Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 13.05.2025 21:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD Karuliin
PostitusPostitatud: 21.09.2010 12:13 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Palju tulede poleerimine raha nõudis ?

Mind ka huvitaks - ja milline Vello ja kus kohas seda tegi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 14:08 
Kasutaja avatar

Mul specialkitt tööl olemas. ca 370.- ja poleeri palju jaksad.

Siim
53482016

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.09.2010 15:40 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Oled mõnes libedamas kohas ka juba käinud, nelikvedu rakendub ilusti ?
Ja kas sa istmete/peeglite jne mälu puldiga oskad siduda ? Ma pole väga süvenenud aga siiani pole endale suutnud salvestada oma õiget asendit :D

Ei ole veel. Ega plaan eriti kuhugi maastikule ronida pole ka. Minujaoks piisav maastik juba pärnu tänavad :D.
Ei oska, proovisin küll aga ikka jooksis kellegi sesalvestatud mälupeale tagasi. Eks peab uuesti nuputama. Pole mingi raketiteadus aga lihtsalt ei viitsi igakord neid peegleid ja istet uuesti paika sättida, kui untsu läheb :D.
Poleerida lasin ühe tule kuna teisel tulel uus klaas ees.

AstraG kirjutas:
vallo kirjutas:

Mind ka huvitaks - ja milline Vello ja kus kohas seda tegi?

Nóudis see ühe koidula siis minult, see sóbrahind mulle aga ega tavaline hind väga kallim ka poleks olnud. Sest nagu ta ise ütles, et hind sóltub tule seisukorrast ja tulemusest. Papsaares Meremetsas tegutsev Vello on, poleerib autosid ja teeb seest keemilist. Siin ka siis kontakt: http://infopluss.aripaev.ee/infopage.ph ... adr=&lep=y . Julgelt soovitan seda tegijat. Tunneb oma tööd ja väga kaua tegutsenud tüüp on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 13:29 
Kasutaja avatar

Masin liigub jälle. Vahepeal läks siis jahutusradikas katki, milletóttu tosool jooksis käigukasti ja vastupidi. Igatahes igavene soga ja löga oli kokku. Sai siis Silberis lastud korda teha ja ära vahetada radikas. Käigukastile ja jahutussüsteemile tehti täis pesu, et emulsioon välja saada. Kokku läks see 11900.- maksma. Paari nädala jooksul tuleks vahetada veel korra tosool ja käigukastióli, et emulsioon täielikult välja saada süsteemist. Järgmine nädal sóbral aega, siis teeb selle uduse tule ka korda ära :).
Ikka sigamugav on enda villisega sóita. Kóriauguni igasugustest Audidest, Peugeotidest ja Volkswagenitest. Eks selles ole süüdi minu ameerikalembus :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 14:04 

Shit luck :err Mootori või kasti jahutus radikas läks katki ? Samas sul teine kast kui mul, võibolla erinevad süsteemid. Lihtsalt ajahammas oli peale hakanud ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 14:15 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Shit luck :err Mootori või kasti jahutus radikas läks katki ? Samas sul teine kast kui mul, võibolla erinevad süsteemid. Lihtsalt ajahammas oli peale hakanud ?

Kastiradikas. Ajahammas jah, auto on tükkaega seisnud ja sellest seal ka eluke tekkima hakanud. Nagu öeldakse siis seistes lähevad asjad kóige rohkem peesse. Aga jah, algul arvati, et plokikaane tihend läbi aga kuna see diisel pidi suht pommikindel olema siis muutus see kahtlaseks ja otsustati enne mootori maha vótmist seda kontrollida. Nimelt siis lasti jahutusvedelik välja ja pandi vesi sisse, et näha kas mootori töödates sinna óli sisse tuleb. Kohapeal käies ei juhtunud midagi aga niikui sai käik sisse pandud hakkas óli veega segunema. Sealt siis tuli ka varasem ólikadu käigukastis, mis paar nädalat tagasi oli aga ólileket ei leitud ja tundus korras olevat kóik.
Radikas oli Silberis 6700.- ja nende tehtud tööle on ka garantii. Oleks saanud Tallinnast 6000.- uue radika aga siis oleks see tulnud postiga saata ja hilisematel probleemidel oleks Silber ainult käsi laiutanud ja poleks mul sellest säästmisest tolku olnud (ptui-ptui-ptui muidugit, et probleeme rohkem ei teki).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 14:33 
Kasutaja avatar

Vahepeal enne auto katki minekut sai just ära vahatatud ja móned klópsud ka tehtud:

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 14:49 
Kasutaja avatar

Mis sa sinna Silberisse tikud, aru ma ei saa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 15:00 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
Mis sa sinna Silberisse tikud, aru ma ei saa.

Sest ütle mulle üks koht pärnus, kes tegeleb selle käigukastiga. Varrast pole ja otsas on plastmassijulla, kus kirjas, et MB service only. Saaks óli välja lasta küll aga täpset kogust ei oskaks ikka panna. Ei ole seda varrast USpartsil ega ka TopPartsil, rääkimata muudest kohtadest siin. Ega ma seal Silberis muude probleemidega ei käi. Sellejaoks omal tuttavad kohad olemas. Lihtsalt selle käigukastiga olin sunnitud seal käima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 16:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Viimastel piltidel armas aga jah see selline keeruline asi kas valida esindus või mõin nyrgatagune koht ,sest mis hinnaga ühes või teises kohas saab asjad tehtud pole alati päris kindel ja ei pea olema nurgataguse koha kasuks.Esitulede parktuledesse oransid pirnid äkki .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 17:46 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Viimastel piltidel armas aga jah see selline keeruline asi kas valida esindus või mõin nyrgatagune koht ,sest mis hinnaga ühes või teises kohas saab asjad tehtud pole alati päris kindel ja ei pea olema nurgataguse koha kasuks.Esitulede parktuledesse oransid pirnid äkki .

Ei käi nurgatagustes kohtades. Lihtsalt sóbrad töötavad ühes teises esinduses ja seal saab hinnaga kokkuleppele alati.
Ma ei tea, ei arva nendest oranzidest suurt midagi, sest suunatuli ka seal ühes "ruumis" ja vilkudes ei paistaks see eest väga välja ning see vóib meie lugupeetud korrakaitsjatele silma hakata. Pigem on plaan panna ledid parkideks ja udukatesse xenonid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 18:23 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
...kas valida esindus või mõin nyrgatagune koht...

Sa pole vist Silberauto olukorraga kursis?
Igatahes seal mitte ei remondita autosid, vaid vahetatakse osasid ning võetakse suuuri summasid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 18:31 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
:D Nii võib ka mujal juhtuda aga ega see ilus pole ja kui selline asi välja tuleb siis oioioi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 18:58 
Kasutaja avatar

Siller kirjutas:
oopc kirjutas:
...kas valida esindus või mõin nyrgatagune koht...

Sa pole vist Silberauto olukorraga kursis?
Igatahes seal mitte ei remondita autosid, vaid vahetatakse osasid ning võetakse suuuri summasid.

See pole nüüd firma mustamise eesmärgil:
Aga kasutaja Siller-i jutt vastab tõele. Olin ise ühes Silberi esinduses praktikal ning sai isegi seda nähtud, kuidas see värk käib- ei vaevuta tihti asja süveneda, vaid pannakse kohe uus varuosa ning kui see ka ei aita, siis hakatakse mõtlema alles. Nii aga kerkisid lihtsa töö maksumused tihti üsna utoopilisteks :uhoh . Sai ka omal nahal kogetud ühe kliendi poolt ,,peapesu'', kui tuli autole järele ning nägi vahetatud varuosade ja töö maksumuse lehte :) . Selliseid kliente ikka jagus.
Auto tundub asjalik :) .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.10.2010 19:08 
Kasutaja avatar

Ega ma ise ka seal meeleldi ei käi. Tean, et seal juba uksest sisse astumise eest küsitakse juba jakobsone :D. Lihtsalt antud olukorras polnud muud varianti, kui tuli minna ja lasta seal ära teha :).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 96 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis