Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.06.2025 00:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kas keegi on kokku puutunud Pioneer F900BT multimeediaga
PostitusPostitatud: 19.09.2010 10:07 

Sai endale kah sama aparaat ostetud, pole veel jõudnud paika panna kuna roolijuhtimisseade ja audioraam pole veel käes. Üks eriti kummaline asi on see, et mul ka ei ole esi ega tagumiste kõlarite RCA väljundeid. Ei tea, kas see on lihtsalt mõne teise mudeli juhe mis ma kaasa sain või ongi nii normaalne? Hetkel on plaan võtta need kaks video rca juhet ja tõsta ümber oletavatesse pesadesse kus võib audio välja tulla. Jama ainult, et ma ei leia täpsset pinouti netist. On kellelgi kogemusi selles asjas?
Teine asi millest ma aru ei saa on see käsipiduri kaabel. Mis hea pärast ta ei võiks olla ühendatud nii nagu originaalis ette nähtud? Ma olen näinud tohutult palju, kuidas inimsesed selle lihtsalt ground juhtmekülge joodavad. On keegi veel kursis,et millejaoks on MUTE nimeline juhe? Mis annab selle ümbertõstmine ühest pesast teise? Isegi youtubes oli mingi õpetav video, aga ma pole jällegi aru saanud, miks? Mis ülessanne sellel juhtmel originaalis on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 10:28 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
On keegi veel kursis,et millejaoks on MUTE nimeline juhe?

Telefoni jaoks nt. Kui keegi helistab, siis lükkab maki vait.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.09.2010 13:58 

Nagu ma hetkel aru saan, siis see MUTE juhe pole oluline, kui ei kasuta välist handsfree seadet? Makk jääb ise kah seisma, kui kõne tuleb sisse. Aga prargu vaatan, et seda mute juhet annaks kokku ühendada sama värvi juhtmega mis läheb ISO connectori külge. Aga sel pole mõtet siis. Pigem mis ma loen, soovitatakse see juhe ümber tõsta, et saaks sõiduajal kasutada kõiki raadio funktsioone(dvd). Nüüd ma ei saagi aru, kas selleks "bypassi" jaoks on vaja kõik juhtmed ära maandada(see kollane tõsta teisele reale, 4 pessa ja maandada ning see käsipiduri juhe kah) Teisestkohast jälle lugesin, et piisab kui see käsipiduri juhe ära ühendada selle "mute" juhtmega(mis mõistagi on teises pesas nüüd)
Eks ma googeldan veel, aga kui keegi oskab omadest kogemustest hüva nõu anda, oleks väga tänulik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 09:28 
Kasutaja avatar

Käsipiduri juhe on ohutuse jaoks - et filmide pilti ning osasid seadeid saaks sättida vaid siis, kui sõiduk seisab ning käsipidur peal. Nii ei segata autojuhi tähelepanu sõidu ajal. Kui sa tahad, et makk koguaeg pilti näitaks, siis ühenda käsipiduri juhe massi. Kogulugu. Mute juhe jäta lahti. Ära seda kuskile ümber tõsta ega ühenda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 16:09 

Ei tahaks küll targematele meestele vastu vaielda seega ainult küsin, et mida see annab, kui võtaks selle "mute" juhtme ja paneks teise pin asetusse ja siis maandaks. Igalpool olen sellist lahendue pakkumist näinud. Oskab keegi öelda, mis see juurde võib anda? Leidsin isegi pildi sellise. Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 22:19 
Kasutaja avatar

Kõigepealt, kõnealusel ühendamisel pole "MUTE" funktsiooniga muud pistmist, kui kasutatakse lihtsalt "MUTE" juhtmejuppi, mida pole muidu vaja.

See ühendus on selleks, et USA mudelitel ei piisa "piltsõiduajal" aktiveerimiseks vaid "Parking" juhtme maandamisest, vaid nad jälgivad ka GPS vms kaudu auto liikumist. Seepärast on vaja üks pin, kuhu muidu juhet sisse ei lähe, veel maandada. Ma Pioneeri toodetega ei ole nii kursis, kuid minumeelest Euroopa mudelitel piisab vaid "Parking" juhtme maandamisest ja mingit muud jama pole vaja teha.

Ühesõnaga proovi kas "Parking" juhtme maandamine toimib. Kui toimib, siis pole vaja seda lisajuhet ühendama hakata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 36 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis