mul 5,5L sajale, vana Mondeoga oli umbes liiter rohkem.
Mitu kW sul see mootor on? 85 või 96? ei lugenud kuskilt välja.