Pakuti sellist pilli mu valgele masuutvolvole vahetuseks, olin kohe nõus, kõik vead räägiti ära, ja sõit Tartu poole võis alata. Ise pidin kaasa võtma kaks velge, kuna esimesed rehvid olid tühjad, seal sai jamatud nende vahetusega tükk aega, kuna auto on päris madal..... Kaks korda esines tõrkeid ka, kuna kütust võtab ta hetkel kapoti alt kanistrist, siis vist tõmbas kurvides õhu vahele korra, tõmmates läks paari meetriga käima, teine kord suri lihtsalt ristmikul välja, õnneks oli hoog sees, käik sisse, ja läks kohe
Pumba ja selle elektrimajandusega ongi tal tuunitud midagi, mingi lüliti on pandud, mis tõstab pöördeid, pidi süütenurka muutma vist, muidu ilma selleta tühikäigul pöörded ujuvad... Kunagi peab minema ilmselt selle kogu kompotiga Harkusse Toivoku juurde nt, saab asjad selgeks, tahaks, et kõik oleks nii, nagu peab, ja auto ikka võtmest käivituks siis, kui ise tahan
Üldiselt seda mootorit ma kardan jubedalt, sõprade autode pealt on näha olnud, üks suur jama sellega ainult, aga eks näeb.
Praeguseks olen tuvastanud igasugu pisivigu, ja välimus ei ole ka kõige parem, aga eks puhtaks pesta (aasta aega seisnud sisuliselt, hallitab ja väljast kole), ja saab täpsema ülevaate.
Esiklaas on täiesti sodi, difri andur jupsib (spido jääb vakka vahest), juhi elektriaken tahab koputamist saada, siis töötab, käsipidur võtab täitsa ülevalt,udutuled ei tööta eest, juhiukse piiraja tahab keevitamist, hoorattast rääkis ka eelmine omanik midagi, kuna seal on see kahemassiline, siis pidi häält tegema natuke, aga sellega sõidab veel ilusti, hiljem aega vaadata, kas saab tavalise hooratta panna, või kokku keevitada... Esmasena tahaks praegu selle kütusesüsteemi ja mootori korda saada ilusti.
Minek on muidu hea, pole küll korraliku TDS-iga sõitnud, aga praegu tundub viisakas täitsa.
Esituled tunduvad täiesti tutikad, sillad ja pidurid on ka viisakad, ei oska kurta praegu veel midagi sellekohapealt.
Mõned lisad on ka, UM-ist pole veel listi küsinud, aga praegu tulevad meelde :
shadowline liistud
suur kompuuter (ise pandud ilmselt, kuna spidoplokile ei kuva, ja üldiselt ka vist väga ei tööta)
2x el aknad
püsikiiruse hoidja
teisaldatav konks
konditsioneer (rihm maas, rihmasebil mingi vigastus)
comfort sportistmed
pagasikate, koeravõrk
airbagid
iluliistud salongis
nahkkattega rool, käsipidurikang
isetumenev tahavaate peegel
sportvedrustus, madaldus, nivoovedrustus taga
tumedad suunad ees ja külgedel
aknapesudüüside soojendus
istmesoojendused
salongi siseõhuringluskontroll
Mtech karbikatted
kohtvalgustid
executive lävepakud
päikesesirmide valgustus
kesklukk puldist, signa
rooli kõrguse reguleering
udutuled
vb midagi veel....
Mõned pildid ka siis:
Vana omaniku tehtud:

Tänased:

See 17" M velg sobib minuarust ideaalselt sellele alla
Igatahes nüüd läheb kõvaks kraamimiseks, puuduvad ja vigased jupid tuvastada, kinnitusi parandada igalpool jne, saab selgema pildi.
Kindlasti unustasin midagi rääkimata veel, eks kui meelde tuleb, kirjutan
Igatahes selle auto kavatsen pikemaks jätta, kuna kuidagi kisub ikka BMW poole, + veel diisel
Aega nokitseda on, kiiret pole kuskile