tilkur kirjutas:
S2 sisse sai väga suur summa raha maetud,auto läks aga seismisega täiesti piixu,ning peale seda oli sellega üks häda teise otsa.Paar aastat sai vaeva nähtud kuid peale eesti kolimist sai lõpuks loobutud.Põhjuseks oli mitme kümne tuhande suurune remondi kalkull ainuüksi selleks,et tüv puhtalt läbida.Lisaks kütusekulu keskmine 17-19l/100 km ei sobinud enam sissetulekuga.
Pooleli jäänud või katkestatud projekte on mul ka piisavalt olnud,näitena võiks tuua xr4i cossu mis vaid kokku laduda (kõik asjad olid olemas),kuid kolimise tõttu tuli loobuda.Sama korraga läks ka e21 323i projekt ,põhjus sama.Loobusin ka viimasest e21 323i-st kuna sõber ei leidnud aega kere remonti ära teha.
Arvestades seda,et autosid on olnud kokku üle 100 jupi maad .. siis protsent polegi kõige hullem.Pika pidamisega on olnud 450 sel 6,9 , Sl600 ,S2 ja veel mõned mida siin foorumis pole kajastanud
Ma olen ikka imelik olnud aga kunagi ammu arvasin heaks idee igasugu pilte kettale salvestada:

Väga põnev on olnud su teemasid läbi aegade lugeda, seegi kord ei pidanud pettuma.
-edit- Sander ära karda ma ei ole mingi pervar:D Pubekana oli lihtsalt palju aega käes ja sai palju aega sr foorumis istutud ja aega mööda saadetud. Ei tea miks pilte seivinud olen, aga aeg-ajalt ju huvitav aastakümne esimese poole pilte vaadata, miuke siis elu oli.