dellu kirjutas:
neG kirjutas:
dellu kirjutas:
neG kirjutas:
Mis täna juhtus? Ma jäin täna jälle autost ilma. Inimene ütles eile telefonis et jõuab kell 12 linna, helistage siis. Helistasin. Alguses ei võtnud vastu pärast helistas tagasi, et auto läinud.
Diisel passatitele on ikka väga kõva nõudlus :S
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlBlät kui närvi ajab.
Kui on hind hea ja huvi, siis tuleb kohe järgi minna. Pärast halada on pointless ju. Kui keegi su kodukandist (või kiiremini) ära ostab, siis mis mõte veel kellegi teise peale lootma hakata.
Ee lugu oli selline et kui eile helistasin ütles ta, et ise on Tartus ja auto Jõgeval, et homme kella 12-ks jõuab vast linna koos autoga.
Mina helistasin 12:01 vist.

Oehh. Ma olen niipaljudest autodest ilma jäänud. Alati on selline lugu. "Helistage 30 min pärast, kohe tuleb keegi vaatama", 30 min pärast "Müüdud!"
No ju siis keegi läks "eile" vaatama. Vajadusel võeti inimene Tartust peale ja toodi pärast tagasi ka. Arvestades su ostukuulutust, siis ei imesta ka. Tahad ju väga odavalt saada ja hea hinnaga autodele lihtsalt minnakse kohe järgi. Kes ees see mees nagu öeldakse. Kui tahad midagi kindlalt kätte saada leppige mingi bronnitasuga, mille kohe ära kannad. Kui ei võta ära, siis jääb teisele lihtsalt hoidmise eest. Mul on saksamaal olnud juhus, kus 650 km oli autoni. Üle 500 oli sõidetud ja helistasime, et hakkame jõudma. Selle peale vastus, et müüsin vahepeal ära. Teine kord vaatasin sõbrale sealt auto, maksin 500 euri käsiraha ära (umbes 10% hinnast) ja sõber lendas järgmine hommik Saksamaale järgi. Kõik olid rahul.
Bronnitasu on hea asi, aga kui kohale jõudes auto üldse teistvärvi on siis paneb mõtlema. Sellise autoga mis ükskõik mis korras on väärt küsitud müügihinda, sellega võiks ju

. Too inimene ütles ka, esimest korda helistades, et keegi soovis juba kinni panna aga ei lasknud.
Ise oleks tolle passatimüüja asemel täpselt samamoodi toiminud. Point lihtsalt selles et müüja ütles(enamvähem võis jutust järeldada) et enne kella 12 autot ei näe.
Dellu, ma ei otsi seda diiselpassatit mingi imehinnaha, neid ikka 10k-ga liigub. Aga kiire peab olema. Millegipärast on need vanad logud rohkem hinnas kui kui mingid muud sama aastaarvu ja varustusega püssid.
Edit: Auto olevat 30 min enne mind ära läinud.