Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.11.2025 20:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 29.10.2010 21:49 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Lenska peal täna pea viitnalt kuni loksa ristini sai sõidetud rivis mingi kalluri taga. Kuradi krusajuht ma ütlen. Läind üle pideva joone ja lasknud endast kõik mööda (ruuumi on terve veoauto jagu ja rohkem veel) ei ! Ta sõidabki nii süüdimatult, endal krdi 2km pikkune rivi taga, sh teised rekkad ja bussid ja kõik koos, keegi mööda ka ei saand sest nii palju autosid tuli vastu. Oleks ma talle mahasõidul möödasõites veits ette jõudnud ma oleks ikka süüdimatult talle keskmist näidanud

Eile oli täpselt sama teema aaspere ja viitna vahel.. mingi vana vene kallur läks 60-ga ees.. ka mööda ei saanud minna ning rivi oli taga väga pikk.. lõppu ma peeglitest ei näinud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:00 

Tanel kirjutas:
Lenska peal täna pea viitnalt kuni loksa ristini sai sõidetud rivis mingi kalluri taga. Kuradi krusajuht ma ütlen. Läind üle pideva joone ja lasknud endast kõik mööda (ruuumi on terve veoauto jagu ja rohkem veel) ei ! Ta sõidabki nii süüdimatult, endal krdi 2km pikkune rivi taga, sh teised rekkad ja bussid ja kõik koos, keegi mööda ka ei saand sest nii palju autosid tuli vastu. Oleks ma talle mahasõidul möödasõites veits ette jõudnud ma oleks ikka süüdimatult talle keskmist näidanud

Kuna ma maasturiga kihutama ei kipu, aga sellel teel seda tavaliselt tehakse, siis olen isegi seal "sügelevaid" juhte niimoodi mööda lasknud, sujuvalt tee äärde tõmmates. Siiani on nad olnud ka viisakad ja ohukatega tänanud. Ei sega mina neid, ega nemad mind, lasku aga käia, aga selle ajaga, kui tema Superb'is istub, olen ma temast ikka ees ja rahakoti paksus vanal tasemel. Piiteri mnt. on selline, kus sinikuued võivad olla jumal teab kus kohas ja seal ma väga talda ei annaks. Viimati tööautoga Loksale sõitsin, kellal 110 km/h , siis vene numbriga Mitsu Lancer sõitis minust nagu sittuvast kassit mööda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:11 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üldiselt sellistele rekkameestele võib politsei ka kutsuda ,sest sellisel liiklemisel on vaja saateautosi ja värki vist kui ta nõndaviisi paneb.Aga ma väga ei taha uskuda ,et see rekka ei suutnud sõita kiiremini.
Eks oleneb ka juhist,sest osadel juhtudel olen märganud tõsesti väga vanu inimesi niiöelda auto ja bussijuhtidena ,tõenoliselt ametite peal ,pole kelelgi vastu midag iaga tõesti kui linnaliini bussi juht on 80aastane kas see on päris õige.
Ei väga hea kui ikka liiklus teemasi arutatakse ,tuleb ikka asjadega tegeleda ,tehke pilte ja kommige ,nii huvitavam jne.
Üldiselt täna reede õhtu ja kesklinnas väga palju kaasliklejate üksteise vägistamist ,niiet oleg ettevaatlikud ja võimalusel ärge cruisima minge :D
Mul higipul otsaees ja vaimselt täiesti võimetu juba ,linnapealt tulles :D
Maa ei saa aru kas rahavas on omale pannud mingid pedaalidele ,pedaali vajutamis regulaatorid koos piirangute ja ma ei tea millega.
Ühesõnaga milleks on vaja näiteks huipu võimast autot millega sõidetakse nagu velo taksoga ,ma räägi nseaduse piires toimetamisest antud juhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ikka nad remondivad seda peterburi teed või kui remondivad üldse ja ehitus pooleli.Tööpäevad 8h-lõuna ,2päeva tööl 5 päeva vaba ,ehitatakse kui päike paistab jne.
Tallinna teeremondist siis kui nõmme raudtee ülesõidult üle sõita järve selveri poole siis sealset lühikest tee lõiku ja töid tehakse juba paar kuud vist.
Pärast sõidad mööda remondud teelõiku nagu karuselli peal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.10.2010 22:53 

Kurat ma ütlen, pidime homme hommikul Pärnu rahvarallil startima Imprezaga, aga täna slicke proovides ei olnud enam võimalik sõita, roolivõim või latt lihtsalt sureb maha suvelisel hetkel keerates ja seda ei jaksa enam siis üldse keerata. Nv. plaanid nullitud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 04:28 
Eliit
Kasutaja avatar

Just umbes 10 minutit tagasi võttis Pärnu mnt ja Liivalaia ristist alates ilma põhjuseta vilkuritega Subaru sappa. Peatusin teeääres, siis vanem meesterahvas lasi puhuda ja küsis pabereid. Noorem lasi samal ajal taskulambiga ümber auto ja otsis nagu midagi, aga ma ei saanud aru mida. Ju siis mu auto näeb kahtlane välja. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 10:16 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Ikka nad remondivad seda peterburi teed või kui remondivad üldse ja ehitus pooleli.Tööpäevad 8h-lõuna ,2päeva tööl 5 päeva vaba ,ehitatakse kui päike paistab jne.
Tallinna teeremondist siis kui nõmme raudtee ülesõidult üle sõita järve selveri poole siis sealset lühikest tee lõiku ja töid tehakse juba paar kuud vist.
Pärast sõidad mööda remondud teelõiku nagu karuselli peal.

Nõmmel ei ole tegemist teeremondiga. Torusid pannakse sinna tee alla.
Ja ega seda Peterburi mnt. objekti saa väga remondiks nimetada. Tegelt ju täiesti uus tee lihtsalt samal kohal kus vana oli. Ehk siis läheb natuke kauem kui lihtsalt asfaldi lödistamise aeg.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 12:33 
Kasutaja avatar

-Rotu- kirjutas:
Just umbes 10 minutit tagasi võttis Pärnu mnt ja Liivalaia ristist alates ilma põhjuseta vilkuritega Subaru sappa. Peatusin teeääres, siis vanem meesterahvas lasi puhuda ja küsis pabereid. Noorem lasi samal ajal taskulambiga ümber auto ja otsis nagu midagi, aga ma ei saanud aru mida. Ju siis mu auto näeb kahtlane välja. :D

Vaadates kellaaega ja teades Sinu autot siis see on normaalne :D .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 13:29 

Tekkis mõte Suzuki Alto mootor 0.8l swappida Scorpio 2.8l V6 vastu :D
Aga ausalt ei kujuta ette kuda selline asi ültse toimuma hakkaks :S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 13:45 

Kui sul aimugi ei ole, kuidas mootoreid vahetada, siis võiks ju unistustes juba kõrgemalt lennata ja sinna bmw v12`ne istutamist plaanida. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 13:55 

Striitreissär kirjutas:
Kui sul aimugi ei ole, kuidas mootoreid vahetada, siis võiks ju unistustes juba kõrgemalt lennata ja sinna bmw v12`ne istutamist plaanida. :D

Ei miks. Mõlemas on mõlemad autod nii Alto kui Scorpa... lihtsalt Alto on vähe suurem kui on fordi kapott. Valmis ta kuidagi moodi ikka saaks aga praeq lihtsalt pole jõudnud välja mõelda kuda see töö käima akkaks :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 14:10 
Eliit
Kasutaja avatar

-slot- kirjutas:

See ei mahuks ära. Ja isegi kui see asi kuidagi tehtud saaks, siis esiots jääks nii raskeks, et selle auto jaoks sõna "kurv" oleks tundmatu võõrsõna. :D

Hendri kirjutas:
Kui taskulambiga sisse valgustas, siis üldjuhul vaadatakse tavaliselt kaasliiklejate turvavöid, inimeste arvu vms vms

Sisse valgustas väga vähesel määral. Enamjaolt valgustas autot ennast, rattaid vaatas ja iluvõret ja tagant veel midagi ja.. Üldiselt jäi mulle suht selgusetuks, mida otsiti. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 14:27 
Kasutaja avatar

-Rotu- kirjutas:

nn JUPOkad vist kontrollivad jah. Mul oli kunagi 1 mai paiku juhus (nn pikk nädalavahetus oli), kus käisin suvevelgi pesemas garaazis ja garaazist ära sõites vaatasin, et mingi kahtlane must bemm keerab tupiktänavas ringi. Tavaliselt sinna ei satu niisama keegi. Nägin kohe, et miskit kahtlast helgib vastu salongist. Tegin siis siva sääred kuni nemad seal ringi ukerdasid, aga tänava lõpus olid juba järgi ja võeti maha. Algul ka vend vaatas kongi läbi tagumiste klaaside (olin pirukapütiga) ja siis pani puhuma. Küsis kohe, miks mul nii palju kanistreid taga on (5L aknapesuvedeliku omad, mingi 20-30tk). Vastasin et tühjad, käisin just velgi pesemas. Selle aja peale jõudis teine vend autole ringi peale teha ja tuli sama küsimusega, et miks kanistrid taga. Ühesõnaga peale seda sooviti head teed. Asja teeb muidugi põnevaks see, et autol olid ees 4300K xenonid, esipamper oli talvest suht räbal (alt tükkideks kõik) ja ülevaatust ka polnud (ei olnud igapäevasõiduk ja korra kuus kasutamiseks lihtsalt laiskusest ei viitsinud tegema minna, lõpuks saigi üks aasta nii ära venintatud, et 3 kuud varem lõpuks ära käidud ja uus tehtud). Huvitav et nende asjade peale virisema ei hakatud (arvatavast siis arvutist läbi ei lastud) ja selle peale ka, et üks ju ringi ümber auto ära tegi. Ju siis tol õhtul oli suunitlus "alko".

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 14:47 

-Rotu- kirjutas:
-slot- kirjutas:

See ei mahuks ära. Ja isegi kui see asi kuidagi tehtud saaks, siis esiots jääks nii raskeks, et selle auto jaoks sõna "kurv" oleks tundmatu võõrsõna. :D

Hendri kirjutas:
Kui taskulambiga sisse valgustas, siis üldjuhul vaadatakse tavaliselt kaasliiklejate turvavöid, inimeste arvu vms vms

Sisse valgustas väga vähesel määral. Enamjaolt valgustas autot ennast, rattaid vaatas ja iluvõret ja tagant veel midagi ja.. Üldiselt jäi mulle suht selgusetuks, mida otsiti. :)

Eks näis mis elu toob :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.10.2010 15:51 
Kasutaja avatar

Maja eest tänavalt kärutas mingi väga tuksis käimariga Chevrolet Lacetti mööda.. Kiirus oli umbes 40km/h, aga hääl oli selline nagu tüüp sõidaks tagurpidi käiguga kuskil piiraja lähedal - selline undamine, et isegi minu ja naabri koerad hakkasid uluma :lol

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis