Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 01:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 206  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Tõelised ostjad vs. tilganäppijad
PostitusPostitatud: 04.09.2010 18:46 

Mis sa siin ikka toda Dimat kaitsed siin Vasja. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 18:56 

Bensukas ja sigakorralik tõesti, keegi venekeelne naisterahvas oli helistajaks. Kuid selliseid Astraid on 2x odavama hinnaga ja 2x Narvale lähemalt ka saada küll ja küll, sp tundub kahtlane. Eks homme raporteerin :D

Tervitused alpenpussyle ka

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.09.2010 19:45 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Need on üksikjuhtumid. Enamus "longdrinknäpusspetsialistidega" kohale tulijad on ajaraiskajad.
Olen ka mõned üksikud korrad:suguvõsale/külarahvale auto müünud, aga see liiga marginaalne number.

Isiklikult mina ja tean üht tuttavat veel , kes hommikul pohmakaga kahe käega peast kinni hoidnud ja m6elnud , mis sara ma jälle ostnud olen :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2010 09:32 
Kasutaja avatar

Hõljuk kirjutas:
Bensukas ja sigakorralik tõesti, keegi venekeelne naisterahvas oli helistajaks. Kuid selliseid Astraid on 2x odavama hinnaga ja 2x Narvale lähemalt ka saada küll ja küll, sp tundub kahtlane. Eks homme raporteerin :D

Tervitused alpenpussyle ka

Mulle ka hellas üks narvakas, pidi kell 8-8.30õhtul tulema Tallinnasse, minult autot ostma, kell 7 hellas inimene Tallinnast, kes tahtis autot vaadata ja ära osta, ütlesin, et lubasin narvakatele, aga eks las ta hellab peale 8.30 mulle, kui mul mingi infot pole siis saab tema selle.. kuna mul toopäeval selle golfi peale oli vähemalt 15 kõned ei leidnud ma golfi soovijat narvast, hellasin kõik nr läbi, aga ei sattunud tema peale, isegi ei mäletanud mis kell ta hellas mulle :( Ühe sõnaga auto jäi Tallinnasse, kohalik vend hellas tagasi pool üheksa, saime kokku ja kutt viis auto garaazi.. hommikul tuli paberite järgi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2010 12:20 

Helistasin siis huvilisele tagasi, et küsida, kuna jõuab, vastuseks tuli et täna ikka ei saa vist ja äkki võibolla kunagi järgmisel nädalal ja et oleks muidu ise teada andnud, aga ei saa välja helistada :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2010 14:03 
Kasutaja avatar

Mul tahtis ka eelmine pühapäev mingi venelane tulla vaatama Opelit. Reedel sai kokku lepitud, et kell 12 seal ja seal. Pühapäeval 11:30 helistas, et tema ikka kuskil mujal linnas ja ei jõua :D. Vähemalt niipaljugi, et helistas. Oli vist ka kuskilt virumaa poolt, sest algul tahtis lasnamäel kokku saada, aga ma ei viitsinud eraldi sinna sõitma hakata, siis leppis ka mustamäega.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2010 17:15 
Kasutaja avatar

praegusel ajal on üldse vist automüük nagu loterii...kas näkkab kohe või poole aasta pärast hullemal juhul ei näkka üldse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 11:59 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
WTF?
müün ühe autot 6500 EEK-ga, inimesed saadavad emaile küsimustega, kas saab osta JÄRELMAKSUGA :S

Mul sugulasel on Sierra müügis 8000 eeguga, tulid 2 kuju seda vaatama, eelviimase kerega 7-seeria BMW-ga veeresid maja ette (turuhind ca 250 000 eeku) ja tahtsid Sierra kohe järelmaksuga ära osta, sissemaksuks 0 eeki ja tagatiseks oli neil anda ainult kasutatud auto naviseade (ca 1000-1500 eeku)??

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 13:07 

Noh, viimase kerega 7 seeria, mille hinnad algavad 185k pole küll teab mis jõukuse näitaja. Kui seda bmwd hoiti nagu sitta pilpa peal ja elektriarve kokkuhoiu mõttes, et masinale kütust osta, radiaatorit elamises siis ei lülitatud, ei imestagi kui järlemaksuga taheti midagi osta.

Teine võimalus on, et lihtsalt üritati külma teha ja lootes auto põlluralliks priilt kätte saada, et siis järelmaks lihtsalt üle lasta.

Variante on mitmeid ja no puhtalt välise vaatluse põhjal on üsna raske inimese tegelikule majanduslikule seisukorrale mingit objektiivset hinnangut anda. Eriti veel praegusel liisingu- ja laenuajastul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 18:43 
Kasutaja avatar

Wabrik, püüa olla. Ära aja maailma asju enda jaoks nii keeruliseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 22:04 
Kasutaja avatar

Müüsin kah autot, hind ca 1000 EUR, helistas Soomest mingi vanamutt, et toogu ma masin Helsingisse, ostavad ära kui vähegi korralik ja maksavad praami kinni (isegi siis kui ei osta). Ma ei viitsind minna muidugi ja kohalikud venelased ostsid masina järgmisel päeval ära, aga huvitav, mis motiivid sellisel pakkumisel, kas tõesti on raske üle lahe loksuda pehme sohva peal ja ise vaatama tulla, et peab meelitama ja moosima mingeid ülbeid eestlasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.09.2010 22:38 
Kasutaja avatar

mul viimati osteti 2 sõidukit, mõlemad sommid, ei tinginud, ja ostsid kohe ära, kohalikud passisid ja piinasid, aga pikkalt mõtlesid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.09.2010 00:25 
Kasutaja avatar

ridariass kirjutas:
Müüsin kah autot, hind ca 1000 EUR, helistas Soomest mingi vanamutt, et toogu ma masin Helsingisse, ostavad ära kui vähegi korralik ja maksavad praami kinni (isegi siis kui ei osta). Ma ei viitsind minna muidugi ja kohalikud venelased ostsid masina järgmisel päeval ära, aga huvitav, mis motiivid sellisel pakkumisel, kas tõesti on raske üle lahe loksuda pehme sohva peal ja ise vaatama tulla, et peab meelitama ja moosima mingeid ülbeid eestlasi :D

Mul on samuti mitu autot nii old, et tahavad et näitama läheks, ma põhimõtteliselt ei lähe, kui suur huvi on tulevad ise.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2010 23:41 
Kasutaja avatar

Soomlastel on selline häda et teise riiki kuhugi keelt oskamata minna autot otsima on suht keeruline küll..seda enam,kui veel omal jalal tuleb seda tegema näiteks jõhvisse või kes teab,kuhu karup*rse võrumaa metsa vahele. Eriti kui tegemist on mingi vanamutiga ka veel. Paar sõpra on palunud oma ostetud autot nt tallinnasse tuua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 14:38 
Moderator

cali kirjutas:
ridariass kirjutas:

Mul on samuti mitu autot nii old, et tahavad et näitama läheks, ma põhimõtteliselt ei lähe, kui suur huvi on tulevad ise.

Me lähme reedel müüma Helsingisse ühte riistapuud. Lubati ka praamipilet ja kõik muu välja teha. Huvitav kas see on mingiks trendiks saamas või tõmmatakse lihtsalt eestlasi tillist ? :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 3089 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 206  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis