Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 22:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 21.09.2010 10:19 
Kasutaja avatar

-T6nn kirjutas:
Eks ma kurdan ka... Täna tartus viskas ikka E34-ga sõiteas kopsu üle maksa kui mäkketõusul käike vahetades 3 korda järjest teise asemel neljas läks ja kerge väljasuretamine toimus :twisted: Kui keegi teab lahendust, miks käigukang nii suurte lõtkudega on ja käiguasendid on maru vasakule ära vajunud, andke teada :rokib

kasti (käigukangi?) padi /padjad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 10:24 
Kasutaja avatar

pässarix kirjutas:
-T6nn kirjutas:
Eks ma kurdan ka... Täna tartus viskas ikka E34-ga sõiteas kopsu üle maksa kui mäkketõusul käike vahetades 3 korda järjest teise asemel neljas läks ja kerge väljasuretamine toimus :twisted: Kui keegi teab lahendust, miks käigukang nii suurte lõtkudega on ja käiguasendid on maru vasakule ära vajunud, andke teada :rokib

kasti (käigukangi?) padi /padjad

Käigukangi alumise munaka pronks rõngas kulunud. õige treial teeb 50-100.- uue.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 11:54 

Kuna nädalavahetusel (reedel) kadus ära mu telefon, siis sai laupäeval poest uus toodud ja EMT -ist uus kaar võetud, siis nüüd EILE kadus mul ka see uus telefon rsk ära.. :ouh :kill

kas viga on tõesti minu hoolikuses? ! :D

lisaks on mul tunne, et ma olen naisega ka nüüd millegipärast tülis.. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 16:40 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Kuna nädalavahetusel (reedel) kadus ära mu telefon, siis sai laupäeval poest uus toodud ja EMT -ist uus kaar võetud, siis nüüd EILE kadus mul ka see uus telefon rsk ära.. :ouh :kill

tubli oled :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 17:25 

Hydration kirjutas:

Mul on vahest sama tunne.aga telefoni eriti ei kaota,muidugi tean mehi kes selle eest topelt kaotavad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 18:11 

pistyk kirjutas:
Hydration kirjutas:
Kuna nädalavahetusel (reedel) kadus ära mu telefon...

Mul on vahest sama tunne.aga telefoni eriti ei kaota,muidugi tean mehi kes selle eest topelt kaotavad

Täna just mõtlesin, et mul on pangakaart juba kaua käes olnud... paarkümmend korda kindlasti seda vahetanud... üleelmisel aastal vahetasin 7 korda :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 18:24 
Kasutaja avatar

Pätid/vargad magasid ideaalse võimaluse maha. Hakksin tööle minema ja avastasin, et ööläbi autouksed lukustamata ja alarm maas :kill .
Täitsatuksis.
Teiseks tuli täna mingi tädi põrkama, sest ei andnud talle tln mnt ristis teed . Tulin mina ülejõe poolt, ootan fooritaga esimeses reas. Hakkasin siis sillapeale sõitma rohelisega, kui üks tädi "valeklassimersedesega" mõtles, et stardib samuti juba ammu punaseks läinud foori alt vasakpööret sooritama silla suunas. Seejärel üritasin teise ritta reastuda, et sillale sõita kui seljatagant (ehk siis selleks hetkeks juba mulle küljealla sõitnud) autost hakkas tädi ilgelt signaali pushima. Ma muidu olen oma liikluses "mun*imängimised ära mänginud aga siis lõi küll kopsu üle maksa. Ühesõnaga sõitsin ma tädi täiega karpi kinni. Porta ristis oli tädi mul kõrval ka kires aknavahelt et ma jobu ja ma jobu. Kui ma talle fooripeale viitasin, keris akna üles ja liikus sujuvalt 2m edasi ja enam ei reageerinud.
:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 18:45 
Moderator

Tädid on tõesti toredad - ma ka parklas rahulikult liiklen parema käe reegli kohaselt kui mingi tädi kumme krigistab mulle vasakul käel. Siis ronib autost välja ja kukub sõimama, et kus mu silmad on. Ma talle vastu, et silmad seal kus paremakäe reegelgi. Siis peale seda said argumendid suht otsa ja pobinat kuulsin veel uksevahelt, et "siin on kiiruse piirang 10 km/h". Jõudsin veel järgi hõigata "et miks sul siis rehvid krigisesid, kui 10km/h?". Edasi oli vaikus :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 19:51 
Kasutaja avatar

Eile öösel sai alustatud sünnipäeva pidamisega ning täna läheb edasi.

Kuid selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, mismoodi SE PC Suitest vaadata tel nreid?
Telefoni taga ei ole, kuid viimati tõmbasin kontaktid telefoni pealt pc suite, isegi näitab, et copy on olemas, niipalju kontakte jne, kuid vaadata ei lase.
On kellelgi sama probleem olnud ning ka sellele lahenduse leidnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:06 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Eile öösel sai alustatud sünnipäeva pidamisega ning täna läheb edasi.

Kuid selline küsimus, et kas keegi oskab öelda, mismoodi SE PC Suitest vaadata tel nreid?
Telefoni taga ei ole, kuid viimati tõmbasin kontaktid telefoni pealt pc suite, isegi näitab, et copy on olemas, niipalju kontakte jne, kuid vaadata ei lase.
On kellelgi sama probleem olnud ning ka sellele lahenduse leidnud?

kaldun arvama, et tegu sync failidega, et kui telefon arvutil järgi, siis näeb arvutist faile jms.
võin eksida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 20:59 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
roland525 kirjutas:
See 122ALA oli mingi aeg Jõgeval tuttava oma ja nüüdseks müüdud Tallinna.

Muideks, sellel autol oli kaa kaksikvend. Mis kannab 182ALA nr ja sõidab drifti. Kaa selle foorumi kasutajale kuuluv.

Oi need olid masinad kunagi!!!

Võssi punast on ikka lahe meenutada 8)
Kuidas ta enda tänavast ravila peale keeras-tol ajal ei suutnud aru saada :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 22:08 
Kasutaja avatar

mis teha..kas minna proovima ametikõrgkooli õppimist või mitte ? logistika insener huvitab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 23:05 

ei, sa liiga loll selleks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 07:02 

Töökaaslane sööb närvid nii ära...... iga päev ajab suust sellist teemat välja, et tahaks kangesti teada, et äkki on siin mingi tegelane, kelle jutt ja ütlused on kohe eriti silmapaistvad. omab ta 2,8l e36'te ja on oma autost nii vaimustatud, et naera puruks... tal on parim bemm tuttavate seas, kõigil teistel on rondid autod.Pealegi pole parimat autot, kui bemm. Sellise mootoriga ostis just selleks, et see läheb hästi edasi. Ise sõidab maanteel max 80 km/h (mainis: vedas, et politsei trahvi ei teinud kiiruseületuse pärast. sõitis 100 alas 65'ga õnneks) Veel on seletanud, etta autol on kõik osad originaalid. Keegi pole kunagi vahetanud ei sidurit, pidurikettaid jne jne (95 a. auto kohta hästi säilinud isend raudselt). Auto läbisõit on RAUDSELT kerimata, sest saksast tulnud auto ja seetõttu ka ideaalses korras. Põõrdeid ta ei lase üle 2000rpm'i eriti, sest muidu võib katalüsaator läbi minna, ikkagi 2 tk'i neid. Linnas sõidab üldse nii, et pöörded on 1000rpm piiri peal, siis läheb vähem kütust. Linnas saab isegi alla 8 sajale hakkama kompuutri järgi... Siis üritas mulle selgeks teha, et kui autol pöörded korra piirajasse lasta, siis peale seda pole mootoriga enam midagi peale hakata. Täna üritaski selgeks teha seda teemat, et tal on tehasest tulnud sidur alles, sest sidur kestab korralikult sõites oma 600 000 km vabalt ära (ehk siis tema jutu järgi on nii pikk auto eluiga) kuna ta isa kes oli 92. aastal ostnud omale 80'nda aasta diiselmersu ja ka sellel on kõik alles nii heas korras, et isa sõidab originaalsiduriga veel ringi (läbisõit oli üle 300 000km)...
Taolist jama kuulen päevast päeva juba mitu kuud.... ei tea kas nutta v. naerda.... :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.09.2010 07:08 

sleepydog kirjutas:
Töökaaslane sööb närvid nii ära......

sa ei ole ainuke...
mul on veel nii, et kui oma autole mingi jubina ostan, siis on pool päeva järgi käimist ja rääkimist mis ikkagi tema autol vahetamist vajaks ja nii edasi ja edasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis