Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 15:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K:Berlingo vs. Partner vs. Combo vs. Caddy
PostitusPostitatud: 10.09.2010 11:10 

Loe siis postitus üle. Ma seal rääkisin tõstmisest ka juba. Sellest peaks juba aur saama, et räägin minikaubikutest ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 13:36 

roosasuss kirjutas:
Loe siis postitus üle. Ma seal rääkisin tõstmisest ka juba. Sellest peaks juba aur saama, et räägin minikaubikutest ju.

Berlingo vs. Partner vs. Combo vs. Caddy, näita mõnd müügikuulutust kus mõni neist mudelitest on automaatkastiga???

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 13:38 

No see juba tootja viga mitte minu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:16 

Kahro kirjutas:
DevilDeVille kirjutas:
uuemad pasad ei kõlba väga kuhugi, märksõnaks kahemassiline hooraratas. vana combo ja vana caddy on käpikud.
Mis asjad on "uuemad pasad" ja miks sa niiväga kahemassilist hooratast kardad? Palju siis ikka hooratta ja siduri vahetus maksma saab minna? Ma kujutan ette, et esinduses tehes jääb hind alla 14k, mis ei ole just teab mis väljaminek 2006+ aasta auto kohta.

edit: kui ma juba küsima hakkasin siis küsin ka, mis tähendavad järgmised sinu kasutatavad mõisted:
anaalkast=automaatkast???
tomat???
võiks ju üritada kirjutada nii, et normaalsed inimesed saavad ka su jutust aru

anaalkast-manuaalkast
tomat-automaatkast

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 20:51 
Kasutaja avatar

Minul on Sidruniga(berlingo) siis kokkupuuteid olnud:) olen 1he 2004a auto saanud poolpidusena ja sellega sõitnud 2,5 aastat.Probleemne oli ta igatpidi: Käigukangi hoovastik, sidur, plokikaas, ventilaatori mootor, esisillajupid, aku jne.Autoga sõitsin 38k-85k.
Teise auto sain 2007a dets tutikana ja sõidan siiamaani(50k sõidetud). tehtud 2 hooldust ja ainuke asi mis vahetatud on katkine ventilaatori mootor.Autoga olen 100% rahul ja suuri probleeme olnud ei ole.

Minu arvamus siis, et kui tihend on robustne siis laguneb iga auto kasutaja käes. Töökaaslastel on partnerid, uued fiatid, sidrunid- igaüks hädaldab nagu saab. Näen eemalt ka kuidas kõik töökaaslased neid autosid Hoo*avad ja ma ei imesta et laguneb. Kui midagi esisillas kolisema hakkab võiks nagu mõlema poole murelapsed ära vahetada aga firmades vaadatakse peale et käib kl ja lase easi.Nädala pärast teise poolega sama jama:D Firma kokkuhoid ka süüdi suht palju.
Näide: Mootori tuli hakkas põlema ja viisin auto firma autode eest hooldavasse töökotta.Seal võeti probleemse mootori märguande diood lahti ja mure oli murtud-edasi sõitsin niikuaua kuni plokikaas õhtal. Lihviti kaas ja liisingusse auto tagasi-kahju inimesest kes selle auto enda kätte sai...

Mõistlik kasutamine-õigeaegne hooldamine vastavalt läbisõidule ja kõik on korras enamus autodega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.09.2010 17:06 

Renault Kangoo-ga kellelgi kogemust?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.09.2010 01:17 
Kasutaja avatar

-Raul- kirjutas:
Renault Kangoo-ga kellelgi kogemust?

Täispask, meil firmas oli neljast autost üks koguaeg remondis mingi veaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2010 22:53 

Sõbral oli berlingo mingi 4 aastat, kogu aeg lagunes, ühe korra läks põlema. Peaaegu oleks juba uue auto saanud, aga 1 möödasõitja kustutas ära :-) Mingi ventilaator vist oli, kui mäletan. Nüüd sai uue, seda kiidab küll. Caddy ja inca pidid kõvasti paremad olema, samuti fiat doblo. Viimast ei tasu ainult 1.2 mootoriga võtta, jääb lahjaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2010 22:44 
Kasutaja avatar

janl kirjutas:
Sõbral oli berlingo mingi 4 aastat, kogu aeg lagunes, ühe korra läks põlema. Peaaegu oleks juba uue auto saanud, aga 1 möödasõitja kustutas ära :-) Mingi ventilaator vist oli, kui mäletan. Nüüd sai uue, seda kiidab küll. Caddy ja inca pidid kõvasti paremad olema, samuti fiat doblo. Viimast ei tasu ainult 1.2 mootoriga võtta, jääb lahjaks.

mul oli ka berlinksiga vahepeal igast n*ssi. sai need aga lahendatud (täieti normaalsete hindadega) ning nüüd juba pikalt vaevata. pole ta nii pask midagi. aga eks iga lita kiidab oma tutakat kah :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.10.2010 16:09 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ja kui palju mölised ,vahetavad sul sellise jupi ära ,et maksad eluaeg :D .Aga tehnika on rohkem,vähem kasutatud või vajada ikka nokitsemist ,et oleneb isendist,õnnest jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.10.2010 11:52 

Mina valiks combo 1.7tdi 74kw. Minek hea ja suht öko on ta kaa. Detsembri lõpus ja jaanuari algused tulevada kaitseväe combod müüki. Soovitan neid vaatama minna! On saanud koguaeg õigetal aegadel hooldusi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 26 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis