Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:48

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 14.09.2010 21:45 

Käisin vibu laskmas ( longbow oli vist ) metsas loomakujutiste pihta suurema seltskonnaga. Igati lahe üritus oli, peaks lausa tihedamini seda ehk tegema:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2010 21:51 
Kasutaja avatar

madis1080 kirjutas:
Pillasin klapikambrikaane tikkpoldi mootorisse- seal kus kett on :kill jeah. Selline külmhigi ja viha tuli peale :D - ladale siis. Ot ka- kas see kukkus sealt otse karterisse?

Kunagi sixi karpat puhastades suutsin "kuuese" mutri sisselaskesse kukutada.
Natuke mootor tegi kolinat ja kadus ära siis. Vedas.
MAgnetiga ka kätte ei saanud.
Tegu oli lihtsalt põllurallikaga, siis oli suva mis juhtub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2010 22:11 
Kasutaja avatar

Sada korda läbinämmutatud teema küll, kuid kuidas nende leppetrahvidega on? Saan aru, et Europarklate ja selliste omasid ei pea maksma, aga kuidas Ühisteenuste omaga on? Nemad on mingid tõsisemad vennad, või kui torkima ei hakka, siis ei ole võimalust haisema minna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2010 22:18 
Kasutaja avatar

audivana. kirjutas:
madis1080 kirjutas:
Pillasin klapikambrikaane tikkpoldi mootorisse- seal kus kett on :kill jeah. Selline külmhigi ja viha tuli peale :D - ladale siis. Ot ka- kas see kukkus sealt otse karterisse?

Kunagi sixi karpat puhastades suutsin "kuuese" mutri sisselaskesse kukutada.
Natuke mootor tegi kolinat ja kadus ära siis. Vedas.
MAgnetiga ka kätte ei saanud.
Tegu oli lihtsalt põllurallikaga, siis oli suva mis juhtub.

Karterist vast ta ei satu tegelt kuskile jah, aga võtan igaks juhuks ära
ei tea mis juhtuda võib. Ei taha jamada, jawal läks sisse laskesse 8sane mutter kolb oli alt jumala lõhki :kill Ei taha enam riskida selliste asjadega enam. Aga saab siis karterist kätte? oskab keegi öelda, peaks ju saama :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.09.2010 22:20 

maeiteaasju kirjutas:
Sada korda läbinämmutatud teema küll, kuid kuidas nende leppetrahvidega on? Saan aru, et Europarklate ja selliste omasid ei pea maksma, aga kuidas Ühisteenuste omaga on? Nemad on mingid tõsisemad vennad, või kui torkima ei hakka, siis ei ole võimalust haisema minna?

Mulle õeldi, et tuleb vastulause esitada. Ja kohtus asju ajada. Hetkel ootangi, et mis saab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 00:58 
Kasutaja avatar

Sidler kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:

Mulle õeldi, et tuleb vastulause esitada. Ja kohtus asju ajada. Hetkel ootangi, et mis saab.

Kas just vastupidi ei oleks mõttekam käituda? Kui endast teada ei anna, siis nad ei tea, kes oli roolis, seega pole kelleltki seda raha sisse võimalik nõuda.

Igatahes natukene jälle uurisin antud teema kohta ja nii see paistab olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 10:48 
Kasutaja avatar

maeiteaasju kirjutas:
Sidler kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:

Kas just vastupidi ei oleks mõttekam käituda? Kui endast teada ei anna, siis nad ei tea, kes oli roolis, seega pole kelleltki seda raha sisse võimalik nõuda.

Igatahes natukene jälle uurisin antud teema kohta ja nii see paistab olevat.

ja nii ongi :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 10:55 

maeiteaasju kirjutas:
Sidler kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:

Trahv otse auto omanikule ei lähe?, neid ei huvita kas oli omaniku sõber/ema/poeg roolis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 10:57 

4wd kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:
Sidler kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:

Trahv otse auto omanikule ei lähe?, neid ei huvita kas oli omaniku sõber/ema/poeg roolis.

Oota mida te nüüd seletate siin? :?
Üks osapool räägib leppetrahvist, ehk siis parkimise trahb või mille eest see Europark muidu trahvi teeb.
Ja teised siis seletavad sellest kes roolis oli? Ärge segage parkimistrahvi ja kiiruskaamera trahvi kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 11:45 

4wd kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:
Sidler kirjutas:
maeiteaasju kirjutas:

Just nimelt, lepptrahv tuli autoomanikule ehk siis minule, aga saatjaks oli maanteeamet ja seda siis 4kuud hiljem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 16:28 

Läksin rõõmsalt kooli, tulin koolist tagasi. Vaatasin, et mingi lipik klaasi vahel. Muidugi 240krooni tsekk oli sinna pandud parkimise eest. Olin ennem 4 päeva parkind seal, ei old kordagi tähele pannud, et tasuline ala. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 16:29 
Kasutaja avatar

Sain meili, ei tea kas nüüd olen lõpuks rikasmees :D
Kuna ise sellise peenraha järgi ei igatse, võin mõnele "fraierile" kontaktid maha ärida :think
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tere,

Olen Dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North
West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mida on
tohutu kasu nii meile. Minu departemangu, olles manager Greater London Regional
Office, olen avastanud, summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit naelsterling)
kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises
Saba Masri Miljardär, juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle
aasta alguses, tappes tema ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal
crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema minia. Piloot oli samuti
surnud.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige
seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on
oodanud ükskõik sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina
isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile
kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit
dollarit võib maksta teile.

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on
tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see
väide me tegemisel. All i need on täita oma nime dokumentide ja legaliseeriks see
kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie
ausad Co-, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi.
I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis
tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga
kiiresti palun.

1. Täielik nimi:
2. Teie Direct Mobile arv:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Töökoht:
5. Vanus:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle
ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma
esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.

Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Regards,
Dr Webster Michael

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 17:58 
Kasutaja avatar

BLACK-CIVIC kirjutas:
Sain meili, ei tea kas nüüd olen lõpuks rikasmees :D
Kuna ise sellise peenraha järgi ei igatse, võin mõnele "fraierile" kontaktid maha ärida :think
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tere,

Olen Dr Webster Michael juht Raamatupidamise auditi osakonna pank Harlesden, North
West London, siin Inglismaal (Natwest Bank). Kirjutan teile äri ettepaneku, mida on
tohutu kasu nii meile. Minu departemangu, olles manager Greater London Regional
Office, olen avastanud, summa £ 15 miljonit (viisteist miljonit naelsterling)
kontole, mis kuulub üks meie välismaistele klientidele Late Business Mogul hr Moises
Saba Masri Miljardär, juut alates Mehhiko, mis oli ohver helikopteri crash selle
aasta alguses, tappes tema ja pereliikmed. Saba oli 46-aastane. Ka chopper ajal
crash oli tema naine, nende poeg Avraham (Albert) ja tema minia. Piloot oli samuti
surnud.

Valik Teile on tekitanud alates geograafilist laadi kohta, kus te elate, eelkõige
seetõttu, et tundlikkus ja tehingu konfidentsiaalsuse siin. Nüüd meie panga on
oodanud ükskõik sugulaste ees-up tuleb nõuet, kuid keegi ei teinud seda. Mina
isiklikult ei ole andnud leidmisel sugulaste, Ma otsin oma nõusoleku esitada teile
kui Lähisugulane / Kas abisaaja surnud, nii et teel selle konto hinnatud 15 miljonit
dollarit võib maksta teile.

See on välja makstud või jagada need protsendid, 60% mulle ja 40% sulle. Mul on
tagatud kõik vajalikud juriidilised dokumendid, mida saab kasutada varundage see
väide me tegemisel. All i need on täita oma nime dokumentide ja legaliseeriks see
kohus siin tõestada teile õigustatud toetusesaajaga. All I nõuavad nüüd on teie
ausad Co-, Konfidentsiaalsus ja Trust, mis võimaldavad meil näha selle tehingu läbi.
I garanteerida teile, et see täide viia seaduslik korraldus, mis kaitseb teid mis
tahes rikkumise korral õigust.

Palun, annavad mulle järgmist, nagu oleme 7 päeva kestab see läbi. See on väga
kiiresti palun.

1. Täielik nimi:
2. Teie Direct Mobile arv:
3. Teie Kontakt Aadress:
4. Töökoht:
5. Vanus:
6. Sugu:
7. Kodakondsus:

Võttes läbinud metoodiline otsida, otsustasin ma teiega loodame, et sa leiad selle
ettepaneku huvitav. Palun teie kinnitus sellele kirjale ja näitab teie huvi ma
esitaks teile rohkem teavet.
Endeavor lasta mul tunne oma otsuse pigem kui hoiab mind ootab.

Tänan teid oodates oma soodsa vastuse.

Regards,
Dr Webster Michael

paaegu kõik on sellise meili saanud. üldiselt ei soovita ma sellise kahtlase päritoluga meile üldse avadagi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 18:04 

üldiselt pole mõtet isegi neid meile näidata kuskil huumori ega muudes teemades. Kui ükspäev huvipärast oma spämmikasti sirivisin, siis justnimelt sellistest asjadest see koosnebki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 18:15 
Kasutaja avatar

Sain poldi kartertist kätte, epic win tunne tuli kui peale tundi aega jamamist karteri alt ära sain, aga seda ka aint pooleldi, ja magnetiga sorkides sain kätte poldi :rokib

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis