Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.11.2025 08:11

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 15.10.2010 17:55 

Viin kirjutas:
Ats1 kirjutas:
Sai täna kanali peal auto üle vaadatud, midagi õrnalt kolises esiotsas. No selge, stabika puksid läbi. Kõne Amservi ja vastus tuli, et ei müüda pukse eraldi, vaid koos stabika vardaga ja maksab 3600.- millegiga. :err Joptvajumatt, oleks pidanud autol maki kõvemaks keerama ja rahus edasi sõitma :D

Kui kolin Vivarol siis on alternatiiv veel Nissani ja Renault´i sõsarmudelid. Võib-olla neil erinevalt.

Vivarol ikka jah. Ah poh tellisin ära juba, enam pole midagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 17:58 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Asvalt läks märjaks aga õnneks sain puhtana kohale.Hulludele päevadele jääb nüüd minemata ,peab wc paberile alternatiivi välja mõtlema ,paar kütuse tsekki alles veel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 18:04 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
To hydration sul vedas ,et üks lammas oli ,tihtipeale ikka karjadega liigutakse.
See toonitamine rahva poolt ,et mitu sekundit võidad ,kaotad või tunni või hoopis mis iganes ei meeldi mulle ka kuulata kui keegi võtab aega siis võtku ,mitte ärg utulgu rääkima ,et palju sina võidad ,sest igaüks teab oma asju kõige paremini ja mina olen aru saanud ,et võib kaodata vähem ,palju ja võib võita vähe või palj uja seda siis linnast välja ja ka linnas sõites seda kõike seaduste piires +- sinna tänna jne nagu ikka liiklus,mitte midag ihullu kui juhid on osavad.
Selliste ettevaatlike juhtidega see lugu ,et neil kõik sama võib juhtuda mis teistel või siis isegi rohkem asju võib juhtuda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 18:04 
Kasutaja avatar

mulle ja herr hackerile näitas üks poiss täna nii (Y)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 18:47 

oopc kirjutas:
To hydration sul vedas ,et üks lammas oli ,tihtipeale ikka karjadega liigutakse.
See toonitamine rahva poolt ,et mitu sekundit võidad ,kaotad või tunni või hoopis mis iganes ei meeldi mulle ka kuulata kui keegi võtab aega siis võtku ,mitte ärg utulgu rääkima ,et palju sina võidad ,sest igaüks teab oma asju kõige paremini ja mina olen aru saanud ,et võib kaodata vähem ,palju ja võib võita vähe või palj uja seda siis linnast välja ja ka linnas sõites seda kõike seaduste piires +- sinna tänna jne nagu ikka liiklus,mitte midag ihullu kui juhid on osavad.
Selliste ettevaatlike juhtidega see lugu ,et neil kõik sama võib juhtuda mis teistel või siis isegi rohkem asju võib juhtuda.

Endal suht tihti linnas liikumist tipptundide aegu ja siis häirib küll väga palju, kui mingid tüübid sõidavad kahes reas täpselt kõrvuti 45 km/h. Kuna mul enamasti ajapeale liiklemine, siis kasutan iga kuradima bussitaskut ja muud võimalust, et venijatest ette saada. Ka foori tagant kiirendan nii kuidas masin võtab. Eriti tuleb ekstreemseid võtteid kasutada tööpäeviti 5-6 paiku järvevanalt ehitajate tee poole sõites ja ka ehitajate teel mõni kilomeeter enne haabersti ringi. See on lihtsalt arusaamatu, kuidas mõned autojuhid ennast seal avastama hakkavad ja julgust koguvad, et ringile suunduda. Samas oleksid nad ringile sõitnud, oleks vähemalt 1 või 2 autot veel mahtunud :waah
Jah olen oss ja vandaal ja muidu lurjus, ning olen enam kui veendunud, et paljud autojuhid tahaksid mind seina äärde seisma panna ja mind paari grammi rauaga tõsiselt vigastada. Kuid mind see ei häiri, sõidan ise ja lasen ka teistel liigelda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 19:06 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
mulle ja herr hackerile näitas üks poiss täna nii (Y)

Mulle näitasid kaks 10-12 aastast poissi, kui ma BMWga sõitsin, ninaga seda rullnoka värki, nagu Wremjas tehti :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 19:13 

See mis ehitaja teel toimub ja viimasel ajal silma jäänud on ikka üle mõistuse ummik ,et millest see tingitud on ,mõni päev vist pole jälle olnud ka.Üks oli eile keset haabersti ringi vist ära ehmunud kuigi tal oli eesõigus ja võimalus sõita seisis ja vaatas ta hirmunult ,hoides enda taga paljusi kinni aga samas said need sõita kel muidu õigust polnud.
Kas haabersti ringilt keila sõites peale BRC-d saab ka juba keilasse või ikka remont,mõnda kohta saamiseks ikka hullemad ringid tegema tänu selle ,et üks mees lapib ühte auku tallinn -keila mnt lõigul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 20:32 
Kasutaja avatar

10 min tagasi Linnu teelt suunaga Marja andis foorialt startides kenasti peale üks tumedam e34. külg oli ees ja sädemeid lendas rehvidest. Lausa lust oli vaadata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 20:54 

vabandan kogu itaalia rahva ees selle eest, kuidas ma pastat teen - aga välja tuli see nii faking hea :) (aeg ennast teise portsu järgi veeretada)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 20:58 
Kasutaja avatar

TC:Elite kirjutas:
vabandan kogu itaalia rahva ees selle eest, kuidas ma pastat teen - aga välja tuli see nii faking hea :) (aeg ennast teise portsu järgi veeretada)

:D :D :D
Tahad sa sellest rääkida?
Et kuidas siis see pastategu käib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 21:41 
Kasutaja avatar

Aitasin täna sõbral ühe 2,3d sierra ära osta. Igati asjalik ja kuri pill on.... :D Nüüd on jälle põhjust sõbra pool õllet timmimas ja tööriistu ulatamas käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 23:41 
Kasutaja avatar

G2rry kirjutas:
10 min tagasi Linnu teelt suunaga Marja andis foorialt startides kenasti peale üks tumedam e34. külg oli ees ja sädemeid lendas rehvidest. Lausa lust oli vaadata.
Eriti äge on vaadata kuidas mingi debiil lendab oma räämas bemminga ristmikul külgees kurvi ja siis ei jõua õigel hetkel rooli keerata ning masin läheb vastassuunda.
Debiilsus see linnapeal "driftimine", kuid õnneks mõnel veel jagub nii palju mõistust, et seda teha ainult siis kui keegi teine seal kurvi peal kindlalt ette ei jää.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2010 23:56 
Kasutaja avatar

Kristiines sajab mingit ollust taevast alla :bs :waah :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2010 00:29 
Kasutaja avatar

BA3 kirjutas:
G2rry kirjutas:
Eriti äge on vaadata kuidas mingi debiil lendab oma räämas bemminga ristmikul külgees kurvi ja siis ei jõua õigel hetkel rooli keerata ning masin läheb vastassuunda.
Debiilsus see linnapeal "driftimine", kuid õnneks mõnel veel jagub nii palju mõistust, et seda teha ainult siis kui keegi teine seal kurvi peal kindlalt ette ei jää.

Seal ristmikul oli hetkel u 3-4 autot millest kõik peale ühe keerasid teisele poole.vastu ei tulnud kedagi. Niiet mina ei pane pahaks väikest külge:) Kusjuures ei tundunud üldse räämas bemm sellepärast jäigi kohe silma.Väike külg oli boonuseks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2010 00:29 
Kasutaja avatar

sõber rääkis kuidas ühed tüübid vana passatit taevani kiitsid tal tööjuures ala.. "no täitsa p*tsis,tõmmet ikka on ja über ja värki" nii ja naa..vanakerega passat on maailma parim auto nüüd :hail vaesed ehitajad :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis