Vabandan, et topeltpost kuid küsiks siis kas need mõõdud on õiged mis ma BassBox Pro 6'ga sain?
Kõrgus ja laius on 400mm ning pikkus 200mm.
Väike pilt ka:
http://www.upload.ee/image/886511/box.pngSee peaks andma siis 28,9L kasti suuruseks?
-----------------------------------------------------
Ei hakka uut teemat tegema küsin pigem kohe. Ma väga algaja bass kõlarite suhtes. Soetasin endale ühe BassX elemendi nüüd. 12" 300RMS, 2x4ohm
Küsiks siis, et miks tal on 2
pluss/miinus kohta kuhu juhtmed panna.
Üks
pluss/miinus koht ühel pool ja teine täpselt teiselpool vastas.
kuid kui ühte ära ei ühendanud siis vahet küll nagu ei tundnud :S või on see selleks, et saab nt kohe teise samasuguse kõrvale ühendada ilma, et peaks näiteks uuesti juhtmed vedama kuskilt kaugemalt? Nagu jada-ühenduseks? Et teisse pole vajagi tegelikult juhtmeid pista?
Küsin teise asja veel. Proovisin stereole ja ka auto makile seda juba järgi.
Kuid subwoofrist ei tohiks ju sõnu kuulda

Ma kuulen sealt peasamasugust heli nagu tavakõlaritest ainult, et väga "tumedat" heli või sellist. On mul vaja osta mingi asi vahele + juhtmele nt?
Võib asi selles olla, et ta mängib praegu nii kõrg kui madalsagedust? Aga peaks ainult madalsagedust mängima? Auto raadiol kahjuks bassi jaoks eraldi kohta pole ja võimu ma ka ennem ei osta kui uue auto ostan. Teie ärge selle pärast muretsega, et ma makki kärsatan

Ettetänades Juss.