märgin siia siis enda need masinad mis on olnud minu omad või minu kasutuses rohkem kui 3 kuud
1) Volvo 440 Turbo (loodetavasti mahakantud)

2) Honda Accord 1987 (mahakantud) äkki kellelgi on mingist streetracest pilti number oli 989ALI
3) Honda Accord Aerodeck 1988 (müüdud)

4) Audi 200 TQ Avant Treser 1988 (vahetatud)

5) BMW 325 1991 (müüdud)

6) Honda Civic 1990 (mahakantud)

7) Opel Vectra 2.0D Caravan 1999 (müüdud)

Nissan Almera 1999 (kindlustusepoolt mahakantud aga autol uus omanik olemas)

9) Honda Accord Aerodeck 1988 (müüdud)

10) Mazda 626 1996 (mahakantud)
11) Nissan Primera 1991 (hetkel liigun sellega)

Volvo mahakandmist loodan sellepärast, et konkreetne isend seisis tundidearvupoolest samapalju garaashis kui temaga kilomeetreid sõita sai
accord läks mahakandmisele kuna kere oli kohutavalt läbi roostetanud
esimese aerodecki müüsin maha 5 aastat tagasi naabrile aga auto on siiani minu nimel
audi sai vahetatud bmw vastu mis omakorda sai mahamyydud 2,5 aastat hiljem. bmwga paraleelselt oli civic mille naine mahakandmisele sõitis. siis sai ostetud opel ja siis sai ostetud almera. almera läks mahakandmisele kuna yks loll blondiin arvas, et peateel liikuvale autole kyljepealt sisse kärutada on lahe... kuna otsustasin auto endale jätta siis myysin ta maha mitte kindlustusele. loetud kuud hiljem sai ostetud teine aerodeck ja kuna opeliga oli vahepeal kõvasti raha kulutada saanud läks opel müügiks. siis sai võetud isakäest mazda kasutada ja teine aerodeck sai maha myydud. Mazdale otsustas laulasmaal POST mu autole kyljepealt sisse kärutada, sii et mazda saadeti mahakandmisele. POSTi rollis oli siis EESTI POSTi Renault Kangoo kes eiras paremakäe reeglit. nüüd siis liiklen ühe nissan primera jõusaaliga... mitte yhegi lisata vanker.
selles nimekirjas olevatest autodest ei olnud minu omad volvo, accord ja mazda