bomsch kirjutas:
Normaalne jäme valib iga kell kanakoiva grillkana seljas higistamise asemel

.
WORD!

Ja alla 100 kilosel mehel puudub reeglina isklik arvamus. Ilma selleta on raske elada (võrdluseks Vana Toomas, kellel on vars pe*ses ja vahib kuhu tuul käseb)
Seoses sagedase viibimisega Tarbatu osariigis - käisin ükspäev Siriuses, millest kõik rääkinud on ja ka Fastersis.
Sirius oli seal Toyota keskuse juures (sorry, ei tea Tartu tänava nimesid). Siriuse silt ütles midagi sellist nagu: Korralik kiirtoit Eesti moodi. Ja üldiselt olen nõus. Friikas ja grillvorst, burks, kohvi - kõik sai proovitud. Järts oli koguaeg söögi ootamise ajal selja taga. Kohvi oli täitsa kohvi maitsega, mitte mingi lahja lurr, friikas oli krõbe ja minu jaoks sobivalt kartulimaitseainega ÜLI raputatud. Vorst ka täitsa hea. Burksi ma väga ei "digg"-inud. EI olnud lihtsalt minu maitse. Roti-Burksi koha pealt pean jätma seni parimad punktid Vaimõisasse, Tln-Pärnu mnt.
Ajaa - rasvafoobide õuduseks oli Siruiuse aknapeale pandud mingi pontšiku aparaat - mis sulaselges keevas rasvas tainast küpsetas kundede silma all. Ei, huvitav vaadata, kuidas "pirukasse muna pannakse" ja selline asi töötab - aga nõrgema närvikavaga inimesed võivad tõesti hakata oma minuti taguses rämpstoidu ostu õigsuses kahtlema

Fasters-is kohvi sakkis. Lahja lurr ja suhkur oli juba sisse segatud. Kamoon. Ma otsustaks ise ikka palju ma panen seda suhkrut. MIngid onud nosisid Siriuses mul silma all kebabirulli. Paistis väga huvitav. Lähen täna proovima.
Edit. printsipiaalne viga kohanimes.