skyaudi kirjutas:
antsa911 kirjutas:
Mul bike võeti kohe sadama väravas samamoodi ära, et isegi proovisõitu ei tehtud. Ainuke aeg mis minul, pranoilisel inimesel, kulus oli raha kontrollimine pangas rahatäht haaval, et vale-eurosid ei saaks.
Ka väga meeldis asju ajada. Samas vaadata nende endi masinate hindasid, siis ei ole ka ime, et nii kiiresti kaup liigub.
Soomlased peavad seal siit ostetud masinate eest oma maksud nii ehk naa maksma, kui vaadata seal müügis olevaid masinaid ja meil olevaid, siis see hinnavahe peale sinna viimist selliseks ei jää.
Just, kuskil 35% samalaadsete seal müügis olevate hinnast arvesta maksudeks. Siis saab umbes selle summa, mida nad kodus ära peavad maksma. Ühtset valemit ei ole, vaadatakse läbisõitu, seisukorda jne. Samas arvestades, et uuemad liisingu ära korjatud autod siin isegi saksast odavamad, siis ei imesta. Enda Golf 4 GTI läks ka kevadel soome, aga mul nii kiirelt ei käinud

. Hommikul 10 paiku vaatasid auto üle, tegid väikse ringi ja läksid teisi vaatama. Jutt oli kohe, et vaatavad mitut, ehk ei midagi kindlat. 16st tööpäev läbi sai ja kõnet ei tulnud, siis mõtlesin, et ju siis ei taha. Kell 19 tuli kõne, et tahaks veel korra vaadata. Küsisin kohe, et kas siis osta või vaadata, vastus oli et ikka osta. Kuna pidin mõned elektroonikavidinad autost ära korjama siis nemad tulevad taksoga kesklinnast mustamakale ja ma hakkan niikaua toimetama. Pesin veel ka kiirelt auto ära, et näidata et ikka kõik ok (enne oli veits tolmune). Siis viskasin kraami välja, võtsin oma elektroonika, tõime veel teised võtmed ja sõitsin ise veel linna (mis nad ikka ekslevad). Sadama lähedalt võtsin enda teise auto ja ees sõites näitasin sadama asukoha kätte. Jäid veel ööseks hotelli ja hommikul siis tagasi.
Autos oli veel niipalju juttu, et neil on ka analoogseid müügis, aga ega valikut väga siiski pole. Odavamad kehvad ja paremate hind juba tõuseb suht kiirelt. Siin käisid veel autoplatsil mingit vaatamas ja mulje ei jäänud hea. Kliima vist ei toiminud jne, et minu oma osutus lõpuks ikkagi kõige paremaks.
Mina oleks täitsa nõus olnud sinna ka näitama minema kui laevapilt kinni makstakse, kui ei lähegi kaubaks, saab vähemalt vaba päeva Helisngis teha.