Mul oli kah veel ükskord üks õudne olukord.Nimelt mul oli vana lada 2106,, hull tuuning.. bussy magnet noh,kapoti sees fleks klaas... mootorit kõike oli näha... suured sildid peal,,,lõppu lisan lingi kus pilte... igatahes sai siis linnamäelt jalukse mindud jooma ja ,, lube midagi polnud ja olin 15... jõime siis ja .. üks vebnelane mingi vana tuttav tuli sinna oma ford escordiga... räägib sisi et no davai no paneme joonele no paneme joonele... ma siis kõhklesin korraks aga siis mõtlesin et sitta kah et davai.Sõitsime siis maanteele ja läks kiirenduseks... just ühtede vanurite majajuurest läks ralli käima... ühesõnaga voova sai lutti ja pani koju minema aga vanurid kutsusid politsei... sai siis auto kohalikku vanasse angaari lükatud kus tohutult sured liug uksed olid jne ... ja ise heinaküüni läksime edasi jooma.kuna angaar suht kaugel oli siis mõtlsime et läheme läbi sigala ... et saba otse heinalasse... hakkasiem siis astuma ja kuskil sigala keskel järsku vaatan taskulambiga et keegi seisab mu ees,, nimelt rinnal li POLITSEI... karjusin mendid mendid ... kõik jooksid... ma isis jooksin kah aga õues jäin seisma ... mõtlesin et pesse kah et kahju autost... jäin siis seisma ja mendid tulid suure hooga jooksid pikali
P:Nii kui su sõbrad 5 min jooksul võsast välja ei tule isis keeran perse sulle(räige)Hakka aga karjuma ja hüüdma.
M: karjun karjun kedagi ei tule,passin oi vana vi** nüüd küll pers**
P:täna saad vist kukeks ära vmis?
M:jajah seda veel vaatame,siis hakkasid vennad välja roomama ... kõige naljakam oli et kõik kukkusid tlefon idyspley katki:D kokku oli 7 meid seal sigala otsas,, ühed veel jõid küünis... minul jei ainukesena telefon terveks ja nendel kes küünis olid.
P: miks ära jooksite
Meie:kartsime ja ehmatasime
P:kiirendusest teate midagi mis siin toimus?
Meie: jaah mingid masinad siis kimasid jah võidu...
P:mis teie nimed on ......................................................Pani kirja...
puhuma ei pandud kedagi ja kõik oli ok ja hakkasid ära minema.
Järsku tuli üks paks ment välja sealt laudast,käis tuulamas seda maja seal...
P:oot poisid poisid ja mu paarilised... mul üks üllatus teile... kõndisime siis angaari usteni ja siis mendid ksisid ,, no se uks kah lahti käib? me siis ütlesime et jaa... P: no lükake lahti... lükkasime lahti ja siis mendid ütlesid.. oii mis üllatus..
P:kelel auto on? ...
:M mm hmm MINU:(
P: kuidas se auto siia sai?
M: noh sõites tulin üle põldude
P:sina kiirendasidki jah?
M: noh jah...
P:miks sul sellien auto on?
M: noh põldude peal kimamiseks.. tegelt enamus aja 24/7 oli suurel maanteel se auto..
P: mis siin ikka.. jätan teid rahule... aga kui veel seda masinat näen siis jääd ilma,ja ära viid treilerill...
aa jutu vahele ei viidsi kirjutama hakata ... kui veel autot mendid uurisid siis üks küsis et mootorit tunned? ma ütlesin et jaa... no ok te kapott lahti... ma sis tegin lahti ja ment ütles et nh võta jagaja kaan maha,, võtsin maha, ment : nüdü viska se vastu seina lõhki.mina: viskasin lõhki... ja isis lasidki ära.. läksid õigemini ise minema.. ja ütlesid et treila peal viid minema.. aga jah kui ära olid läinud siis ma panin jalgrattaga vutt vutt linnamäele se 5 km v mis ta oli

tõin kodust uue jagaja ja panin jalukse tagasi, uus jagaja peale ja koju tagasi

se oli üks jubedamaid õhtuid,, ehmatas ikka ära kl oma ähvardustega et oo keeran per**

Kõik kah ikka täiemõistuse juures pole.
http://www.carrating.org/car.php?16753