reck16 kirjutas:
toopakk kirjutas:
Kirjutaks ka võistlusest.
Esiteks oli tõesti ilm super ning kuigi jah võistlejaid vähe aga see eest väga sõbralik seltskond oli.
Enda tulemus mis kirja läks oli 143.0db mis sai eelmõõtmisel. Siis sai proovitud mossemehega igasuguseid set-upisi, kuna kast oli uus ning ei osanud arvat midagi mis tulemus võib tulla, ning siis saime parimaks 143,4db.
Ellikates läksin kokku Atsiga ning enne mõõtmis keeras mossemees võimudel LPF filtri põhja ning mõõtmisel tuli selline tulemus mis üllatas ikka täiega- 145,2db
Aga kuna ma kaotasin ellikates siis ametlikuks tulemuseks jäi seega 143 db.
Seega suuured tänud Atsile, mossemehele ning korraltajatele kes orkunnisid meeldejääva laupäeva.
Võisteldes siis alati keerata LPF põhja. Vähemalt mina olen alati nii teinud ( ja kasu endalgi olnud ). Aga sai ka korraks vaatamas käidud ( väikse beezi koeraga olin

). Tundus tore üritus olevat. Oleks tahtnud isegi osaleda aga aja nappuses ei jõua midagi ehitada
Aga eks järgmine aasta on kõigile parem aasta

Seda LPF varjanti pole ma varem kasutanud, ei teadnud lihtsalt. Mossemees ütles et ta proovib enne mõõtmist ühte varjanti aga et juurde tuli 2,2 db seda ei oskan küll keegi oodata.
Kunagi ütles eesti 1 SPL guru et mina oma sedaan kerega autos 145 dp ei näe, ning plaan oli osta kangemad võimendid aga et tuli ära ka selle süsteemiga 145 siis peab ta oma sõnu sööma