Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 02:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Scorpio 2.5tD 1991 VallatuTorpeedo
PostitusPostitatud: 15.12.2009 11:48 
Kasutaja avatar

Täna hommikul ei läinud auto enam käima, sest aku tühi. Samas, kui süüde sisse panna on kosta mingit undamist. Nagu keegi oleks teinud alajaama häältest viletsa helisalvestise. Aku klemmid ka süsimustad. Mida kuradit?Hääl oli valjem kaitsmekarbi piirkonnas. Midagi vaadata ei jõudnud, kuna olin kooli hilinemas.

Pakun, et äkki selle hääle taga on ka aku tühjenemise põhjus? Auto on olnud mul alates 20 sept. vms, koha peal on tümmi tehtud, kogu aeg on töötand.
Nüüd pärast 12km ilma tümpsuta sõitu (tõsi puhur oli põhjas) on aga järsku tühi.

Ja miks kurat need klemmid süsimustad on.

Kas mu auto põleb sel hetkel kui ma seda teksti kirjutan?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2009 12:12 
Kasutaja avatar

Kuskil peaks järelikult mingi lühis olema? Kui kaitsekarbist hääl tuleb siis sealt vist võiks alustada otsimist.
VallatuTorpeedo kirjutas:
Kas mu auto põleb sel hetkel kui ma seda teksti kirjutan?

Jah. Kutsun tuletõrje? 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.12.2009 22:48 
Kasutaja avatar

Kui süüde sisse keerata lähevad armatuuris tuled põlema, mis on teatavasti sama igapäevane kui paljas mees Linnar Priimäe voodis.Probleem seisneb selles, et sekundi või paari pärast need kustuvad, ehk siis ametlikult on süüde väljas, ilma et mina oleks andnud loa. See ei anna aega "diislitulukese" kustumise ootamiseks, mille tõttu pean minema uuele katsele.

Ma tõesti ei tea, kas päkapikk on mu süütelukku ihu kergendanud või on juhtunud midagi muud, igal juhul soovin ma naiivse neitsi kombel siit abi.

Mida arvad sina minu probleemist?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.12.2009 00:21 
Kasutaja avatar

Arvan hoopis, et päkapikk on sinu kaitsmekarpi või kusagile kuseloigu teinud. Ega sul pole mingi kaitsme alla pandud traadijupp?
Äkitse siis lülitab mingi relee ennast välja mõne aja pärast vms, kuigi tegelt peaks olema kaitse läbi lühise peale näiteks..
Otsi kõrbend kohti esiteks..

Andreas

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.12.2009 21:40 
Kasutaja avatar

Vallatu, sa see aasta ei toogi oma autosse jõuluhõngu? :) Aravan et suu auto igatseb ühte kuuske tagaistmele :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2010 22:55 
Kasutaja avatar

Alustuseks üks standartne "wao, ma pole siia teemasse tükk aega kirjutanud".

Igal juhul nüüd, kus ma olen pool aastat autoga sõitnud võin tõdeda, et enamjaolt on ta hästi vastu pidanud.
Põhiline häirija on fakt, et edasi liigub ta aeglasemalt kui järjekord töötukassas. Mootoris on sama fenomen, mis suvalises avalikus käimlas. Kõik kohad on täis kustud, kuid pott läigib puhtusest. Nii lasevad ka kõik 4 pihustit suures osas "prilllauale".
Midagi peaks kunagi ette võtma, ent hetkel on suurema tähtsusega, et jaksaks autole kütust osta.

Õli ta küll ei söö, ent kui ta seda ka teeks poleks hullu. Vahetada tuleb ta nagunii 3000-5000 tagant, muidu hakkab teine rohkem nätsu kui vedelikku meenutama.

Veepump ja eelsüüterelee ütlesid hommikul kell 5 korraga üles. Mõni kirglikum sõna ja teekond busspeatusesse. Hiljem nagu ikka nööri otsas GTO juurde (jah, see on see koht, kus mingid kaks polti ja kiisu hoiavad disladel suletud ruumis pool tundi lappi põhjas ja ei kärva maha), väike rahas väljendatav tänu ja tagasi.
Põlve otsas leiutas pumba, olevat päris hea saanud.

Rooliotsad tuleks ka vist mingi hetk vahetada, kuna auto jääb pikemaks ajaks. Müüa ei plaani, sõidan ta lõpuni.

Igal juhul kui raha on suvel, siis plaanin mattmustaks värvida ja veidi ka muud tuuningut teha.
Kõigest pikemalt aga kunagi hiljem.

Pilti ka.Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2010 23:11 
Kasutaja avatar

Turbo ikka töökorras?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2010 23:21 
Kasutaja avatar

On ja eks turboalas normim ka tõmme (alates 1900vms vist).

Tehas on 14s sajani, suusabaasil 18,6.... ja tema masin on tunduvalt äkilisem

Üldiselt üle 2000 ei lase, hääled lähevad jubedaks juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2010 11:05 
Kasutaja avatar

On ja eks turboalas normim ka tõmme (alates 1900vms vist).

Tehas on 14s sajani, suusabaasil 18,6.... ja tema masin on tunduvalt äkilisem

Üldiselt üle 2000 ei lase, hääled lähevad jubedaks juba.

Et enda TD Xsaraga õieti kiirendada lasen ikka 4000 ära-siis on järgmise käigu alguseks boost üleval, pöörded ka kusagil 2000. :rokib Muidugi itaalia v6 helinast on asi ikka väga kaugel siis :uhoh

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 16:55 
Kasutaja avatar

Kõrgsurvepump lõpetas töölepingu. GTO on nüüd 2 kuud mässand, erilist edasiminekut pole.
Vahetand on mootoris keti, tallad ja laagrid. Pumpa on 100x taastand ja kogu aeg läheb võll kõveraks.
St alguses on kõik kaunis, aga siis kui natuke gaasi anda, siis lendab vms. Nii ma olen ta jutust aru saanud.

Kellelgi mingeid ideid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 18:46 
Kasutaja avatar

Kõrgsurvepump lõpetas töölepingu. GTO on nüüd 2 kuud mässand, erilist edasiminekut pole.
Vahetand on mootoris keti, tallad ja laagrid. Pumpa on 100x taastand ja kogu aeg läheb võll kõveraks.
St alguses on kõik kaunis, aga siis kui natuke gaasi anda, siis lendab vms. Nii ma olen ta jutust aru saanud.

Kellelgi mingeid ideid?

Ei oskagi sinule kui lembekirjanikule muud soovitada, kui seda, et osta uus auto. Ma mõtlen autot suure algustähega.

E: Uut kõrgsurvepumpa ei kannata siis peale installida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.08.2010 20:36 
Kasutaja avatar

siim855 kirjutas:

Kellelgi mingeid ideid?

Ei oskagi sinule kui lembekirjanikule muud soovitada, kui seda, et osta uus auto. Ma mõtlen autot suure algustähega.

E: Uut kõrgsurvepumpa ei kannata siis peale installida?

Neid pumpasid on Eestis sama palju kui keskmisel mehel hambaid pärast "ülbet pilku" Ollikas. Pealegi ükskõik, mis pump sinna otsa visata, võll läheb vist ikka kõveraks. Ehk siis mootoris sees on mingi jura, kett koledalt peal äkki? Samas seda on juba kaks korda maha võetud, peale pandud. Või siis ikkagi see pump on sitalt kokku pandud? Olen palunud jumalat, vastust pole tulnud. Äkki hoidsin käsi valesti?

Ostsin vahepeal doonori, millel nagu välja tuli, oli ka pump lõpuks katki. Vähemalt sai heleda punni nahksisu sealt.
Ausalt öelda olin šokeeritud, kui elevil kubilius teatas MSNis, et eesnahast toolid on juba sees. Mõte istumisest millelgi, mis oli kunagi osa tuhande juudi riistast tekitas teatud vastumeelsust. Kunagi kui auto käes saab pilte ka.

Mingite 15" Saabi velgede eest tehti autol üks el. aken, pidurid, kässar ja veermik korda. Ehk siis teisisõnu, auto on väga heas korras välja arvatud see osa, et ta ei sõida

Mingi Oomi alt sain ülilahedad veljed ka talle.
Pilt

NB! Eelpool nimetatud klubi kohta nii palju, et juhtkond on väga leidlik - neil on maja ees purskkaev, kus võõra mehe DNA saab kohe maha pesta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.09.2010 20:43 
Kasutaja avatar

Nagu ikka hea lugemine. :D Tahaks juba uuendust teemal näha. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.09.2010 18:22 
Kasutaja avatar

Jeps, läheb juppideks. Kes heledat MK3 skorpa nahka, korraliku küttepumpa ja kõike muud ägedat tahab, andke teada.
Aga teema lukku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 44 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis