villem kirjutas:
Elan end välja:)
Ajab rõõmsalt närvi kui mõned arvavad et kortermaja ees on neil teatud parkimiskoht olemas ja kui see vaba pole siis pargivad perse või ette ja topivad kirja, ei mõtle mingit uus rikaste rajooni, tavalisi mustamäe,õismäe paneelklotse:)Olen korduvalt kirju saand jeii, ja kahtlustan et isegi mingi pa*aga loobitud, ei usu et kajakad tooreid õunu söövad ja siis minu peal end välja elavad:)
Olgem positiivsed
Minulgi majas mingi parkimismutt ja ei ole ka ilma sõimukirjadeta ja kõnedeta jäänud. Mõned näited mis hetkel meelde tulevad:
*Teie korteri kohta on liiga palju sõidukeid, parkige kõrval asuvasse parklasse(märgin ära, et meil on samas majas 3 korterit, maksimaalselt on autosid olnud 4 tk ühel ja samal ajal ühistu parklas).
*"Kui ma veel teid MINU kohal parkimas näen, lasen auto teisaldada"(Mingit seadusliku alust tal selleks ei ole, mina lahkelt lubasin teisaldada, kuna teisalduskulud ja muud maksud läheksid tema taskust)
*Trepikotta pandi ülesse "skeem", kus ja kuidas keegi peaks parkima. Meie korteritele ei jäetud ühtegi kohta, samas mutikesed, kes on ca. 75-80a. kellel ei ole autot ja kellel käivad kord kuus keegi külas autoga, nendele jagati kohti meeleldi.
*Ühistu koosolekul juba kolmandat aastat vaieldakse selle üle, et "võõrad" autod pargivad hoovis - ülejäänud aja mutid latravad omavahel.
OK, sellega olen nõus, et nüüd sügisest on tekkinud tõesti autosid juurde, kesklinn ju tudengite lemmikpaik üürikorterite näol ja on tekkinud ka situatsioone kus tõesti ei ole kuskile parkida, aga olen võtnud ühistumutilt endalt eeskuju ja parkinud kõik teised sõidukid kinni, sealhulgas ka ühistumuti enda. Siiani pole keegi lärmi teinud.