Pole küll otseselt juhtunud midagi, aga tundub nii halekoomiline, kuidas politsei peenestab igasugu bemarivendi kel xenonid topitud, punased suunad, osadel ka usa tüüpi parktuled(nagu suunatuled põlevad) ja igasugu muid siukseid vidinaid, et muidu täitsa korras auto veel kenamaks teha.
Aga kui mina sõidan oma musta-halli kirju volvoga millel stange püsib traadiga ees.. madalduse pärast näeb välja nagu ära vajunud vedrudega auto(osade arust), numbrimärk on mööda maad lohisend nii, et üks täht pole eriti hästi seletatav kas on E või F, tagaots on igasugu huvitavaid kleepse täis, küljeliistud on lihtsalt küljest ära tõmmatud niiet teip on veel auto küljes ja tagatipuks vahib tagumise lõigatud stange seest välja korralik kaheraudne, ei huvita mittekedagi see auto
Mitte üks patrull ega miski pole mulle veel sappa tõmmanud, pole keegi huvi tundnud. Suvel kukkus ristmikul, politsei silme ees, stange eest ära, sõitsin üle ristmiku nende kõrvale, jäin seisma ja läksin panin stange külge tagasi ja sõitsin minema. Nemad aind vahtisid aga ligi tulla vist ei julgend

Ühesõnaga ei tahaks küll vara hõisata või miskit aga igatahes olen ma tänulik eesti politseile, et nad mu auto vastu huvi ei tunne

Sain välja elada ennast