oopc kirjutas:
To hydration sul vedas ,et üks lammas oli ,tihtipeale ikka karjadega liigutakse.
See toonitamine rahva poolt ,et mitu sekundit võidad ,kaotad või tunni või hoopis mis iganes ei meeldi mulle ka kuulata kui keegi võtab aega siis võtku ,mitte ärg utulgu rääkima ,et palju sina võidad ,sest igaüks teab oma asju kõige paremini ja mina olen aru saanud ,et võib kaodata vähem ,palju ja võib võita vähe või palj uja seda siis linnast välja ja ka linnas sõites seda kõike seaduste piires +- sinna tänna jne nagu ikka liiklus,mitte midag ihullu kui juhid on osavad.
Selliste ettevaatlike juhtidega see lugu ,et neil kõik sama võib juhtuda mis teistel või siis isegi rohkem asju võib juhtuda.
Endal suht tihti linnas liikumist tipptundide aegu ja siis häirib küll väga palju, kui mingid tüübid sõidavad kahes reas täpselt kõrvuti 45 km/h. Kuna mul enamasti ajapeale liiklemine, siis kasutan iga kuradima bussitaskut ja muud võimalust, et venijatest ette saada. Ka foori tagant kiirendan nii kuidas masin võtab. Eriti tuleb ekstreemseid võtteid kasutada tööpäeviti 5-6 paiku järvevanalt ehitajate tee poole sõites ja ka ehitajate teel mõni kilomeeter enne haabersti ringi. See on lihtsalt arusaamatu, kuidas mõned autojuhid ennast seal avastama hakkavad ja julgust koguvad, et ringile suunduda. Samas oleksid nad ringile sõitnud, oleks vähemalt 1 või 2 autot veel mahtunud
Jah olen oss ja vandaal ja muidu lurjus, ning olen enam kui veendunud, et paljud autojuhid tahaksid mind seina äärde seisma panna ja mind paari grammi rauaga tõsiselt vigastada. Kuid mind see ei häiri, sõidan ise ja lasen ka teistel liigelda