Alustuseks üks standartne "wao, ma pole siia teemasse tükk aega kirjutanud".
Igal juhul nüüd, kus ma olen pool aastat autoga sõitnud võin tõdeda, et enamjaolt on ta hästi vastu pidanud.
Põhiline häirija on fakt, et edasi liigub ta aeglasemalt kui järjekord töötukassas. Mootoris on sama fenomen, mis suvalises avalikus käimlas. Kõik kohad on täis kustud, kuid pott läigib puhtusest. Nii lasevad ka kõik 4 pihustit suures osas "prilllauale".
Midagi peaks kunagi ette võtma, ent hetkel on suurema tähtsusega, et jaksaks autole kütust osta.
Õli ta küll ei söö, ent kui ta seda ka teeks poleks hullu. Vahetada tuleb ta nagunii 3000-5000 tagant, muidu hakkab teine rohkem nätsu kui vedelikku meenutama.
Veepump ja eelsüüterelee ütlesid hommikul kell 5 korraga üles. Mõni kirglikum sõna ja teekond busspeatusesse. Hiljem nagu ikka nööri otsas GTO juurde (jah, see on see koht, kus mingid kaks polti ja kiisu hoiavad disladel suletud ruumis pool tundi lappi põhjas ja ei kärva maha), väike rahas väljendatav tänu ja tagasi.
Põlve otsas leiutas pumba, olevat päris hea saanud.
Rooliotsad tuleks ka vist mingi hetk vahetada, kuna auto jääb pikemaks ajaks. Müüa ei plaani, sõidan ta lõpuni.
Igal juhul kui raha on suvel, siis plaanin mattmustaks värvida ja veidi ka muud tuuningut teha.
Kõigest pikemalt aga kunagi hiljem.
Pilti ka.