Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.11.2025 16:46

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 01.11.2010 01:32 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Inimesi tuleb loomulikult hoida liikluses ,samas inimestel peaks olema ka oskused,mõistus ,et olla ohutu endale ,teistele jne.Lihtsalt kleeps jne ,jutt ,et kordi ettevaatlikum jne .Liikluses peab koguaeg olema silmad igal pool , oskused näha olukordi ette ja jube palju igasuguseid muid tegureid .101 protsenti peab liikluses osav olema.See ,et keegi kleebib mingi asja kuhugi ja teeb omi asju liikluses ja arvates endamisi mingeid asju........
Kleebistega juhtide suhtes seda ka veel ,et olen ka ise näinud liiklejaid kel olid näiteks eeskujulik liikleja kleebis aknal jne aga selle kleebisega tehti suuremaid ja väiksemaid üllatusi liikluses.Näiteks kui sul on eeskujulik liikleja kleebis ja sa ületad kiirust lubatust kasvõi paari grammi võrra siis see pole ju päris loogiline ka enam.
Ja näiteks lastega ma julgen arvata ,et tehakse autodega ja ka jalgsi liikudes suuremaid hullusi ka nende poolt kel siis näiteks on mingid kleebised autodel ja neil nede kleebistega sügav mõte sees.
Osav juht ei kleebi mingit jama võibolla vaid teeb kõik ise selleks ,et oleks ohutu ,mitte kaasa teisi ka oma asjadesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 01:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Liikluses on ohud niivõi teisiti , liigelgu igaüks nagu liikleb kasvõi kõik ideaalselt või ühed nii teised naa.Ka üksi liigeldes võib kõike juhtuda............
Elu värk ju selline ,kõik võimalik jne.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 07:56 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
I
Osav juht ei kleebi mingit jama võibolla vaid teeb kõik ise selleks ,et oleks ohutu ,mitte kaasa teisi ka oma asjadesse.

Ole kui osav juht tahes, teiste lammaste vastu sa oma oskustega enivei ei saa. Täiesti normaalne ju Laps autos kleeps. Paneb natulenegi ehk kleepsu omaniku korralikumalt sõitma ja teisi tähele panema. Aga Oopc, sul laps vist puudub?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 08:24 

minul on "kaine grupijuht" seoses samanimelise kampaaniaga juba mitmendat aastat.
Ei tea, et see kedagi häirinud oleks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 13:11 

R-go kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Mis on see põhjus, et neid "laps autos" kleepekaid külge topitakse?

Minu puhul tähendab see näiteks seda,et iga töll aru saaks ,et mul on laps autos ja ma olen valmis ta autost sealsamas pinnalaotuse tekitama kui ta peaks mu autot kasvõi riivama.

Pole kunagi sellistest ärplejatest/ähvardajatest aru saanud.
Imselt ei ole eriti kõrge intelligentsi tasemega inimene.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 13:31 

Striitreissär kirjutas:
R-go kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:
Mis on see põhjus, et neid "laps autos" kleepekaid külge topitakse?

Minu puhul tähendab see näiteks seda,et iga töll aru saaks ,et mul on laps autos ja ma olen valmis ta autost sealsamas pinnalaotuse tekitama kui ta peaks mu autot kasvõi riivama.

Pole kunagi sellistest ärplejatest/ähvardajatest aru saanud.
Imselt ei ole eriti kõrge intelligentsi tasemega inimene.

Härras on vast lõvi väljalöönud. Hiljem võiks end suhteliselt targana tunda kui pead naisele helistama ja paluma tal laps koju/kooli/kuhu iganes viia kuna "isa" otsustas mõnele kohta kätte näitama minna. Nüüd peab natuke aega kiirabibussis ülevaatusel olema ja EP-le selgitusi andma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 13:36 

Liiklus toimib samamoodi ikka olgu mis kleeps sul tahes kusagil või kes iganes sul autos.Teisisõnu õnnetus ei hüüa tulles.Saan aru inimelud ju tähtsad aga kui sa tõesti näed teise inimese transpordis ni isuurt ohtu kas siis oleks üldse õige kedag itransportida ,sest antud juht äkki kahtleb endas ja on endale kuika teistele ohtlik.Võik ka mulje jääda sellest juhist kui jõhkardist näiteks kes seab oma lapse elu hoopis ohtu kandes oma last kaasas .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 14:29 

Eile hilisõhtul linna sõites ootas ees väga meeldiv üllatus, Maardu lõigul on uus tee pool avatud, hetkel ühest poolest 4 rida välja võlutud ja väga hea sõita.
Esimest korda elus kui sellel suunal sai sõita linna sisse nii et ei pidanud plaaditud teel safarit pidama 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 16:03 
Kasutaja avatar

vallo kirjutas:
Eile hilisõhtul linna sõites ootas ees väga meeldiv üllatus, Maardu lõigul on uus tee pool avatud, hetkel ühest poolest 4 rida välja võlutud ja väga hea sõita.
Esimest korda elus kui sellel suunal sai sõita linna sisse nii et ei pidanud plaaditud teel safarit pidama 8)

Täpselt samasugune meeldiv üllatus oli minulgi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 17:36 

Kuulsin mina sellist varianti, et laps autos kleepekas annab avariikorral Kiirabile abi. Nimelt kui Kiirabi jõuab sündmuskohale ja märkab seda kleepsu tehakse kõik väikelapse eelisjärjekorra päästmiseks. See teooria isiklikult tundub väga loogiline ja hea olevat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 17:47 
Kasutaja avatar

Ega kiirabi õnnetuspaigal mingitest kleepsudest niikuinii ju ei orienteeru. Kiirabitöötajatel on ka silmad peas ja mis sa arvad, et kui õnnetusse on sattunud kaks autot, milles mõlemas on näiteks kolmeaastased lapsed, siis enne saab abi see auto, millel kleeps on peal?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 18:09 
Kasutaja avatar

head jutud siin jälle :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 18:12 

Kleepekas ,et päästke mind essana. :D Või nojah kui masinad on nii muserdunud avariis aga see luuk leitakse koos kleepsuga kusagilt eemalt siis minnakse last otsima ,samas võib keegi elu kaotada selle tagajärjel jälle näiteks kui antud kleepekas oli eksitav ja autos polnud peale juhi kedagi.
üldiselt ku iraske õnnetus ja vajad abi siis tõsta käsi püsti :D
Üldiselt meedikud küsivad läbi oma kiirabi bussi akna valjult ,et kes vajavad abi ja siis ütled mina ,mina ja vastavalt järjeskorras kes esimesena näiteks ütles see saab abi. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 19:51 

oopc kirjutas:
Üldiselt meedikud küsivad läbi oma kiirabi bussi akna valjult ,et kes vajavad abi ja siis ütled mina ,mina ja vastavalt järjeskorras kes esimesena näiteks ütles see saab abi. :D

Ja kui keegi ei vasta, siis sõidavad üldse minema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2010 21:00 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
R-go kirjutas:
Tähendab see seda ,et sõidan seitse korda ettevaatlikumalt ja ei ületa kriipsuvõrdki kiirust,ehk olen siis nii mõnegi jaoks liiga aeglane jne.Loodan ka teiste juhtide mõistvale suhtumisele(äkki ei toimu mingeid mõttetuid äkkpidurdusi minu ees või stangenurka reastumisi jne.)

Ehk siis kui last peal ei ole, võib sind näha linnavahel harrastamas sport-rallymees-streetreicer-sõidustiili ning kui laps autos muutud normaalseks? Mul endalgi on mitu väikest sugulast ning kui nemad autos on, käitun liiklsues täpselt samamoodi, nagu üksinda sõites ehk siis NORMAALSELT.

Ei muutu ma mingiks loomaks.
üksinda sõidan lihtsalt nii nagu meist enamus,ehk siis lasen vilkuva kollasega üle vöötraja jne.
Sõidan alati normaalselt,kuid kui laps on autos teen seda palju,palju hoolsamalt.
Load on mul juba pääris mitu aastat pole mul ühtegi trahvi ei kiirusületamise ega muu liikluseeskirja rikkumise eest.Paljud seda siin kindlasti öelda ei saa.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis